Trespass

Trespass rygsække

Tag på tur i det fri med en Trespass rygsæk

Kom ud i naturen og få det bedste ud af turen med en Trespass rygsæk. En rygsæk fra Trespass på 30 liter lavet af 600D polyester er helt perfekt til en dagstur, eller hvis du skal ud på kortere vandreture. Med dens lette vægt er det utroligt nemt at pakke det nødvendige udstyr og bære det på ryggen, uden tasken i sig selv vejer en masse.

Hos Friluft.dk har vi Trespass rygsække i flere forskellige størrelser og udformninger.

En praktisk, rummelig og smart rygsæk

En af de fantastiske fordele ved en Trespass rygsæk er, at den er praktisk, rummelig og samtidig smart designet. Rygsækken er inddelt i flere rum og har både indvendige lommer og lommer på ydersiden til opbevaring af drikkedunken, så du nemt kan slukke tørsten på turen.

Derudover får du med en Trespass rygsæk perfekt bærekomfort og polstrede skulderstropper og rygpude, så den er behagelig at gå med.

Derfor skal du vælge en Trespass rygsæk

Der er mange gode grunde til at vælge Trespass rygsække til dagsture eller vandreture.

  • Let vægt og høj komfort på skuldre og ryg
  • Praktiske rumdeling og sidelommer
  • Reflekser, der øger synlighed og dermed sikkerhed
  • Justerbare kompressionsremme
  • Daisy-chain og D-ring til opbevaring af vandreudstyr

Hvilken rygsæk skal jeg vælge?

Når du skal købe en ny rygsæk, skal du tage udgangspunkt i, hvad den skal bruges til og om du skal bruge den på kortere vandreture, eller om den skal kunne rumme din oppakning på en længere tur. Du får her et par fingerpeg, der kan hjælpe dig med at vælge:

  • Rygsæk på 30-45 liter – god til kortere ture og populær hos kvinder, fordi den har en størrelse, der gør den til at bære rundt på
  • Rygsæk 60-85 liter – er god til længere vandreture eller til backpacking-rejser, hvor det er nødvendigt at have megen oppakning med
  • Drybags – er til dig, der dyrker vandsport og skal have dine ting sikret optimalt mod vand

Vælg den farve der passer dig bedst

Du kan få Trespass rygsække i flere smarte farver: sort, orange, blå og grøn. Vælg en farve, der passer dig bedst. Uanset hvilken farve rygsæk du vælger, så har Trespass rygsække reflekser på front og stropper, så det er nemt at spotte dig på en mørk aften.

Pak rygsækken, når outdoor livet kalder

Holder du af at være ude i naturen og måske overnatte i det fri? Så er en Trespass rygsæk helt ideel til formålet. Rygsækken er både rummelig og robust nok til at holde til et aktivt outdoor-liv. Med de praktisk placerede remme og D-ring, kan du nemt tage karabinhageklemmer og vandrestave med dig. Derudover har en Trespass rygsæk yderst rimelig pris, hvor alle kan være med.

En smart rygsæk med flere formål

Udover et aktivt outdoor liv kan du med fordel bruge en Trespass rygsæk til andre formål. Tag på indkøb og bær varerne sikkert og komfortabelt på ryggen. Eller brug en rygsæk som skole- eller arbejdstaske, når du skal transportere tunge bøger og ting frem og tilbage. Trespass rygsække er det fornuftige valg, der skåner din ryg og krop, når du skal bevæge dig rundt med tunge sager.

Find din Trespass rygsæk hos Friluft.dk i dag!