Lundhags bukser

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Funktionelle Lundhags bukser til ethvert formål

Det svenske mærke Lundhags laver tøj og udstyr til det aktive liv i naturen, heriblandt de holdbare og slidstærke Lundhags bukser. Et par gode bukser er noget af det vigtigste for en vellykket tur – de skal nemlig kunne holde til meget, lige meget om du vandrer gennem en tæt skov, sidder på den fugtig jordbund og venter på dit bytte eller bare skal klare forårets første, grove havearbejde.

I tråd med Lundhags filosofi om, at alle produkter skal opfylde deres formål, være funktionelle og have en bred vifte af anvendelsesmuligheder, kan dine Lundhags bukser bruges til et væld af forskellige aktiviteter. Brug dem for eksempel til vandring, langrendsski, jagt, på legepladsen med børnene eller camping – det er kun fantasien, der sætter grænser, og dine Lundhags bukser kan holde til det hele.

Find de bedste Lundhags bukser til dine behov

Når du skal finde de helt rigtige bukser til dit behov, er der nogle elementer, du kan holde ekstra øje med. Det kan hjælpe dig med at spore dig ind på, hvad du har brug for, og hvilke bukser der er de bedste for dig. Kig blandt andet på, hvor komfortable og bevægelige de er. Mange Lundhags bukser har strækbare paneler på strategiske steder som knæ og hofter, så du ikke føler dig begrænset, når du har dem på – og det er også de paneler, der kan fungere som forstærkninger, så du kan falde på knæ, sætte dig direkte på jorden eller lignende, uden det går ud over bukserne.

Åndbarhed er også vigtigt, især hvis du bruger dine bukser i længere tid ad gangen, hvor det har stor betydning, om du holder dig tør og komfortabel eller hurtigt bliver fugtig helt ind til skindet. I mange Lundhags bukser finder du derfor – ud over hurtigttørrende og åndbare materialer – også smart ventilation bag for eksempel lynlåse og i lommer og gylp.

I Lundhags bukser er der fokus på åndbarhed frem for vandtæthed, men de behandles alle sammen med vand- og smudsafvisende fluorkarbonfri imprægnering, så du godt kan være ude i halvvådt og fugtigt vejr.

Størrelse og pasform er vigtigt

Nogle Lundhags bukser findes i både lange og korte samt brede udgaver, så du kan få den ideelle pasform. Lundhags fokuserer nemlig også på at tilbyde den perfekte pasform for alle, så du ikke skal døje med et par bukser, der trykker, gnaver eller sidder forkert.

Mangler du en størrelsesguide til Lundhags bukser, er det faktisk ganske enkelt selv at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge. Du skal måle rundt om den bredeste del af din talje, rundt om dine hofter samt længden fra skridt til gulv for at få den indvendige benlængde. Find de bukser, du er interesseret i, og sammenlign med skemaet under størrelsesguiden på produktsiden. Så sikrer du, at du får et par Lundhags bukser med den perfekte pasform til dig.

Holdbare og slidstærke bukser til dame og herre

For at sikre den bedste pasform laver Lundhags specifikke herre- og damemodeller i deres bukser. Begge modeller kommer med de forskellige længder og bredder, som vi nævnte ovenfor, så alle har mulighed for at finde de perfekte Lundhags bukser.

Til både dame og herre finder du desuden et væld af forskellige buksekategorier, der egner sig til forskellige aktiviteter. Du finder for eksempel letvægts vandrebukser, bukser specielt til det koldere vejr i efterårs- og vinterperioden, ekstra holdbare outdoor- og vandrebukser som de populære Authentic bukser, og vandretights – men de har alle det til fælles, at de kan holde til at blive brugt godt og grundigt i den rå natur. Du kan også se på vores samlede udvalg af outdoor-bukser fra nogle markedets bedste mærker.

Find eventuelt også en Lundhags jakke, der passer til bukserne, så du har et helt sæt, der kan holde dig varm, tør og godt tilpas, når du opholder dig udendørs. Eller tjek vores samlede udvalg af outdoor-jakker.

Bukser og jakker fra andre brands