3-4 personers telte

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Alsidige og rummelige 3-4-personers telte

Når sæsonen for camping og backpackerture nærmer sig, er det tid til at kigge udstyret derhjemme igennem – og sørge for at købe det, der mangler. For eksempel et nyt telt med plads til hele familien, store madrasser til glamping eller ekstra udstyr til madlavning.

3-4-personers telte er rummelige og kan bruges til en masse forskellige aktiviteter på grund af den gode størrelse. Det er gode familietelte, men også ideelle til færre personer, hvis I vil have plads til større liggeunderlag eller bare godt kan lide den ekstra plads og luft i teltet.

Selvom det selvfølgelig er muligt at vælge et almindeligt kuppeltelt eller tunneltelt med en enkelt sovekabine, kan du også vælge et 3-4-personers telt med to sovekabiner eller mere, hvilket er perfekt til en familie eller et par på camping eller backpackertur. Det giver mulighed for lidt mere privatliv, samtidig med at den store plads er inddelt praktisk.

Så meget er der plads til

Om du vælger et 3-personers telt eller et 4-personers telt har ikke nødvendigvis så meget at gøre med, hvor mange personer det i realiteten skal bruges til. Teltproducenter har det med at undervurdere, hvor meget plads der er brug for, og derfor bør du i højere grad tænke over målene for længde og bredde – og højden, hvis du er ude efter en god ståhøjde. Den ekstra størrelse går dog også ud over vægten, så hvis du er ude efter et letvægtstelt, er det helt sikkert relevant at holde øje med.

Et 3-personers telt er et luksuriøst valg for to personer, som vil have to brede liggeunderlag og god opbevaringsplads til oppakningen. Det er til gengæld et pladsbesparende valg for tre personer, som bruger standardstørrelsen for liggeunderlag på omkring 50 cm i bredden og 183 cm i længden.

På samme måde er et 4-personers telt et luksuriøst valg for tre personer, mens det igen er et pladsbesparende og valg for fire personer. Hvis du går 100 % efter komfort, bør du vælge det største 4-personers telt til fire personer, eller et 3-personers telt til to personer, som gerne vil have så meget plads som muligt til store liggeunderlag og oppakning.

Komfortable telte med ståhøjde

Mange forbinder måske det at sove i telt med at kravle rundt i sovekabinen, ligge ned og tage tøj på osv. – men det behøver ikke være sådan. De større telte har typisk ståhøjde, så det er behageligt at skifte tøj og generelt bare være der til aftenhygge og afslapning. Et 3-4-personers telt med ståhøjde er derfor perfekt til glamping og længere ture, hvor komfort er en prioritet, eller hvis du satser på at bruge meget tid i teltet, hvor det er rart ikke at være begrænset i højden.

3-4-mands telte til lige din udflugt

Der findes et 3-4-mands telt til lige det formål, du skal bruge det til. Her skal du blandt andet overveje, om det skal kunne holde til hård blæst og øsende regnvejr, om du skal kunne slå det op på stenet eller hård klippegrund, og om du har brug for privatliv, så du skal vælge et telt med sovekabiner.

4-mands telte har ofte mulighed for sovekabiner, enten ved siden af hinanden eller i hver deres ende af teltet med et “fællesrum” i midten. Sidstnævnte er en god løsning til campingture, hvor det er rart med et sted, hvor man kan sidde og spise og hygge i fællesskab og så trække sig tilbage hver for sig.

Pladsen er mere begrænset i et 3-mands telt, som ofte bliver brugt til to personer eller til backpackerture med tre personer, hvor lav vægt og kompakthed prioriteres over indvendig plads og komfort. Højden er også gerne lavere end i et 4-mands telt, men hvis det ikke skal bruges til glamping eller mere end en uges camping ad gangen, er det ingen sag at klare sig uden ståhøjde.

Køb dit 3-4-personers telt online

I vores sortiment finder du mange forskellige telte til tre og fire personer. De er alle i høj kvalitet og varierer i materialer og funktioner. Vi behandler din ordre hurtigt, så du ikke skal vente for længe på at tage dit nye telt i brug.

Du kan af og til finde vores telte på tilbud, så du kan få fingrene i et godt og ekstra billigt telt. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du desuden blandt de første til at høre om nyheder og tilbud.

Endnu mere sovegrej

Soveposer3-sæson soveposerSommersoveposerVintersoveposerBørnesoveposerOppustelige liggeunderlagSelvoppustelige liggeunderlagPuder1-2-personers telteBivy bagsTarp & presenningerHængekøjer