Fodtøj

Outdoor støvler

 • 23%
  Gateway1 Walking Boot 6"
  Gateway1

  Walking Boot 6″

  999 kr
 • Gateway1 SD 6” Pull-on Chelsea
  Gateway1

  SD 6” Pull-on Chelsea

  999 kr
 • Seeland Hawker High Boot
  Seeland

  Hawker High Boot

  1.099 kr
 • Gateway1 Deer Stalker 9”
  Gateway1

  Deer Stalker 9”

  1.299 kr
 • Seeland Hawker Low Boot
  Seeland

  Hawker Low Boot

  899 kr
 • Seeland North Pac
  Seeland

  North Pac

  1.599 kr
 • LOWA Renegade GTX Mid damestøvle
  LOWA

  Renegade GTX Mid damestøvle

  1.599 kr
 • Snugpak Tent Boots
  Snugpak

  Isolerede støvler

  600 kr
 • ECCO Exostrike Women Chelsea støvle black
  ECCO

  Exostrike Women Chelsea støvle

  1.199 kr
 • ECCO Exohike M Mid HM cocoa brown
  ECCO

  Exohike Women skindstøvle

  1.599 kr
 • LOWA Z-8S GTX støvle
  LOWA

  Z-8S GTX støvle

  1.899 kr
 • LOWA Mauria GTX damestøvle-Dark brown/Bordeaux
  LOWA

  Mauria GTX damestøvle

  1.999 kr
 • Lundhags

  Bjerg Mid

  2.099 kr
 • Lundhags Bjerg Mid-Deep blue
  Lundhags

  Bjerg Mid

  2.099 kr
 • ECCO Solice Women cashmere
  ECCO

  Solice Women

  1.599 kr
 • ECCO Soft 7 Tred black/true navy
  ECCO

  Soft 7 Tred

  1.399 kr
 • ECCO Solice Women vinterstøvle white
  ECCO

  Solice Women vinterstøvle

  1.599 kr
 • ECCO Solice Women vinterstøvle black
  ECCO

  Solice Women vinterstøvle

  1.599 kr
 • ECCO Biom 2GO
  ECCO

  Biom 2GO støvle

  1.599 kr
 • ECCO MX GTX Women vandrestøvle gravity/gravity
  ECCO

  MX GTX Women vandrestøvle

  1.199 kr
 • ECCO MX GTX Women vandrestøvle black/black
  ECCO

  MX GTX Women vandrestøvle

  1.199 kr
 • ECCO MX GTX vandrestøvle Dark Shadow/Slate
  ECCO

  MX GTX vandrestøvle

  1.199 kr
 • ECCO MX GTX vandrestøvle black/black
  ECCO

  MX GTX vandrestøvle

  1.199 kr
 • ECCO MX GTX vandrestøvle tangle/black
  ECCO

  MX GTX vandrestøvle

  1.199 kr
 • ECCO Professional Outdoor Women 2.0 black
  ECCO

  Professional Outdoor 2.0 Tall

  1.999 kr
 • ECCO Professional Outdoor Women 2.0 black
  ECCO

  Professional Outdoor 2.0 Women Tall

  1.999 kr
 • ECCO Professional Outdoor W Mid black
  ECCO

  Professional Outdoor 2.0

  1.799 kr
 • ECCO Professional Outdoor W Mid black
  ECCO

  Professional Outdoor 2.0 Women

  1.799 kr
 • ECCO Exohike M High cocoa brown mocha
  ECCO

  Exohike Tall skindstøvle

  2.199 kr
 • ECCO Exohike M Mid HM cocoa brown
  ECCO

  Exohike skindstøvle

  1.599 kr
 • LOWA Renegade GTX Mid støvle
  LOWA

  Renegade GTX Mid støvle

  1.599 kr
 • LOWA Innox Pro GTX Mid TF støvle
  LOWA

  Innox Pro GTX Mid TF støvle

  1.899 kr
 • LOWA-Camino GTX® Dark grey/Black
  LOWA

  Camino GTX støvle

  1.999 kr
 • Lundhags Stuore Ms Mid-Chestnut
  Lundhags

  Stuore Ms Mid

  2.299 kr
 • Lundhags Stuore Insulated Mid-Ash
  Lundhags

  Stuore Insulated Mid

  2.299 kr
 • Snugpak isolerede støvler
  Snugpak

  Isolerede støvler

  599 kr
 • Gateway1 Hunting Pac Extreme 16”
  Gateway1

  Hunting Pac Extreme 16”

  2.299 kr

Outdoor-støvler til vandring og andre friluftseventyr

Et par gode vandrestøvler er alfa og omega for en god vandretur. Og selvom du kan bruge dine støvler til andre outdoor-aktiviteter end vandring, kan vi ikke komme udenom, at lange vandreture væk fra byen og hverdagen kun bliver mere populære.

Skal du på længere vandreture med overnatning, kan du finde alt fra telte og liggeunderlag til stormkøkkener og rygsække i vores udvalg, så du kan klare dig på både korte og lange ture i det fri. Uanset om du er ivrig vandrer, eller du blot tager en kortere tur i ny og næ, er det godt givet ud at prioritere tøj, fodtøj og udstyr. Vandrestøvlerne er det absolut vigtigste, men hvis du skal have overnatninger i naturen også, har din nattekomfort stor betydning for de efterfølgende vandredage. En god nats søvn er nemlig afgørende for, hvor meget energi og overskud du har.

Vælg dine vandrestøvler med omhu

Først og fremmest skal du have valgt de rigtige vandrestøvler. En god vandrestøvle beskytter dine fødder, ankler og ben mod de strabadser, du udsætter dem for i løbet af vandreturen. Når du vælger, skal du derfor kigge på, hvordan de sidder på dine fødder, hvilke materialer der er brugt, og hvor høje de skal være.

Pasform og størrelse

Støvlernes pasform er meget vigtig. Hvis de gnaver og giver vabler, kan du ikke gå særlig langt i dem, før det begynder at gøre ondt. Du skal tjekke, om dine vandrestøvler sidder for stramt eller for løst – sidder de for løst, får du ikke nok støtte, og der er stor risiko for at få ondt og vabler, fordi dine fødder kan bevæge sig frem og tilbage i støvlen, når du går. Sidder de til gengæld for stramt, ender du med at få ondt efter nogle timer, fordi dine fødder hæver og ikke har plads nok.

Når du skal prøve vandrestøvler på, bør du derfor enten gøre det ud på dagen, hvor dine fødder er hævet en smule i løbet af dagen, eller efter en gå- eller løbetur. Samtidig bør du prøve dem med de strømper, du skal bruge på vandreturen. Outdoor-strømper er ofte tykkere end almindelige strømper, især hvis du skal bruge dem til vandring i koldt vejr. På den måde sikrer du, at støvlerne sidder som de skal, så du ikke bliver overrasket over, hvor meget et par strømper fylder.

Snøring af støvlerne har også en stor virkning på pasformen. Er de snøret for stramt eller løst, kommer det aldrig til at føles helt, som det skal. En god løsning er smarte snøresystemer. Vælg for eksempel et par vandrestøvler med boa-lukning eller lignende, hvor snørerne spændes ind, til det føles rigtigt på fødderne.

Højde

Højden på skaftet er vigtig for støtten, og det kan også havebetydning for, hvor godt støvlen sidder på dine fødder. En tommelfingerregel siget, at en vandrestøvle med lavt skaft er ideel til let vandring, mens højt og mellemhøjt skaft er til hård vandring, hvor du vandrer både langt og i udfordrende terræn. De giver nemlig mere støtte til dine fødder og ankler, hvilket du har brug for efter nogle timer i kuperet terræn eller i terræn med meget løst underlag.

Materialer

Alt efter hvor du kigger på støvlen, er der vidt forskellige materialer. Ydersålen er den del af vandrestøvlen, der er i kontakt med skovbunden, asfalten eller hvad du ellers går på. Som udgangspunkt består den altid af gummi med mønstre, der sikrer dig maksimal skridsikkerhed.

Mellemsålen er det, der gør støvlen stabil og stiv og sørger for stødabsorbering. Stødabsorbering kender du sikkert fra løbesko, hvor det er med til at tage de stød, der kommer, når du rammer belægningen hårdt. Vandrestøvler er netop stive i sålen, fordi du skal have den bedst mulige støtte. Jo stivere sålen og støvlen er, jo hårdere terræn er den velegnet til.

Støvlens overdel eller ydermateriale er vigtigt for, hvad den kan og skal bruges til. Her handler det nemlig om, hvor meget varme du vil have, og hvor slidstærke støvlerne skal være. Det mest holdbare og slidstærke materiale er læder. Det er modstandsdygtigt over for vand og slitage. Det tager lang tid at gå til, men til gengæld holder det også i meget lang tid, hvis du passer godt på det. Læder er ikke særlig åndbart, men er bedst til længere vandreture, hvor du kommer gennem hårdt terræn og har tung oppakning på ryggen.

Du kan også kigge efter støvler i syntetiske materialer. De er mere åndbare end læder, så de er gode til sommer og varme fødder. Du kan enten vælge 100 % syntetiske materialer som syntetisk læder, nylon eller polyester eller vælge en blanding med læder og for eksempel nylon. Syntetiske materialer er til gengæld ikke nær så holdbare og slidstærke som læder, men de er hurtigere at gå til, mere fleksible, tørrer hurtigere og er billigere.

Hvis du er ude efter vandtætte vandrestøvler, kan du kigge efter modeller med en vandtæt membran som Gore-Tex. Så kan du vandre i regnvejr, vådt terræn og gennem vandhuller uden at være bekymret for våde og kolde fødder.

Bløde og lette vandrestøvler til slutningen af dagen

Er du ofte på lange vandreture i koldt vejr, bør du overveje at købe et par støvler til sidst på dagen. Når fødderne er trætte, brugte og måske kolde, kan det føles som en velsignelse at komme ned i nogle andre sko eller støvler, når du sætter dig om lejrbålet og gør klar til aftensmad, inden du kryber ned i din sovepose og gør dig klar til en ny dag med vandring.

Vælg for eksempel et par isolerede støvler i syntetiske materialer, så de er hurtigttørrende, og så de giver en blød og let følelse om dine fødder ligesom en dunjakke. Så kan du holde fødderne varme, samtidig med at du nyder følelsen af at skifte fra dine solide, tunge vandrestøvler til et par fjerlette, varme støvler.

Køb andrestøvler til kvinder og mænd online

De bedste vandrestøvler er dem, der sidder godt, passer til den slags vandring du skal på og giver dig flere kilometer i benene, end du havde regnet med. Vores udvalg giver dig rig mulighed for at finde det helt rigtige par – og til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kig efter tilbud på dine favoritstøvler, så du kan få kvalitetsrige billige vandrestøvler. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er en af de første til at høre om nyheder og udsalg.

Vores udvalg indeholder vandrestøvler til både dame og herre. Kan du ikke finde et par, der passer dig helt perfekt, skal du måske prøve at bevæge dig væk fra de “kønsbestemte” størrelser. Har du for eksempel en bred eller høj fod, kan du som kvinde med fordel kigge på herrestøvler – det er nemlig kun pasformen, der er anderledes, og måske er det det, der passer bedst til dine fødder.

Mangler du noget til outdoor-garderoben?

Outdoor-jakkerOutdoor-bukserOutdoor-shortsOutdoor-skjorterOutdoor-T-shirtsOutdoor-vesteOutdoor-trøjerUldundertøj