Telte

Oppustelige telte

Oppusteligt telt

Slip for besværet med at stå og bakse med teltdug og stænger. Et oppusteligt telt gør det så meget nemmere at tage på outdoor-eventyr eller campingferie. Når du har fundet det sted, du skal sove, gælder det om hurtigt at få rejst sit telt, så du kan pakke ud og komme på plads. Det kan ofte være besværligt og tidskrævende.

Køb et oppusteligt telt hos Friluft.dk og spar en masse tid og besvær – så du kan slappe af og nyde friheden.

Lufttelte er en innovativ opfindelse

Lufftelte er en genial opfindelse og en innovation indenfor outdoor-udstyr. Der findes ingen stænger i lufftelte. De er erstattet af luftkanaler. Det vil sige, at du får et telt med luftstænger i stedet for metalstænger.

Det eneste du skal gøre, når du sætter et lufttelt op, er at trække i en teltskinne og tilslutte en pumpe. Den smarte og nemme måde at håndtere et telt på gør, at flere og flere campister og outdoor-folk er begyndt at bruge lufttelte fremfor traditionelle telte med stænger.

Du behøver ikke frygte for hård blæst eller regn, dit telt slår sig selv op. Er yderst stabilt, og du kan komme i ly i løbet af få minutter.

Oppustelige telte er effektive at have med på korte ture

Et oppusteligt telt er særdeles velegnet, hvis du tager på flere korte ture eller har flere overnatninger forskellige steder på rejsen – og du slipper for at bekymre dig om, hvordan du får et traditionelt telt med metalstænger pakket ned i din rygsæk.

Er det kun dig selv, eller tager du med en ledsager, når du skal på tur, kan du nøjes med et mindre lufttelt. Et 1-2 personers lufttelt kan pustes op på under 1 minut. Så fordelen og tidsbesparelsen er ikke til at tage fejl af. Derudover får du et telt, der ikke vejer særlig meget og er dermed ideel at bruge til ekspeditioner og korte ture.

Lufttelte med stærk konstruktion og høj kvalitet

Selvom teltet er oppusteligt, har du stadig en stærk konstruktion i form af en oppustet teltramme. Den oppustelige rammekonstruktion er robust og ekstrem slidstærk, så den er næsten umulig at punktere.

Derudover er lufttelte designet således, at rammen og teltet består af et flerkammer sikkerhedssystem, så du ikke risikerer, at teltet kollapser, hvis en af luftstængerne skulle punktere.

Vælg et lufttelt, der passer til dit behov

Der findes et stort udvalg af oppustelige telte. Vælg et telt med luftstænger, der passer til dit behov.

Du kan få lufttelte til 1-2 personer og helt op til 10 personer – og lufttelte, der primært er beregnet til forår og efterår, når der er plusgrader. Vil du kunne bruge teltet hele året, skal du vælge et lufttelt, der kan klare alle slags vejrforhold.

Planlæg din næste campingtur eller ekspedition og find et oppusteligt telt, der opfylder dine behov. Et lufttelt giver dig masser af fordele og muligheder for at gøre turen eller ferien ekstra speciel for dig og dine venner og familie.

Fordele ved et lufttelt

Kort opsummeret er der en række klare fordele ved at anvende et lufttelt fremfor et almindeligt telt med metalstænger.

  • Det tager ultrakort tid at slå op – under 1 minut for et 1-2 personers telt
  • Lufttelt vejer og fylder meget mindre end et almindeligt telt
  • Materialer er vandtætte og yderst holdbare i konstruktionen
  • Teltet er nemt at håndtere for de fleste
  • Fås i alle størrelser fra 1-2 personers helt op til et 10 personers lufttelt
  • Teltrammen er lavet af et flerkammer sikkerhedssystem, der forhindrer teltet i at kollapse
  • Behageligt inde-miljø med mulighed for udluftning
  • Moderne og innovativt design i materialer og udseende

Bliv klar til turen og få et godt oppusteligt telt på tilbud

Prisen på et oppusteligt telt kan variere afhængig af størrelsen. Hold derfor øje med vores side, vi har jævnligt tilbud på oppustelige telte, så du kan gøre en god handel – husk også gerne ekstra tilbehør som lappegrej og pumpe.

Uanset hvad prisen er, kan du være sikker på, at du får høj kvalitet og stor værdi for pengene. Materialerne til oppustelige telte er robuste og slidstærke. Værdien oplever du, når du puster det op, bruger det og pakker det sammen igen. Lufttelte er nemme at håndtere for alle og kræver ikke teknisk snilde for at slå det op.

Find dit telt hos Friluft.dk. Vi giver gratis fragt på køb over 499,- og sikrer hurtig levering.