Deerhunter handsker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Smarte Deerhunter handsker til jagt

Handsker og vanter er et essentielt tilbehør til ethvert friluftsmenneske – uanset om du er vandreentusiast eller jæger. Danske Deerhunter er kendt for at producere jagttøj og -tilbehør af høj kvalitet, og deres handsker er ingen undtagelse. Her på Friluft.dk finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle Deerhunter handsker til herrer og damer med gode features. Læs mere om, hvad der gør Deerhunter handsker til noget særligt og vælg et par, der passer perfekt til dine behov.

Fokus på materialer og funktionalitet

De fleste Deerhunter handsker er lavet af enten ren polyester eller en blanding af polyester og elastan, der er endnu mere strækbart. Polyester er et let og slidstærkt materiale, , hvilket gør det til et godt valg til jagthandsker. Det kan modstå gentagne belastninger og bevægelser, og det har en lang levetid, hvilket gør Deerhunter handsker i polyester til en god investering. Polyester er et godt materiale at farve og holder på deres farve, selv efter gentagen vask og sollys. Det betyder, at handsker lavet af polyester holder sig pæne længe.

Polyester er også kendt for at have god hurtigtørrende egenskaber, hvilket betyder, at det tørrer hurtigt efter at have været udsat for fugt eller regn. Dette er en stor fordel, når du jager i vådt vejr. Polyester kan have gode åndbare egenskaber, hvilket er vigtigt for at holde hænderne tørre og komfortable i længere tid. Det kan hjælpe med at forhindre sved og fugtighed i at bygge sig op i handsken og gøre det mere behageligt at have på.

Smart Deer-Tex® membran

Mange af handskerne i vores sortiment benytter Deerhunters særlige Deer-Tex® membran, der kombinerer vind- og vandtæthed med en fantastisk åndbarhed. Den smarte membran-teknologi tillader nemlig sved og fugt at slippe ud, mens nedbør og vind lukkes ude, så dine hænder forbliver tørre og tilpasse, selv når du er aktiv og sveder. En anden fordel ved Deer-Tex® membranen er dens holdbarhed. Det er en robust membran, der er designet til at modstå slid, hvilket gør den ideel til jagt og andre krævende udendørsaktiviteter.

God pasform og smarte features

Mange Deerhunter handsker til jagt har en behagelig ribkant eller smart justerbar elastik ved håndleddet. Begge kan være med til at sikre en god pasform, så du kan være sikker på at få en tætsiddende og behagelig handske, der bliver siddende, hvor de skal, og ikke glider af hænderne. En tæt pasform hjælper også med at forsegle handsken tæt omkring håndleddene og forhindre, at vind og kulde trænger ind i handsken. Dette kan være en stor fordel, når du jager i koldt vejr, da det kan hjælpe med at holde hænderne varme og komfortable.

Som en smart detalje har mange Deerhunter handsker touch tech-materiale på deres pege- og tommelfinger, så du kan betjene din smartphone. Altså kan du nemt og bekvemt besvare et opkald uden at spilde unødig tid på at skulle have handskerne af og på. Samtidigt undgår du at komme til at fryse din ene hånd, hvis opkaldet skulle tage længere end forventet.

Skabt til jagt

Deerhunter handsker er designet med tanke på de unikke krav, jagt stiller til dit udstyr og påklædning, og de har derfor en række funktioner, som gør dem perfekte til jagt. En af de vigtigste egenskaber ved Deerhunter handsker er f.eks. deres lydløse stof, som er perfekt til jagt. Jagt involverer normalt at bevæge sig stille og forsigtigt i naturen for ikke at forstyrre dyrelivet. Deerhunter handsker er lavet af materialer, der ikke larmer, hvilket giver jægeren en stor fordel.

En anden vigtig feature i Deerhunter handsker er deres forstærkede håndflade, der giver et bedre greb. Mange af Deerhunters handsker er forstærket med læder, der giver et bedre greb på dit jagtvåben. Det gør det lettere for dig at have kontrol over våbnet og opretholde en stabil skydeposition. Andre har et nubret silikonegreb i håndfladen og på fingerspidserne, der på samme måde giver et godt greb, hvilket kan være afgørende, når du skal have fat i små ting eller betjene jagtudstyr som f.eks. en sigtekikkert.

En åbning til tommel- og pegefinger giver dig også mulighed for at have en bedre kontrol over dit skydevåben, mens du holder hænderne varme. Mange Deerhunter handsker har også strækbart stof ved pegefingeren, som giver dig mulighed for at bruge skydevåbenet mere effektivt. Dette er især vigtigt, når du jager i koldt vejr, hvor handsker ellers kan begrænse fingerens bevægelighed og derved påvirke din skydeevne.

Forskellige Deerhunter handsker

Deerhunter har et bredt udvalg af handsker, der er designet specifikt til jagt og andre udendørsaktiviteter. Hvilke, du skal vælge, kommer an på, hvornår på året, du ønsker at bruge dem, samt hvordan de skal se ud.

Camouflagehandsker

Selvom alle vores Deerhunter jagthandsker har neutrale farver som grøn og brun, kan du også vælge at gå den ekstra mil og vælge et par handsker i smart camouflagedesign, som gør, at du går falder i ét med skoven. Det kan være et særligt godt valg, hvis du allerede har investeret i et par camouflagebukser og en lignende camouflagetrøje.

Varme Deerhunter handsker og vanter til vinterbrug

Vind- og vandtætte Deerhunter handsker fås til alle årstider. Til de ekstra kolde dage kan du købe et par bløde handsker med ekstra polyester- eller 3M Thinsulate-foring, som beskytter dine hænder mod kulden og gør dine nye Deerhunter handsker ekstrabløde at have på. 3M Thinsulate er et syntetisk materiale, der er lavet af mikrofiberisolering, som giver en let og åndbar isolering, som kan holde hænderne varme og tørre i koldt vejr.

Du kan også vælge et par gode vanter, der kan bruges alene eller som et supplement til dine tyndere og mere fleksible handsker. Deerhunter vanter har et smart magnetisk åbne-og-lukke-system, så du kan tage dem af og på i løbet af få sekunder.