Deerhunter handsker

Lækre Deerhunter handsker

Handsker og vanter er et essentielt tilbehør til ethvert friluftsmenneske – om du er vandreentusiast eller jæger. Her på Friluft.dk finder du et bredt sortiment af lækre vanter og handsker i højeste kvalitet fra det danske jagtbrand Deerhunter.

Optimal beskyttelse med handsker til jagt

Med Deerhunter jagthandsker er du beskyttet mod alle elementerne i naturen. Deerhunter handsker er de perfekte jaghandsker, smart designet i et slidstærkt og vandafvisende materiale med ekstra forstærkning i håndfladerne, så du altid har et solidt greb om jagtkniven, riflen eller geværet.

Camouflagehandsker

Du finder også jagthandsker produceret i et smart camouflagedesign, som gør, at du går i ét med de naturlige omgivelser. Camouflagehandskerne er designet af Deerhunter i lette lydløse materialer, så dine handsker hverken knitrer eller rasler, når du skal helt tæt på vildt eller fugleliv.

Handsker i fleksibelt strækstof

Du kan ligeledes finde Deerhunter handsker med fleksibelt strækstof ved knoerne, så de altid sidder behageligt om dine hænder og muliggør fri bevægelse af dine fingre, når du skal skyde eller indstille din kikkert.

Varme vanter til vinterbrug

Deerhunter jagthandsker fås til alle årstider. Til de ekstra kolde dage kan du købe et par bløde vanter med ekstra isolering, som beskytter mod kulden. Vanterne kommer med et smart magnetisk åbne-og-lukke-system, så du kan tage dem af og på i løbet af få sekunder.

Handsker designet til aktivt brug

Deerhunters handsker er praktiske og designet i materialer, som er både strækbare og åndbare. Det betyder, at du aldrig får klamme hænder, fordi fugten fanges inden i handsken, og samtidig holder de vind og vand ude, så dine hænder holder sig behageligt tørre og varme.

Hos Friluft.dk finder du handsker og vanter af høj kvalitet, og mangler du en jagthat eller hue, der passer til handskerne, er det bare at kigge rundt på vores side – vi har altid et stort udvalg af lækre outdoor-produkter fra de førende nationale og internationale brands.