Deerhunter shorts

Smarte og praktiske Deerhunter shorts

Et par gode shorts er perfekte til de varme forårs- og sommerdage. Hvis du er jagtentusiast eller blot nyder at bruge mange timer i skoven eller haven, så går du sikkert også op i at dit tøj skal være holdbart og slidstærkt – også når det gælder shorts.

Hos Friluft.dk. har vi et stort udvalg af kvalitetstøj fra danske Deerhunter, og med et par shorts fra Deerhunter er du klædt smart og behageligt på til masser af gode aktive timer i det fri.

Hvilken type shorts skal jeg vælge?

Skal du bruge dine shorts til jagtbrug, så kan du overveje at gå efter et par shorts i skind. Du får her lidt oplysninger om, hvad der kendetegner shorts i skind og shorts i bomuld og kunsstof.

Deerhunter shorts og knickers i skind

Når du køber et par knickers eller Deerhunter shorts i skind, får du et produkt, der er utroligt slidstærkt og giver dig en god beskyttelse. Shorts og knickers er lavet i blødt skind fx bøffelskind, som er behageligt at have på – og de bliver bare mere og mere bløde og lækre ved brug.

Shorts og knickers i skind er det klassiske, stilrene valg, de har en god og tæt pasform, er foret med slidstærkt polyester og udstyret med praktiske lommer, som fx en ekstra foret knivlomme – og ofte har de knapper til seler. Ulempen ved shorts og knickers i skind kan være prisen – de holder naturligvis længe, men er relativt dyre i anskaffelse. De er desuden lidt tungere end shorts og knickers af kunststof og skal vaskes forsigtigt eller sendes til kemisk rens.

Deerhunter shorts i bomuld/polyester

Med shorts i bomuld får du et par shorts, der utroligt behagelige og fleksible at have på. De er lavet med Deerhunters specielle strechmateriale, som er slidstærkt og sikrer maksimal bevægelsesfrihed. Shortsene er desuden åndbare og behandlet med et tyndt lag teflon, som gør dem vandafvisende.

Udover shortsene i rent bomuldsmateriale kan du købe shorts i en blanding af bomuld og polyester for lidt større holdbarhed og slidstyrke. Shortsene er lette, tåler endog hårdt brug og kan vaskes i maskinen sammen med dit øvrige outdoor-tøj.

Praktiske shorts til et aktivt udeliv

Deerhunter shorts er designet til det aktive jagt-liv, men fungerer naturligvis til alle formål. De flotte stilrene shorts kan benyttes hvor som helst, men er særligt smarte til friluftslivet og udendørsaktiviteter.

Når du køber Deerhunter shorts fra Friluft.dk, er du garanteret et par shorts, du kan have glæde af at bruge i mange år. Her på siden finder du behagelige, stilrene og funktionelle Deerhunter shorts til både mænd og kvinder – shortsene kommer i forskellige farver og med praktiske funktioner, der er tilpasset det moderne outdoor-liv.