Seeland

Seeland shorts

Lækre og smarte Seeland shorts

Mangler du et par smarte slidstærke shorts til jagt og friluftsliv? Med Seeland shorts får du kvalitetsshorts designet til jagt og udendørs aktiviteter.

Holdbare shorts med smarte funktioner

Seeland shorts findes i et kraftigt kanvasstof, som gør, at de er slidstærke og kan holde til at blive brugt. De er perfekte til de varmere dage i skoven eller på jagt, hvor du gerne vil klæde dig praktisk og komfortabelt. Shortsene er lette og lavet i et strækbart materiale for optimal komfort og pasform.

Seeland shorts kommer desuden med smarte funktioner som forstærkede lommer både foran og bagpå. Du kan også finde et par med knivlomme, så du altid har det essentielle jagtudstyr lige ved hånden.

På Friluft.dk finder du også Seeland shorts med indbygget SEETEX membran, som gør dem vind- og vandtætte.

De perfekte shorts til jagt

Skal du på formel selskabsjagt? Så er et par klassiske Seeland shorts i engelsk stil det helt rigtige valg for dig. Shortsene er i et enkelt og tidløst design med justerbar længde og lynlåslommer til smart opbevaring.

Du behøver ikke på kompromis med komforten, når du handler klassisk jagttøj. Hos os finder du udelukkende Seeland short produceret i komfortabelt materiale, så du altid er iklædt behageligt og praktisk tøj, når du går på jagt.

Køb dine Seeland shorts på Friluft.dk

Køb et par Seeland shorts og sammensæt et flot klassisk jagtsæt med tilhørende hat og vest, som du kan have glæde af at bruge i mange år.

Når du køber shorts eller anden beklædning hos Friluft.dk, har du altid gratis ombytningsret, hvis det skulle vise sig, at du ikke har ramt den rigtige størrelse.