Trespass

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Trespass – skotsk kvalitet og mange års outdoor-erfaring

Mærket Trespass kommer af en stor passion for outdoor-eventyr. Det er en familieejet virksomhed, der går tre generationer tilbage i den skotske familie Khushi. Familiens ambition med Trespass er, at alle skal have mulighed for at nyde alt det, vores skønne natur har at byde på, og derfor laver de kvalitetsrige produkter til lave priser, så alle kan være med.

Det er et globalt mærke i rivende udvikling – siden 1938 er mærket vokset, og i dag er der blandt andet over 12.000 forhandlere i 70 lande over hele verden og mere end 400 brand stores. Desuden er hovedlageret i det centrale Glasgow stærkt på vej til at udvide kapaciteten, så det bliver et af Europas største outdoor-lagre.

Rummelige Trespass rygsække og tasker

En af de store produktkategorier hos Trespass er tasker og rygsække. Både rejserygsække, vandrerygsække, dry bags og andre typer tasker er vejrresistente, praktiske og specielt udviklet til at passe godt på det, du har i dem. Du finder modeller, der er velegnede til mindre dagsture, aktive skiferier og lange vandreture, og de er alle kompakte, lette og rummelige, så du får så meget ud af dem som muligt.

Når du skal på camping, vandring eller noget andet med en Trespass rygsæk eller taske, skal du både tænke over størrelsen og funktionerne. Den perfekte størrelse for dig og din friluftstur afhænger blandt andet af, hvad du skal bruge den til.

Brug for eksempel den lille Trespass toilettaske til at holde styr på alle dine produkter på en campingtur eller rejse, en stor Trespass rygsæk på 66, 75 eller 85 liter til længere vandreture og en lidt mindre model på 45 liter til en enkelt dag på tur, eller hvis du ikke har så meget oppakning med dig.

Til ture med overnatning kan du med fordel kigge efter en Trespass rygsæk med gode stropper eller elastiksnore, som du kan spænde en sovepose fast med og måske også et let og praktisk liggeunderlag. I den forbindelse kan du også kigge efter en rygsæk med indbygget regnslag i bunden, så du hurtigt kan komme til det og beskytte din oppakning. Det kan være en god idé at vælge en rygsæk med gode, polstrede skulderstropper og et bredt hoftespænde, så du får god støtte, hvis du har meget oppakning med.

Trespass soveposer og tilbehør til vandreturen

Skal du på vandretur, har vi Trespass udstyr, der kan gøre det hele lidt nemmere for dig. Til overnatningsture kan du kigge på en Trespass sovepose til både børn og voksne, der kan holde dig varm og tilpas gennem natten. Trespass soveposer kommer med forskellige komforttemperaturer og -grænser, så du kan finde den rigtige for dig, hvad enten det er en 3-sæsons sovepose eller en helårspose.

Er du på en lang vandretur, kan du nyde godt af de praktiske Trespass vandrestave, der fører dig sikkert igennem selv det mest ujævne terræn. De er justerbare, så du kan tilpasse dem til lige præcis din højde – det er en god måde at få mere støtte, lige meget om du er gangbesværet eller i særligt hårdt terræn.

Uanset om du er på en dagstur eller en flerdages vandretur, camping eller andet, er mad og drikke vigtigt. Til endagsture er de smarte food jugs en god løsning til at holde maden frisk og ved den rigtige temperatur, mens du til flerdagesture kan nyde godt af at have noget letvægts, praktisk kogegrej med. Du kan også kigge på en Trespass termoflaske eller termokande, så du kan have varm kakao eller iskoldt vand med på turen.

Se også disse brands

HelsportNordiskSnugpakKammokKlymitLundhagsTatonkaEsbit