Trespass soveposer

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Trespass soveposer i høj kvalitet

Hvis du elsker at overnatte i telt, shelter eller under åben himmel, skal du naturligvis have en god sovepose. Hvis du står og mangler en ny, er en Trespass sovepose er et rigtigt godt bud. Det skotske mærke er nemlig kendt for deres høje kvalitet og samt rimelige priser, der gør at alle kan være med. Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af Trespass soveposer til både voksne og børn, så hele familien kan komme med på outdoor-eventyr.

Gode materialer til overkommelige priser

Skotske Trespass, der blev grundlagt i 1938, har altid haft fokus på at skabe gode produkter, der er skabt til outdoor-eventyr. Derfor kan du med en Trespass sovepose være sikker på at få en rar og funktionel sovepose til en god pris.

Med en Trespass sovepose er du sikker på at få en let, men holdbar sovepose, som du kan have glæde af i mange år. Soveposernes skaller er fremstillet i materialer som polyester, polyamid og ripstop polyamid, der gør dem lette at rengøre og vedligeholde. Materialevalget betyder også, at de har en god vandafvisende evne.

Både det nyttige skalmateriale og det lette hollowfiber-fyld gør desuden, at en Tresspass sovepose tørrer hurtigt. Soveposernes lining består typisk af en blanding af polyester og bomuld eller polyamid. Det betyder, at det er behageligt at røre ved, mens det på samme tid er slidstærkt og har en god termisk evne. Fiberfyldet giver også en god varmeisolering og sikrer, at du kan holde varmen og sove behageligt, selv i fugtige eller våde omgivelser.

Hvilken Trespass sovepose skal jeg vælge?

Trespass producerer soveposer i forskellige designs og med forskellige sæson-markeringer. Når du skal vælge en ny Trespass sovepose, skal du derfor først og fremmest tænke over, hvor og hvornår du vil bruge den og hvordan du sover bedst.

Form og størrelse

Trespass laver soveposer i både mumiefacon og soveposer, som er rektangulære. Den firkantede type er god til dig, der gerne vil have lidt ekstra plads i soveposen, når du sover – eller dig, der sover bedst på maven eller siden. Den har nemlig samme bredde fra top til bund.

En mumiesovepose derimod er bredere ved skuldrene og snævrer derefter ind for at blive smal i fodenden. Den kropsnære form gør, at den isolerer bedre, og den er derfor egnet til kolde omgivelser, hvis du ikke synes, den bliver for tætsiddende. En mumiesovepose er desuden lidt lettere end en firkantet en, da den er en smule mindre.

Du kan også få en firkantet Trespass sovepose til to personer, hvis du gerne vil på en romantisk outdoor-tur med din partner, eller nyder at have ekstra meget plads at boltre dig på. Husk dog at det bliver en køligere oplevelse, hvis du sover alene i en bred sovepose.

Hvis du skal have børnene med på tur, kan du naturligvis også finde en Trespass sovepose i børnestørrelse, så soveposen passer til barnets højde og giver dem en optimal varme gennem hele natten. En sovepose, der er for stor, vil nemlig hurtigt blive kølig, fordi pladsen tillader kold luft at cirkulære omkring barnet.

Isoleringsgrad

Trespass laver soveposer til alle sæsoner, så det er vigtigt, at du vælger den type, der passer bedst til dine behov. Hvis du hovedsageligt skal bruge den om sommeren eller indendørs f.eks. i forbindelse med ferier på vandrehjem eller lejrskoler, vil du have god gavn af en sommersovepose.

Vil du derimod have en Trespass sovepose, som du kan have med dig, når du skal på outdoor-eventyr, uanset om det er forår, sommer eller efterår, skal du gå efter en 3-sæson sovepose, der kan klare nattemperaturer ned til frysepunktet. Sidst men ikke mindst hvis du skal bruge din nye Trespass sovepose om vinteren eller i meget kolde egne, så er det bedst at købe en sæson-4 sovepose eller en decideret vinter- eller termosovepose, så du er sikker på at kunne sove komfortabelt.

Særlige features

Når du har valgt en Trespass sovepose, der passer til de temperatur- og vejrforhold, du hovedsageligt kommer til at bruge den i, og som har den rigtige form, kan du overveje om den skal have nogle andre egenskaber. Specifikke features kan nemlig gøre din Trespass sovepose nemmere at bruge. Du kan f.eks. undersøge om de forskellige soveposer, du overvejer, har:

  • En indvendig lomme, hvor du kan opbevare mindre værdigenstande
  • En 2-vejs lynlås, der gør det lettere at komme ind og ud af din Trespass sovepose
  • En medfølgende kompressionspose, så du kan pakke din sovepose sammen, så den fylder så lidt så muligt i din oppakning
  • Mulighed for at spænde soveposens top ind omkring hovedet, så du kan minimere varmetab.

Vælger du en Trespass sovepose med netop de features, du synes er brugbare, er du mere sikker på at blive glad for dit køb og få mest muligt ud af din nye sovepose.