Pop-up telte

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Gør friluftslivet nemt med et pop-up telt

Er du træt af stænger og komplicerede teltinstruktioner? Så kan et pop-up telt være løsningen for dig. Telttypen folder, som navnet antyder, sig selv, hvilket gør opsætningen utrolig hurtig. Du skal nemlig blot sikre dig at området, hvor du vil sætte det op er frit, pakke det ud af posen og kaste det op i luften. Herefter “popper” det op og er klar til brug med det samme – uden eventuelt bøvl med stænger og sejl.

Fastgør du teltet med et par pløkker, er du sikker på, at det ikke blæser væk, og så er din soveplads i det fri ellers sikret. Når det er tid til at pakke sammen, er det bare at vride teltet tilbage i sin runde form. De første par gange kan nedpakningen være en smule besværlig, men med lidt øvelse, er det snart lige så let som opsætningen.

Et smart, let telt til turen

Pop-up telte er geniale om sommeren. Skal du på festival, camping eller cykeltur? Et pop-up telt kan håndtere det hele. De fungerer også utroligt godt som strandtelte eller i baghaven, hvor de kan give læ og beskytte legende børn mod solens skarpe stråler.

Et holdbart pop-up telt af polyester eller nylon er fantastiske til alt fra vandre-, kajak- og kanoture, hvor du skal bære din egen oppakning, til nemme køreferier, hvor du gerne vil have fuldt fokus på hygge fremfor praktiske overvejelser. Deres lave vægt samt runde, flade form gør dem nemme at transportere, men husk, de fylder lidt mere end traditionelle telte, der typisk er aflange i formen og derfor kan være lettere at pakke i en rygsæk.

Et godt valg til de varme, tørre måneder

Til de milde måneder kan et pop-up telt være en fiks løsning, der kan spare dig masser af tid. Men fordi deres konstruktion hverken har stabiliserende teltstænger eller et oversejl, der beskytter mod elementerne, egner de sig ikke til mere udfordrende vejrforhold. Glasfiberstængerne har nemlig ikke godt af belastningen fra kraftig vind. Presenningsmaterialet har typisk heller ikke det højeste vandsøjletryk, hvilket vil sige, at de oftest er lettere vandafvisende fremfor decideret vandtætte.

Hvis du kan lide at sove i telt året rundt, kan det altså give mening at supplere med en mere modstandsdygtig model. Tjek for eksempel vores tætisolerede vintertelte ud eller læs op på de forskellige telttyper til årets sæsoner.

Et lille pop-up telt til en eller to personer

Pop-up telte passer ofte til to personer, men er også et godt valg til soloturen. Her vil et pop-up telt til to personer nemlig have god plads til både dig og din oppakning. Hvis I er flere, der skal på telttur eller festival sammen, kan I overveje at investere i et par pop-up telte, så I kan lave en hyggelig lejr.

Det er atypisk at se et stort pop-up telt til over fire personer, da pakkestørrelsen vil blive for stor og bøvlet. Vi har dog masser af andre støtte telte, du kan gå på opdagelse i. Tag et kig på vores 3-4 personers telte, 5-6 personers telte eller de helt store 6+ personers telte, så du kan finde det helt rigtige til dine behov.