Klymit liggeunderlag

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Støttende og komfortable Klymit liggeunderlag

Hvis du har prøvet at sove i telt, shelter eller under en tarp, ved du, hvor vigtigt det rigtige udstyr – og kvaliteten af det – er. Første skridt er et godt liggeunderlag, der gør natten så komfortabel som muligt, så du ikke vågner med værkende led og kramper i ryggen. Og det er det, et Klymit liggeunderlag gør bedst.

Det særlige ved Klymit liggeunderlag er den V-formede teknologi. Det er en særlig teknologi, der “kortlægger” kroppen, så den bliver støttet, der hvor du har brug for det. Liggeunderlagene er opdelt i V-formede kamre fyldt med luft, der holder på din varme og fordeler vægten ud over underlaget, så du får optimal støtte, lige meget om du ligger på ryggen, maven eller siden.

Et af de vigtige elementer at holde øje med, når du skal købe et liggeunderlag, er dets R-værdi. Det er en standardiseret måleenhed, der er angivet på langt de fleste liggeunderlag, og som angiver, hvor godt et liggeunderlag isolerer. Jo højere værdi, jo varmere er liggeunderlaget. Klymit liggeunderlag har en R-værdi mellem 1 og 6,5.

Klymit har både almindelige liggeunderlag og isolerede liggeunderlag. Sidstnævnte er lavet specielt til brug hele året, hvor du på grund af den ekstra kuldeisolerende effekt kan holde dig varm og komfortabel selv i den kolde vinter – til dels takket være et indvendigt, isolerende lag og de dybe samlinger, der holder på og varmer luften, hvilket giver dig ekstra varme.

Klymit gør det nemt at få det bedste ud af dit liggeunderlag

Klymit liggeunderlag er nemme at puste op og pakke sammen igen, og de er både lette og kompakte, når du skal have dem med på tur. Du kan puste dem op med munden eller en smart Klymit Rapid Air Pump Flip Valve eller Flat Valve – de er praktiske og pladsbesparende, så du snildt kan have en med i oppakningen og hurtigt puste dit liggeunderlag op, når det er tid til at slå lejr.

Med et Klymit liggeunderlag kan du desuden se, cirka hvor mange pust der skal til at puste det op. Det er meget en smagssag, men det er vigtigt, at du ikke puster det for meget op – det gælder for de fleste liggeunderlag på markedet, men Klymit gør det nemt at sørge for ikke at give det for meget: For eksempel skal Klymit Inertia X Lite og Klymit Inertia Ozone kun have 4-7 pust, mens et Insulated Double V liggeunderlag skal have 8-10 pust.

Bliv helt klar til dine outdoor-eventyr

Mangler du mere outdoor-udstyr, og er du vild med mærket, kan du kigge på vores samlede udvalg af Klymit produkter. Her finder du en masse til blandt andet overnatning i naturen som soveposer, telte og hængekøjer, som du kan kombinere med et Klymit liggeunderlag for at få en god søvn hele natten igennem. Mange Klymit produkter er nemlig lavet til at komplementere hinanden i både størrelse og funktion, så du for eksempel kan vælge en hængekøje og et særligt Klymit liggeunderlag, der passer til.

Bliv også godt klædt på fra inderst til yderst med vores udvalg af behageligt og praktisk outdoor-tøj, der er lige så vigtigt som dit soveudstyr, hvis du vil have en god tur – lige meget om du er afsted i den varme sommer eller kolde vinter. Du kan også købe et par gode vandrestøvler, der fører dig trygt gennem skovbunden, over fjeldet eller ad diverse stier med komfortable og støttede fødder. Kort sagt har vi alt, du har brug for, når du skal på eventur i naturen.