Helsport

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Helsport – sov godt i naturen med kvalitetsrigt grej

En god nats søvn er uundværlig, når du overnatter i naturen. En lang jagttur, vandring eller bare en hyggelig campingtur kræver masser af energi og overskud til at nyde naturen og aktiviteterne, og det får du kun, når du er udhvilet og afslappet i kroppen. Helsport sørger for lige præcis det. Det er et norsk outdoor-mærke, der har helliget sig gode løsninger til en komfortabel nattesøvn med grej i høj kvalitet.

Den høje kvalitet blåstemples af de forskellige priser, mærket har modtaget ad flere omgange. Priserne er givet for både soveposer og en bestemt telttype. Det vidner om, at Helsport kan lidt af det hele og er nytænkende, innovative og kvalitetsbevidste i deres produktudvikling.

Norsk kvalitet med årtiers erfaring

Det norske mærke er ikke et nyt syn på markedet for outdoor-grej. Helsport blev grundlagt i 1951, i 1954 blev den første Helsport sovepose produceret, og kun tre år senere kom turen til det første telt. Gennem årtierne har mærket udviklet og udvidet deres sortiment af telte og soveposer, så udvalget både byder på klassikere og nye produkter. Senere stiftede Helsport erfaring med ekspeditionsudstyr, der med stor glæde blev testet på ekstreme ekspeditioner for eksempel i Grønland og på Nordpolen.

Vælg komfort med en Helsport sovepose

Det originale produktsortiment bestod af soveposer, og selvom der siden er kommet telte til, er Helsport soveposer stadig en af mærkets store kategorier. De er kendetegnet ved høj kvalitet og et væld af tekniske detaljer, der gør hver enkelt sovepose velegnet til bestemte formål og sæsoner.

De fleste Helsport soveposer har fyld af dun, der er certificeret efter RDS-standarden (Responsible Down Standard). Det sikrer, at dunene kommer fra dyr, der ikke har været udsat for skade, og det gør det muligt præcist at vide, hvordan rejsen har set ud – helt fra landbruget til den færdige Helsport sovepose. En lille del af sortimentet er fibersoveposer, der især egner sig til lange vandreture, hvor vægt og kompakthed spiller en stor rolle.

Mange af modellerne har et åndbart Pertex-materiale, der lader fugt fordampe, så materialet hurtigt tørrer. Andre modeller indeholder teknologier som den højisolerende Thermoguard 6000® fiber, der er vandafvisende og beholder sin isoleringsevne, selv hvis soveposen bliver våd, samt smarte funktioner som isolerede lynlåse, der forhindrer varmetab, og smarte snoresystemer, der gør det muligt for dig at trække posen helt til i ekstrem kulde.

Sommer, vinter og ekspeditioner – soveposer til det hele

At vælge den helt rigtige sovepose kan betyde forskellen mellem en iskold, tænderklaprende nat og en komfortabel, veltilpas nat med god søvn. Derfor er det vigtigt, at du kigger godt på, hvad din Helsport sovepose helt specifikt er lavet til.

Mærket laver soveposer til lidt af det hele, men vigtigst af alt kan du få til alle årets sæsoner. Du kan derfor få en Helsport sovepose til sommer, vinter, ekstreme forhold – såkaldte ekspeditionssoveposer – og 3-sæsons soveposer. Helsport bruger den europæiske standard EN13537 til at klassificere, i hvilke temperaturer du kan bruge soveposen. Kig især på komforttemperatur og komfortgrænsen, der angiver henholdsvis, hvornår du sover varmt og behageligt i din Helsport sovepose, og hvornår de fleste vil begynde at fryse en lille smule.

I vores sortiment af Helsport soveposer finder du både soveposer til herre og dame, og vi har også minisoveposer og juniorsoveposer til børn. Det giver dig et stort udvalg, så du kan vælge den helt perfekte til dig og udstyre hele familien med soveposer inden næste udflugt.

En god sovepose gør det ikke alene, så tjek også gerne vores udvalg af liggeunderlag og hængekøjer, så du kan ligge behageligt, uanset hvordan du foretrækker at sove. Skal der være knap så meget åben himmel, finder du også et stort udvalg af telte til forskellige sæsoner og forhold.

Find alt til overnatning i det fri