Dobbelt liggeunderlag

Dobbelt liggeunderlag i høj kvalitet

Vil du ikke gå på kompromis med komforten, når du er på outdoor-tur? Selvom det er primitivt, og I er på eventyr, så er det rart at kunne ligge ordentligt. Og selvom I ligger på et dobbelt liggeunderlag, hvor der er plads til både dig og din partner, kan I sagtens ligge behageligt og opnå rigtig god komfort.

Gå ikke på kompromis med komforten

Hvis I skal sove i telt, men ikke vil gå på kompromis med komforten, så er det oplagt at anskaffe et dobbelt liggeunderlag med lav vægt i kvalitetsmaterialer, som vi tilbyder her hos Friluft.dk. På den måde får du lettere en god nats søvn og mere overskud til at komme videre på nye eventyr.

Luksus løsning

En række af vores liggeunderlag i dobbelt størrelse er designet specifikt til dig, der ønsker en luksusløsning. De er lavet med kuldeisolerende bund, der søger for at begrænse varmetabet ved at isolere den kolde luft i bunden af liggeundertaget. En supersmart og meget brugbar løsning.

Let vægt og høj kvalitet

Vægten for vores dobbelt underlag her på Friluft.dk er utroligt lav. Alt unødvendigt er ganske enkelt skåret væk, og underlagene fylder ekstremt lidt, så du uden problemer burde kunne have underlaget i din oppakning eller evt. bag på din cykel.

Kvaliteten er dog stadig helt i top. På trods af letheden er vores dobbelt underlag meget slidstærke. Holdbarheden er lang, da der er brugt materialer, der kan klare slid og belastning. I kan med andre ord have glæde af jeres liggeunderlag i rigtig mange år.

Vælg det rigtige dobbelte liggeunderlag hos Friluft.dk

Når du skal beslutte dig for, hvilket dobbelt liggeunderlag du skal købe, skal du blandt andet have styr på temperaturen, der hvor du skal overnatte. Nogle er designet til, at du kan holde dig varm i mange graders frost. Du kan via liggeunderlagets R-værdi se hvor isolerende det er. Skalaen går fra 1 til 10 og jo højere R-værdi jo højere isolering. Overvej også materialerne.

Hos Friluft.dk tilbyder vi blandt andet dobbelte liggeunderlag fra Klymit, der er lavet i en kombination af luft og skum. Meget innovativt og en super god løsning. Find det rette dobbelt liggeunderlag her hos os – så får du både høj kvalitet og en skarp pris.