Trespass rygsække

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Smarte Trespass rygsække til outdoor og hverdag

Uanset om holder af at tilbringe din fritid i naturen og leder efter en rummelig rygsæk til dine outdoor-aktiviteter, eller om du leder efter en god rygsæk til dagligdagen, er en Trespass rygsæk helt ideel til formålet.

Trespass, der blev grundlagt i Skotland, er nemlig kendt for at producere holdbare produkter til rimelige priser, som giver alle mulighed for at få det helt rigtige udstyr. Hos Friluft.dk har vi et stort udvalg af Trespass rygsække i flere forskellige størrelser og udformninger, så du kan finde den helt rette.

Rummelig rygsække

En af de store fordele ved Trespass rygsække er, at de er designet til at være praktiske og funktionelle til forskellige udendørsaktiviteter. De har normalt en god kapacitet og forskellige rum og lommer til at organisere og bære udstyr. De fleste har både indvendige og udvendige lommer, så du f.eks. kan placere din drikkedunk på siden af rygsækken, så du nemt kan slukke tørsten, mens du er på farten.

Praktisk design og kvalitetsmaterialer

Derudover får du med en Trespass rygsæk perfekt bærekomfort og polstrede skulderstropper og rygpude, så den er behagelig at gå med, selv når de er fyldt op med udstyr. Mange modeller har nemlig polstrede skulderremme, justerbar bryst- og hoftebælter og god rygstøtte for at reducere belastningen og fordele vægten hensigtsmæssigt.

Trespass rygsække er typisk lavet af materialer af høj kvalitet, der er slidstærke og holdbare. Det er f.eks. ripstop nylon, polyester og andre syntetiske materialer, der er designet til at modstå forskellige vejrforhold og slid. Det betyder, at en Trespass rygsæk kan modstå slitage, hvilket giver dem en lang levetid. Materialerne er ofte vandafvisende, hvilket beskytter indholdet af din taske mod fugt og nedbør.

Trespass: Gode produkter til gode priser

Trespass rygsække er ofte rimeligt prissat i forhold til andre mærker af samme kvalitet. Det gør dem til et godt valg for dem, der ønsker en god rygsæk til en overkommelig pris. Siden begyndelsen i 1938 har det været en del af deres filosofi, at alle uanset baggrund skal have mulighed for at kunne komme ud og opleve den storslåede natur, der omgiver os.

Derfor skal du vælge en Trespass rygsæk

Der er mange gode grunde til at vælge en Trespass rygsæk til dagsture eller vandreture. De fleste modeller har nemlig:

 • En lav vægt
 • Høj komfort for skuldre og ryg pga. strategisk placeret polstring
 • En praktisk ruminddeling og ekstra lommer både indvendigt og udvendigt
 • En vandafvisende overflade
 • Smarte reflekser, der øger din synlighed og dermed sikkerhed
 • Justerbare kompressionsremme og hoftebælter (større modeller)
 • Praktiske D-ringe og daisy-chains, så du kan fastgøre og organisere ekstra udstyr på ydersiden af rygsækken (f.eks. en ekstra trøje, karabinhager, vandrestave osv.).

For at finde den model, der passer dig bedst, bør du læse om de forskellige produkter, så du kan vælge en, der har alle de egenskaber, du leder efter i din næste favoritrygsæk.

Hvilken Trespass rygsæk skal jeg vælge?

Når du skal købe en ny Trespass rygsæk, skal du tage udgangspunkt i, hvad den skal bruges til. Der er stor forskel på, om du primært skal bruge den på kortere vandreture, eller om den skal kunne rumme din oppakning på en længere tur. Du får her et par fingerpeg, der kan hjælpe dig med at vælge:

 • En lille Trespass rygsæk på 15 liter er fin til en smuttur, hvor du blot skal have lidt vand og snacks med.
 • Med en 20-30 liters rygsæk får du lidt mere plads og denne størrelse er perfekt som daypack og skole- eller arbejdstaske.
 • En mellemstor Trespass rygsæk på 30-45 liter er god til ture med overnatning og er populær hos vandrekvinder, fordi den har en størrelse, der gør den let at bære, samtidigt med at du godt kan pakke 10 kg i den.
 • Vælger du en, der kan rumme 60-85 liter, får du en Trespass rygsæk, der er god til lange vandreture, vandreferier eller backpackingrejser, hvor det er nødvendigt at have mere oppakning og soveudstyr med.

Tænk over, hvor meget du har brug for at pakke, så du får valgt en Trespass rygsæk i en passende størrelse.

Vælg en farve og design der passer til dig

Du kan få Trespass rygsække i flere smarte farver fra de mere neutrale til de klare blå og røde modeller. Rygsækkens farve har ikke noget at sige for dens funktionalitet, men sørg for at vælge en farve og design, du kan lide. Så er du nemlig mere sikker på at få den brugt.

Flere praktiske tasketyper

Trespass laver faktisk ikke kun rygsække, men producerer også andre typer af tasker, der er smarte til dig, der lever et aktivt outdoor-liv eller blot holder af at rejse. En bæltetaske er f.eks. praktisk til begge dele, da den giver dig let adgang til f.eks. telefon, pung og nøgler, samtidigt med at du let kan holde øje med dine værdigenstande og sikre dig imod lommetyve.

Et andet eksempel på smarte Trespass tasker er drybags. Drybags er perfekte til dig, der dyrker vandsport og skal kunne sikre dine ting imod fugt og vand. De er dog også smarte til at organisere dine ting, så du lettere kan finde det, du leder efter i din Trespass rygsæk, hvis du f.eks. er ude at rejse eller på vandretur. Det er også guld værd at have tørre strømper liggende i tasken, hvis du skulle blive fanget i et kraftigt regnvejr.

Få mest muligt ud af din Trespass rygsæk

For at forlænge levetiden og holde din Trespass rygsæk i god stand bør du undgå at opbevare din Trespass rygsæk i direkte sollys eller i fugtige omgivelser. Opbevar den i stedet et tørt og godt ventileret område, når du ikke bruger den.

Hvis den skulle blive beskidt, kan du tørre den af med en fugtig klud eller blød børste. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge en mild sæbe eller en sæbe specielt designet til rygsække. Undgå at bruge skrappe kemikalier, da dette kan beskadige materialet.