Klymit

Klymit soveposer

Lette Klymit soveposer

Leder du efter den bedste sovepose til outdoor-livet? Hos Friluft.dk vægter vi kvalitet og gode løsninger højt – og derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af Klymit soveposer, der er nogle af de bedste soveposer på markedet.

Klymit soveposer med stor komfort

Den amerikanske producent Klymit er kendt for at lave komfortable og behagelige soveposer og liggeunderlag. Deres mission er, at du skal sove lige så godt, når du er ude på eventyr, som du gør, når du ligger i din egen seng – samtidig med at deres produkter er både kompakte og lette at bære med sig på vandretur eller backpacking-rejser.

Firmaet står for innovation og nytænkning, når de udvikler soveposer og sovesystemer, og du kan få Klymit soveposer med såvel dunfyld som fiberfyld.

Features der er værd at holde øje med

Udover at lave soveposer til alle temperaturforhold, fra de helt lette sommersoveposer til de ekstra varme termosoveposer, som kan klare temperaturer under de minus 18 grader, så udmærker Klymit sig ved at have flere andre lækre features:

  • Deres soveposer er lavet af et ultrafleksibelt strækmateriale, der gør, at soveposen altid slutter tæt om din krop for maksimal varme og isolering
  • Du kan vælge mellem forskellige faconer som: mumie, rektangulær eller en dobbeltsovepose, hvis I er to afsted
  • Du kan vælge Klymit soveposer i XL, hvis du er den bredskuldrede type og derfor har brug for ekstra plads
  • De fleste af deres soveposer er letvægts og kompakte med en vægt under 2 kg, selv for vintersoveposer
  • Du kan vælge en sovepose, der kan justeres efter din højde, så den passer perfekt til dig
  • Mange af deres modeller har tovejs lynlås, så du kan åbne soveposen i begge ender

Find alt, hvad du behøver hos Friluft.dk

Har du brug for et telt eller et liggeunderlag til at gå sammen med din Klymhttps://friluft.dk/liggeunderlagit sovepose, så finder du alt, hvad du behøver til din næste outdoor-tur hos os. Vi kører jævnligt kampagner med ekstra gode tilbud – og vi giver naturligvis prisgaranti, så du aldrig betaler for meget for dit udstyr, når du handler hos os.