Trespass

Trespass soveposer

Lækre skotske Trespass soveposer

Elsker du at være i naturen og på camping, men mangler en god sovepose til en fornuftig pris? Da er mærket Trespass et godt bud. Det skotske firma står for kvalitet og sørger for at holde priserne nede, så alle kan være med.

Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af Trespass soveposer til både voksne og børn.

Trespass soveposer er bygget til det moderne outdoor-liv, og her får du:

  • En sovepose i slidstærkt polyester med god vandafvisning
  • En let sovepose med fyld af hollowfibre, som sikrer en god isolering
  • En god all-round sovepose til en meget fornuftig pris

Hvilken Trespass sovepose skal jeg vælge?

Trespass producerer soveposer i forskellige designs og med forskellige sæson-markeringer. Når du skal vælge sovepose, skal du derfor gøre op, hvad du skal bruge den til.

Form og størrelse

Trespass laver soveposer i både mumiefacon og som firkantede. Den firkantede er god til dig, der gerne vil have lidt ekstra plads i soveposen, når du sover – eller dig, der sover bedst på maven eller siden.

Den mumieformede slutter tæt om din krop og isolerer derfor bedre. Den er desuden lidt lettere end den firkantede.

Skal du have børnene med på tur, kan du finde Trespass soveposer i børnestørrelse, så soveposen passer til barnets alder og højde.

Isoleringsgrad

Trespass laver soveposer til alle sæsoner. Skal soveposen bruges indendørs fx på lejrskole eller kun om sommeren, vil du have god gavn af en sommersovepose.

Vil du have en sovepose, som du kan have med dig, når du skal på outdoor-eventyr, uanset om det er forår, sommer eller efterår, så skal du gå efter en 3-sæson sovepose, der kan klare nattemperaturer ned til frysepunktet.

Skal du bruge soveposen til vinterbrug eller i meget kolde egne, så er det med at købe en sæson-4 sovepose.