Deerhunter bukser

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Deerhunter bukser – kvalitet, holdbarhed og anvendelighed i højsædet

Deerhunter er et af de største danske mærker på markedet, og den velkendte kvalitet og produkternes alsidighed kommer i høj grad også til udtryk i deres bukser. Deerhunter bukser findes i mange forskellige varianter, så du har mulighed for at finde et par, som du kan bruge til den jagttur, vandretur eller anden outdoor-tur, som du skal på, hvor du har brug for et par ekstra gode bukser.

Lige meget hvilket par Deerhunter bukser du vælger, er du sikker på at få god kvalitet, holdbarhed, så de kan klare mosten ude i den vilde natur, og anvendelighed, så du kan bruge dem til en masse forskellige formål.

Vælg dine bukser efter årstid, formål og funktioner

Som med alt andet udstyr og tøj til både jagt og outdoor er det vigtigt, at du vælger dine Deerhunter bukser specifikt efter, hvad du har brug for. Tænk blandt andet på, hvilken årstid du skal bruge dine bukser. For eksempel er et par Deerhunter Muflon bukser ideelle til den kolde vinter. De kan klare ned til -20 grader med den effektive 3M™ Thinsulate™-isolering. Deer-Tex membranen gør dem både vind- og vandtætte, så du får et par solide og varme Deerhunter bukser.

Vi kan også anbefale at tage et kig på Deerhunter Strasbourg læderbukser. De er lavet af helt naturligt bøffellæder, der gør dem både meget holdbare og modstandsdygtige over for den barske natur, du går igennem. Fordelen ved læder kender du måske allerede fra jagtstøvler, som er ekstra holdbare, åndbare og modstandsdygtige over for snavs, vand og andre forskellige væsker, når de er lavet i 100 % læder. Det samme gælder Deerhunter Marseille bukser, der også er lavet i læder.

Men du kan selvfølgelig også få andet end Deerhunter læderbukser, hvis du skal bruge et par bukser med en lang levetid i et holdbart materiale. Både til jagt og vandreture er blandt andet Deerhunter Strike bukser ideelle. De har en vand- og smudsafvisende teflonbehandling, og så er de meget fleksible med elastik i taljen, 4-vejs stretch i forskellige zoner og justerbare stropper ved anklerne. Det er nogle af de smarte ekstra funktioner, der også er gode at overveje, når du skal vælge bukser. Andre funktioner er store, praktiske lommer og tapede sømme, der holder vandet ude mere effektivt.

Leder du specifikt efter stretch, har Deerhunter flere muligheder end Strike bukser til både dame og herre. Deerhunter Lady Ann bukser findes både i en model med stretch-zoner og med fuld stretch i hele materialet. Til herre kan du vælge et par Deerhunter Rogaland Stretch bukser, der er ideelle til jagt, fordi de har indbygget kontrast. De har zoner i udvalgte områder med 4-vejs stretch, så de er fleksible og komfortable at have på, når du er på jagt og skal gå langt for byttet eller sidde og vente på byttet i længere tid.

Vi har de rigtige Deerhunter bukser til dig

Du finder også andet Deerhunter tøj end bukser. Vælg for eksempel en Deerhunter vest eller Deerhunter skjorte til dine lette Deerhunter Muflon Light bukser, der især egner sig til lune forårs- og efterårsjagter, eller en tyk og varm Deerhunter jakke til de kolde vinterture. Med den rette tøjkombination fra det kvalitetsrige mærke er du garanteret en komfortabel tur, lige meget om du er på jagt, vandring eller noget tredje.

Du kan sagtens få et par gode jagt- eller outdoor-bukser uden at betale en formue. Hvis du holder øje med vores udvalg af Deerhunter bukser, kan du finde gode tilbud, og ellers har du altid muligheden for at prismatche – så er du garanteret den bedste pris på markedet.

Find flere produkter til jagt

  • Seeland jakker
  • Godt jagttøj
  • Jagtregntøj
  • Seeland bukser
  • Jagtkikkert