Oppustelige hovedpuder

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Husk en outdoor-pude når du skal på tur

Mangler du den ultimative pude til outdoor-livet? Så behøver du ikke lede længere. Vi har nemlig et stort udvalg af oppustelige hovedpuder og outdoor-puder fra kendte brands. Fælles for dem er, at du let kan have dem med på farten, så du altid har en behagelig outdoor-pude lige ved hånden, når du skal sove eller trænger til at holde pause.

Sov godt med en oppustelig hovedpude

De fleste mennesker kan næsten ikke sove uden deres hovedpude. I løbet af natten støtter den nemlig nakken og sørger for at holde hovedet i en hensigtsmæssig, neutral position. En god hovedpude kan altså være med til at forebygge nakkesmerter. En almindelig hovedpude er dog både tung, stor og upraktisk, når du skal på tur og ikke har uanede mængder plads i din rygsæk.

En oppustelig hovedpude er derfor et fantastisk alternativ. I og med du kan puste hovedpuden op, kan du nemlig også tømme den for luft, så den ikke fylder ret meget. Det betyder, at den er ideel at have med på tur. En oppustelig rejsepude er perfekt til såvel telt- og shelterture som flyrejser, når du gerne vil sove behageligt og undgå at få ondt i nakken på grund af manglende støtte.

Find den bedste outdoor-pude i vores store udvalg

I vores sortiment kan du let finde en oppustelig hovedpude i en farve, størrelse og prisklasse, der matcher dine ønsker og behov. Fælles for dem er, at de:

  • er dejligt bløde at sove med.
  • er hurtige at puste op.
  • alle har en lille pakkestørrelse og vejer utroligt lidt (90-180 g).
  • er fremstillet i slidstærke materialer som polyester og derfor kan holde til lidt af hvert.
  • er lette at rengøre, enten i maskinen eller med vand og natron.

Med en oppustelig hovedpude og godt sovegrej sikrer du nemt din komfort og nattesøvn, så du altid har energi og overskud til at nyde naturen og den dyrebare fritid, du tilbringer i den. Det gælder uanset om du på campingtur, jagtudflugt eller vandreferie.

Pak let en oppustelig hovedpude ned

Med mange af vores outdoor-puder følger der en smart pose, som gør det nemt at pakke en oppustelig hovedpude eller siddeunderlag ned sammen med resten af dit udstyr. Når først puden er tømt for luft og komprimeret i sin pakkepose, fylder den ikke mere end en telefon.

Andre puder, der sælges uden en pakkepose, kan dog også nemt foldes sammen. En oppustelig hovedpude er altså lige til at stoppe i lommen på din rygsæk eller rejsetaske.

Få styr på dit sovegrej

For at skabe de perfekte rammer for god nattesøvn i telthængekøje eller shelter, skal du, udover en god oppustelig hovedpude, selvfølgelig også have en sovepose og et liggeunderlag, der passer til temperaturforholdende. Vi har heldigvis et stort udvalg af begge dele.

Sidst men ikke mindst har vi også masser af isolerende undertøjforskellige hovedbeklædninger og strømper til friske nætter i det fri, hvor du har brug for lidt hjælp til at holde varmen og sove behageligt.