Seeland bukser

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Seeland bukser til jagt og outdoor

Seeland er et dansk mærke, der er kendt for at lave kvalitetsrigt, anvendeligt jagttøj til herre og dame, og i det store sortiment finder du blandt andet bukser til mange formål.

Når du skal vælge de perfekte Seeland bukser, skal du tænke over, hvad de helt præcist skal bruges til. Har du allerede et par gode jagtbukser, kan du trække et par Seeland overtræksbukser over som et beskyttende lag på ekstra regnfulde, mudrede eller blæsende dage, og er det omvendt lunt eller varmt i vejret, er et par lette skalbukser en god mulighed, eller måske et par treggings ud over et par tyndere bukser.

Du finder også Seeland bukser til klassisk selskabsjagt. Det er for eksempel bukserne i Woodcock-serierne, hvor du både finder almindelige lange jagtbukser og kortere knickers, der giver dig det traditionelle engelske jagtlook – gerne med et par pæne og samtidig praktiske jagtstrømper.

Skal dine Seeland bukser ikke bruges til jagt, men i stedet til en outdoor-tur som vandring, camping eller lignende, er der stadig masser at vælge imellem – du skal nemlig stadig blot kigge på, hvad du skal bruge dem til og vælge derefter. Seeland bukser er gode til outdoor-aktiviteter, hvor du har brug for masser af bevægelsesfrihed, slidstærke materialer og beskyttelse mod vind og vejr.

Paneler med stræk og højere slidstyrke

For at gøre dem endnu mere holdbare har mange Seeland bukser forstærkede paneler for eksempel på knæene. Panelerne er placeret, hvor der ofte vil være mest slid – for eksempel når du går ned på knæ i skovbunden for at vente på vildtet eller omorganisere din oppakning. Af den grund er der også ofte stræk i disse paneler, så du får mere bevægelsesfrihed og føler dig komfortabel, selv når du sætter dig på hug eller på knæ.

Isolerende og vind- og vandtætte membraner

Seeland bruger flere teknologier i deres jagttøj. En af dem er SEETEX®-membranen, som er en åndbar, vind- og vandtæt membran, der beskytter dig mod regn og blæst. Kig efter membranen, når du leder efter Seeland bukser til alt slags vejr, hvor du vil kunne føle dig komfortabel, tør og beskyttet mod elementerne, lige meget om du går på jagt i det lune forår eller det regnfulde, blæsende efterår.

Du kan også købe Seeland bukser med en ThinsulateTM-membran, der isolerer bukserne og holder på varmen. Membranen består af mikrofibre, der lader fugt komme igennem og væk fra din krop, så du ikke bliver kold, og samtidig holder på din kropsvarme, så du føler dig både tør og varm.

Bliv klar fra top til tå med Seeland

Er du blevet glad for den høje kvalitet og de gode produktserier fra det danske jagtmærke, kan du kigge på vores samlede udvalg fra Seeland. Start fra det inderste lag med noget blødt, åndbart og svedtransporterende undertøj og arbejd dig udad med et varmt mellemlag. Det kan for eksempel være en fleecetrøje, en blød vest eller lignende. Det er det lag, du også bruger til at give mere eller mindre varme ved at tage en trøje mere på, når du fryser, eller fjerne en trøje, når du får det varmt.

Slut af med at kigge på vores udvalg af Seeland jakker, der udgør dit yderste lag – i de kolde måneder er det det lag, der giver den sidste beskyttelse mod iskold blæst og øsende regn, og i de lunere måneder erstatter det mellemlaget, da for eksempel en Seeland fleecejakke eller quiltet jakke giver dig al den beskyttelse du har brug for, når vejret er tørt og lunt.

Se også vores udvalg af