Klymit

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Klymit sørger for en god nattesøvn i naturen

Klymit er letvægts friluftsudstyr, når det er bedst. Siden 2007 har det amerikanske mærke udfordret den måde, vi opfatter outdoor-grej på med holdbare, kvalitetsrige og komfortable produkter, der giver dig den bedst mulige oplevelse, når du overnatter i naturen. De har jævnligt udvidet deres sortiment, især efter de indtog det internationale marked i 2011.

I 2012 lancerede de deres Klymit Insulated Static V liggeunderlag med den patenterede V-form, og modellen er stadig et af de mest populære Klymit liggeunderlag i dag. 2013 og 2015 bød på en udvidelse til markedet for tasker, soveposer, puder og tilbehør, og i 2019 kom en række telte til. Med de udvidelser af sortimentet er der snart ikke noget, Klymits sortiment ikke dækker – så gå amok i de mange produkter og find alt, du har brug for til din næste tur.

Liggeunderlag: støtte og komfort med V-formet teknologi

Du vil nok lægge mærke til, at Klymit liggeunderlag ser noget anderledes ud end andre modeller – de gør nemlig brug af en form for “kortlægning” af kroppen, så du får støtte på de helt rigtige steder i løbet af natten. Det er den såkaldte V-form, som Klymit er særligt kendt for. De V-formede luftkamre gør det muligt for liggeunderlaget at forme sig efter din krop i forskellige stillinger, mens der stadig er masser af luft og fylde i luftlommerne. Det giver en optimal støtte og dermed maksimal komfort hele natten – uanset om du ligger på maven, ryggen eller siden.

Hængekøjer: bedre sovestilling med enkeltpanelsdesign

Klymit hængekøjer er letvægts og transportable, så du nemt kan have dem med dig i rygsækken, samtidig med at de er nemme at pakke sammen, når du skal afsted igen. Men det bedste ved dem er, at de gør det muligt for dig at slappe helt af og nyde det fuldt ud, når du sover udenfor, fordi de gør brug af en særlig teknologi med ét panel i stedet for tre, som du ofte finder i hængekøjer.

Det kan nemlig være en fantastisk oplevelse at sove i en hængekøje, men hvis den er af dårlig kvalitet, bliver det hurtigt en lang og træls nat. Klymits enkeltpanelsdesign sikrer en bedre sovestilling og en længere levetid for hængekøjen, fordi den ikke strækkes og bliver løsere med tiden som et trepanelsdesign.

Enkeltpanelsdesignet gør, at hængekøjen kan strække sig som ét stykke stof, så du nemmere kan ligge diagonalt, der i de fleste tilfælde er den bedste sovestilling i en hængekøje. Nogle Klymit hængekøjer har isolerende fyld, fodstropper, der spreder fodenden ud, og smarte design, der gør dem endnu mere komfortable at ligge i – det er mærkets innovative produktudvikling, der spiller ind, så du får den bedst mulige nattesøvn i en Klymit hængekøje.

Soveposer: dobbeltfyld og fleksibilitet

Klymit har soveposer i mange størrelser og til forskellige temperaturer. De er alle testet til at være komfortable i den temperatur, der har angivet, hvilket ikke er en garanti med alle mærker, selvom de bruger samme type certificering. Er du i tvivl om, hvilken Klymit sovepose du skal vælge? En Klymit 35 sovepose er et rigtig godt valg til sommercamping, mens en KSB (Klymit Sleeping Bag) 0 egner sig til de kolde vintermåneder, og en KSB 20 passer til månederne ind imellem. Du kan desuden få flere af modellerne i en XL-udgave, så du får mere skulderplads og øget komfort.

Alle Klymit soveposer er vandafvisende men ikke vandtætte. Det er, så fugt stadig kan trænge igennem og slippe ud af soveposen, så du ikke får kondens inden i den – det kan gøre det til en kold fornøjelse, når fugten i soveposen køler dig ned i de kolde nattetimer.

Ud over størrelserne og temperaturen er det særlige ved Klymit soveposer den specielle fordeling af fyld og de mange muligheder, du har for at ændre posen til dine behov. For eksempel kan du med mange modeller gøre soveposen kortere med Length Locks™, åbne fodenden for at lufte lidt ud i posen og lyne hele posen op for at bruge den som et stort tæppe på lunere dage eller til hyggestunder.

Fordelingen af fyld er ganske særlig, fordi Klymit i mange modeller gør brug af dobbeltfyld. Det vil sige, at du bliver holdt varm fra top til tå, fordi de forskellige fyld udnyttes på bedst mulig vis. Disse modeller har en overdel af dun og en underdel af dobbelt termisk syntetisk fyld, og lige netop den kombination giver en ideel balance mellem vægt og varme.

Telte: plads til det hele både indenfor og udenfor

Klymit telte findes i forskellige størrelser, så du kan finde et, der passer, uanset om du er alene eller afsted med en gruppe. Er I en gruppe, skal I ikke være bekymrede for vægten – de er alle letvægtstelte, så I også kan have det med på vandretur eller lignende, uden det hverken fylder for meget eller er for tungt.

Den lettere vægt betyder ikke, at Klymit går på kompromis med pladsen eller komforten i teltet. Alle Klymit telte er designet med maksimal pladsudnyttelse både inde i soverummet og udenfor. Ud over selve sovepladsen udnytter Klymit også højden ved at inkludere smarte opbevaringslommer oppe i højden, så du ikke skal have plads til det essentielle udstyr i siden af teltet. Også udenfor er der tænkt over opbevaring af dit grej, så du ikke behøver have det hele med ind i soverummet.

Diverse campingudstyr

Klymit ved, hvad der er godt for dig, og derfor laver de også en masse andet udstyr. Du kan blandt andet købe oppustelige puder, der stort set ikke fylder noget, når de er pakket sammen, men som giver et ekstra niveau af komfort, når du skal sove. Til vandreture, hvor du gerne vil kunne sidde behageligt, når du holder pause, kan du overveje en V Seat Cushion. Denne Klymit pude er specielt lavet til, at du kan sidde behageligt, lige meget hvilket underlag du sidder på.

Et Klymit Traverse Shelter er også et godt valg. Du kan bruge det på mange måder – for eksempel som beskyttelse over et telt eller en hængekøje, eller som det eneste dække over dig og din sovepose, hvis du vil sove helt tæt på naturen.

Du kan også finde en Klymit gummibåd – den såkaldte Klymit Litewater gummibåd. Den er genial at have med på for eksempel vandreture i områder med søer, åer eller lignende, hvor det kan være et lækkert og spændende afbræk at tage en tur på vandet. Det er bare at puste den op og spænde dit udstyr fast, og så er du klar til en ny del af din tur.

Skulle der ske noget med dit liggeunderlag, kan du købe det effektive Klymit Patch Kit til din sovepose, dit telt, en jakke eller en rygsæk – med den stærke lim, der ikke efterlader klister, er lapperne stærke nok til lidt af det hele.

Relaterede kategorier