Oppustelige hovedpuder

Behagelig og oppustelig hovedpude

Mangler du den ultimative hovedpude til outdoor-livet? Hos Friluft.dk har vi et stort udvalg af oppustelige hovedpuder, som du kan have med på farten, så du altid har en behagelig og komfortabel pude lige ved hånden.

Hvorfor vælge en oppustelig hovedpude?

Der er flere årsager til, at du skal vælge en oppustelig hovedpude.

I og med at du kan puste hovedpuden op, kan du også tømme den for luft, så den ikke fylder meget. Det betyder, at den er idel at rejse med. Det er særligt en god idé, når den skal anvendes som outdoor-pude sammen med din sovepose eller bare med på flyrejsen.

Vores outdoor-puder er fremstillet i et slidstærkt materiale og kan holde til lidt af hvert. De giver optimal støtte til nakke og hoved og sikrer dig en god søvn. Med en del af vores oppustelige hovedpuder følger der en pakkepose, som gør det nemt at pakke puden sammen – når først din hovedpude er tømt for luft og komprimeret i sin pose, fylder den ikke mere end en lighter. Andre puder kan nemt foldes sammen, så de er lige til at stoppe i en lomme i rygsækken eller rejsetasken.

Praktisk og dejligt blød pude

Når man er ude, skal tingene bare være praktiske. Det gælder både på rejsen, campingturen eller vandreturen – derudover skal der være en ordentlig komfort, så man sidder eller ligger godt.

  • Oppustelige hovedpuder er lavet i et vandafvisende materiale. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan rengøre puden, som tåler både snavs og vand. Til mange af puderne hører også et pudebetræk med, som du kan bruge, når du skal sove. En nem og enkel løsning.
  • Puderne tåler desuden maskinvask.
  • For ekstra megen komfort kan du få oppustelige puder med memory foam og gel-fibre. Fordelen ved memory foam og gel-fibre er, at puden former sig efter dit hoved og giver dig den bedste støtte, samtidig med at puden er dejligt blød at ligge på.
  • Puderne findes i størrelserne normal og large og i et væld af forskellige farver og prisklasser

Når du har fundet den oppustelige hovedpude, der passer dig, kan du kombinere med et komfortabelt liggeunderlag og en lækker sovepose, eller bare have den som din oppustelige rejsepude.

Find puden og alt det andet hos Friluft.dk

Vi har et stort sortiment af oppustelige hovedpuder fra kendte brands. Vores puder er ligesom vores øvrige produkter designet til outdoor-liv og brug, når du er på farten, og vi matcher naturligvis markedets laveste pris med vores prisgaranti.