Deerhunter regntøj

Deerhunter regntøj – dansk kvalitet

Med regntøj fra danske Deerhunter er du sikret outdoor-tøj af højeste kvalitet, skabt specielt til jagt og friluftsliv.

Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af Deerhunter regntøj til såvel kvindelige som mandlige jægere og outdoor-entusiaster.

Regntøj og ponchoer til alle slags formål

Deerhunter regntøj er et must have, hvis du er naturmenneske. Om du er til jagt, trekking, vandreture eller camping, så er godt og solidt regntøj, der er til at bevæge sig i, en nødvendighed.

Hos Friluft.dk udbyder vi et bredt sortiment af kvalitetsregntøj fra Deerhunter. Her på siden finder du åndbart og vandtæt regntøj skabt i et fleksibelt materiale, som gør, at du kan bevæge dig behageligt og samtidig modstå selv store regnskyl.

Regnbukser

Regnbukser fra Deerhunter fås dels som alsidige og funktionelle, vandtætte bukser, som egentlige regnbukser i forskellige materialer – eller som overtræksbukser, du kan bære ud over dine almindelige bukser. Der er lagt vægt på såvel funktionalitet som komfort, så du får et par regnbukser, der er behagelige at have på – og som giver dig fuld bevægelsesfrihed, når du er ude i naturen.

Regnjakker

Regnjakker fra Deerhunter fås i både korte og lange modeller og i forskellig tykkelse. Jakkerne er alle lavet i et 100% vandtæt og åndbart materiale, der gør dem behagelige at have på, også selvom du skulle komme til at svede. De kortere modeller er velegnede til alle former for friluftsliv, mens de lange modeller er rigtig gode til fx anstandsjagt, hvor du skal kunne holde til at sidde stille længe uden at blive kold og våd.

Regnslag/regnponchoer

Et andet godt valg til anstandsjagt er et Deerhunter regnslag eller en regnponcho med hætte og indbygget kikkertbeskyttelse. Regnslaget holder dig varm og tør, og du kan også blot vælge at have en regnponcho som en del af dit generelle udstyr, så du hurtigt kan trække den over dit almindelige tøj, når der kommer regn.

En Deerhunter regnponcho rulles let sammen og pakkes ind i sig selv til en lille kompakt størrelse, som du kan transportere med overalt. Derudover kan ponchoen fungere som et vandtæt overslag til et skjul, når du er på jagt.

Køb regntøj i høj kvalitet

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når du shopper outdoor-regntøj. Hos Friluft.dk finder du et bredt udvalg af Deerhunter regntøj, så du kan blive klædt godt på til selv de vådeste dage i naturen – og vi har naturligvis også den varme trøje eller de lækre jagtbukser, du kan have på indenunder.

Se flere produkter

  1. Jagtvest
  2. Trespass rygsæk
  3. Rygsæk 30 liter
  4. Daypack rygsæk
  5. Nordisk sovepose
  6. Fibersovepose
  7. Oppustelig liggeunderlag
  8. 2 personers telt
  9. Vandtæt rygsæk