Lundhags

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Lundhags – svensk ekspertise i outdoor-livet

Lundhags er et svensk mærke, der har specialiseret sig i tøj og udstyr til det aktive outdoor-liv. Du finder produkter til både begyndere og øvede i naturen, så nye som garvede vandrere, campister og andre outdoor-entusiaster kan finde noget til deres behov. Det er et innovativt mærke, som følger med i, hvad der rører sig, og hvad deres loyale kunder går op i – og derfor finder du altid up-to-date, gennemtænkte kollektioner til dine yndlingsaktiviteter.

Lundhags tøj og udstyr er lavet af holdbare og slidstærke materialer med fokus på funktionalitet og anvendelighed. Hvis du vil se mere holdbart og kvalitetsrigt outdoor-tøj, kan du gå på opdagelse i vores komplette sortiment med alt fra merinouldsokker og solide vandrestøvler til bløde fleecetrøjer og varme jakker. Lundhags har også alt, du skal bruge for at blive klædt på fra top til tå med de helt rigtige lag, så du kan holde en god temperatur på alle dine eventyr.

En lang historie med start i den vilde natur

Lundhags’ historie går helt tilbage til 1932 i det store, vilde landskab Jämtland i Sverige. Jämtland er et paradis for outdoor-entusiaster med sin rå natur, utallige vandrestier, vilde dyr og varierende landskaber, og det er den perfekte inspiration for et outdoor-mærke som Lundhags. Det var skomageren Jonas Lundhag, der grundlagde virksomheden med et ønske om at skabe støvler og sko, der kunne holde hele livet. Han var en sand naturelsker, og derfor ønskede han at gøre naturen tilgængelig for alle med det helt rigtige grej.

Kærligheden til naturen betyder stadig alt hos Lundhags. I naturen vandrer vi, bliver inspireret og finder ro og glæde. Og derfor skal vi også have det rigtige tøj og udstyr til at være der året rundt. Selvom målet er det samme som i 1932, har sortimentet ændret sig en del: Du finder ikke blot sko og støvler, men også forskelligt outdoor-tøj, rygsække og andet grej, vi ikke kan være foruden på en god, lang tur i det fri.

Udforsk udvalget af Lundhags tøj og udstyr

Der er næsten ikke noget, du ikke kan finde i udvalget af Lundhags produkter. Du kan blive klædt på efter det famøse lag-på-lag-princip, finde gode vandrerygsække og passe godt på dine fødder med gode sko eller støvler til vandreturen eller den aktive hverdag – og meget mere.

Tøj fra top til tå

Brug en pæn, neutral Lundhags skjorte eller T-shirt til hverdag eller på en udflugt, hvor du kan nyde godt af den gode materialeblanding, der gør både skjorter og T-shirts behagelige og varmeregulerende og sikrer, at du har fri bevægelsesfrihed til dine aktiviteter.

Til de kolde dage kan du kigge på udvalget af Lundhags jakker, der findes i forskellige varianter fra vandtætte og isolerede til strækbare og fleksible – alt efter om du for det meste skal sidde stille og holde varmen i din jakke, eller om du skal kunne bevæge dig frit og komfortabelt på en lang vandretur eller lignende. Mange af jakkerne er lavet af det særlige Lundhags Polyester & Cotton Mix (LPC), der er en økologisk blanding af 65 % genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld. Materialet sikrer god ventilation og åndbarhed, og det kommer med forskellig vægt, hvor de tunge udgaver bruges til efterårs- og vinterprodukter og de lettere til sommeraktiviteter.

Mærkets bukser og shorts er udviklet med et særligt fokus på funktionalitet og holdbarhed. Du finder Lundhags bukser i mange kategorier fra tekniske og avancerede bukser til praktiske hverdagsbukser – og det samme alsidige udvalg gælder for shorts. De er alle lavet i holdbare og slidstærke materialer, og skal du bruge dem til mere ekstreme strabadser, kan du vælge bukser med forstærkede paneler, mens du til vandring, jagt eller andre højaktivitetsudflugter kan vælge for eksempel Lundhags bukser med stretch-paneler, så de bliver endnu mere komfortable.

Bløde produkter i merinould

Merinould er noget af det bedste til jagt- og outdoortøj. Det er blødt, åndbart og svedtransporterende, hvilket gør det ideelt til for eksempel undertøj på kolde dage eller et behageligt yderlag, når det er varmt, og du vil lede sveden væk fra kroppen og føle dig tør hele dagen. Lundhags laver blandt andet huer og halsedisser i merinould. Det føles blødt og rart mod huden og holder dig både varm, lader dig ånde og transporterer sveden væk fra pande, hals, nakke osv.

Slidstærke, rummelige rygsække og tasker

Lundhags laver rygsække og tasker af slidstærke og holdbare materialer i høj kvalitet. Med det klassiske praktiske udgangspunkt fra Lundhags er de lavet, så de er nemme at håndtere året rundt, også når du har tykke handsker på om vinteren. De skal også kunne holde til lidt af hvert, så de har for eksempel robuste lynlåse og stærke metalspænder.

Sortimentet består både af hverdagsrygsække og vandrerygsække i flere størrelser, så du kan finde en, der passer til dine behov – hvad enten du skal bruge en Lundhags rygsæk til en flerdages vandretur med fuld oppakning eller til hverdag med få ting i. Flere af de større Lundhags rygsække til vandring er lavet af mærkets signatur materiale, LPC, mens de mindre rygsække er lavet af polyester.

En stor Lundhags rygsæk starter typisk på 30 liter og går helt op til 54 liters rygsække, hvor der er plads til grej, mad og ekstra tøj til flere dage på tur. De små rygsække starter på 14 liter.

Støvler og sko til alt fra vandring til hverdag

Som nævnt var sko det første, Lundhags gav sig i kast med. I dag er Lundhags fodtøj ensbetydende med kvalitet, komfort og funktionalitet, og de laves stadig med den originale passion for at skabe kvalitetsprodukter til outdoor-livets strabadser i Norden. Lundhags vandrestøvler kommer med forskellige højder på skaftet, bredder på læsten og antal skallag. Lundhags laver nemlig støvler efter et skal-princip, der beskytter dine fødder gennem alle sæsoner – vælg for eksempel den klassiske 1-lags skalstøvle med et enkelt lag i læder uden foring eller mellemlag, eller en 3-lags skalstøvle, der er en mere isolerende støvle med to lag i læder og et stabiliserende mellemlag i Ariaprene®-skum.

Lundhags sko minder på mange måder om støvlerne, men er typisk lettere og beregnet til en blanding af hverdagsbrug og kortere vandreture. De er ideelle til den aktive, der elsker at gå den ene kilometer efter den anden efter arbejde eller tage på lange dagsture i weekenden. På grund af det tiltænkte hverdagsbrug er en Lundhags sko også pæn og med et sporty look, så du sagtens kan gå i dem for eksempel på kontoret.