Klymit telte

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Vælg et Klymit telt til letvægtscamping

I 2019 lancerede Klymit deres første sortiment af campingtelte, designet med holdbare letvægtsmaterialer af højeste kvalitet for at sikre optimal slidstyrke og en lav vægt. Disse telte er ideelle til vandreture og lignende aktiviteter, hvor lav vægt er afgørende for at undgå en tung oppakning. Teltene leveres med lette og robuste teltstænger, som er lavet af aluminium for at minimere vægten så meget som muligt.

Selvom Klymit teltene er lette, går mærket ikke på kompromis med hverken plads eller komfort. Hvert enkelt Klymit telt tilbyder maksimal pladsudnyttelse i sovekabinen og i forteltet og inkluderer praktiske opbevaringsløsninger i loftet. Det giver mere plads og bedre søvnkomfort, da dit udstyr ikke optager soveplads på gulvet.

Klymit telte i forskellige størrelser

Et telt er afgørende for en behagelig og god campingoplevelse, da det beskytter dig og dine ejendele mod elementerne. Et Klymit telt sikrer beskyttelse mod regn, vind og sol, og det indbyggede myggenet, som alle teltene er udstyret med, holder insekter og andre kryb ude, når du lufter ud.

Vores sortiment af Klymit telte inkluderer Klymit Cross Canyon-serien (tilgængelig til 2 og 3 personer) og Klymit Maxfield-serien (tilgængelig til 2 og 4 personer). Disse telte er velegnede til alt fra par til familier på fire og er også ideelle til soloture, da opsætningen let kan klares af én person.

3-sæsons telte til campinglivet

Et Klymit telt er perfekt til dig, der leder efter et let og holdbart campingtelt til forår, sommer og efterår. Alle Klymit telte er 3-sæsons, hvilket betyder, at de er optimeret til campinglivet med fokus på maksimal udluftning og minimal vægt. Hvis det er varmt og tørt udenfor, kan du også bruge dit telt uden oversejl, da inderteltets loft består af et gennemsigtigt myggenet. På den måde kan ligge og se på stjerner hele natten.

Selvom Klymit telte ikke er 100 % vandtætte, kan du øge beskyttelsen ved at bruge et Klymit Traverse Shelter, som kan sættes op over teltet og give vandtæt dække til hele lejren. Du kan også imprægnere dit Klymit telt for forbedret vandsøjletryk, så regn og sne preller af, eller bruge et vandtæt teltunderlag.

Køb dit Klymit telt og andet udstyr på Friluft.dk

Hos os finder du et bredt udvalg af telte og andet outdoor-udstyr fra Klymit, som du med fordel kan mikse og matche. Klymits produkter er nemlig designet til at komplementere hinanden både i funktion og størrelse, og når du først har prøvet ét produkt, vil du ikke kunne få nok af den høje kvalitet og de smarte funktioner.

I vores sortiment kan du også finde en masse forskelligt tilbehør såsom puder, teltunderlag, pumper og lappegrej.

Hvis du har brug for mere end et Klymit telt og udstyr til turen, kan du se vores udvalg af outdoor-tøj. Vi ved, at det er lige så vigtigt, at være godt klædt på, som det er at sove behageligt på en friluftstur, og derfor har vi alt, hvad du har brug for fra top til tå.

Du kan for eksempel kigge mod Deerhunter, som tilbyder et stort udvalg af jakker, trøjer, bukser og meget andet tøj, der passer til ethvert eventyr året rundt – både til jagt og friluft. Skal du bruge par gode vandrestøvler, der hjælper dig sikkert gennem skoven, fjeldet, sneen eller diverse stier, er Gateway1 altid et godt bud.

Kort fortalt er det lige meget, om du skal afsted til sommer eller vinter – vi har alt, hvad du skal bruge af udstyr og tøj, så du er klat til at komme ud at opleve naturen.