30-35 liters rygsække

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Praktiske rygsække på 30 til 35 liter

En let rygsæk på 30 liter er perfekt til outdoor-turen, hvor du skal være afsted over en weekend eller blot har en enkelt overnatning. Hos Friluft.dk har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af mindre 30-35 liters rygsække fra førende brands som LundhagsTrespass og Snugpak. Vi har derfor rygsække på 30-35 liter i mange forskellige farver og stilarter til herre og dame; de fleste kan dog uden problemer bruges som unisex-rygsække.

Hvor meget kan lette rygsække rumme?

Hvis du synes det er svært at forholde dig, hvad du kan pakke i en rygsæk på 30-35 liter, er du kommet til det rette sted. Selvom det ikke er helt simpelt at omregne volumen til vægt  da der er jo forskel på, hvad der fyldes i rygsækken  kan du som tommelfingerregel regne med, at en 30 liter rygsæk egner sig til at bære en vægt på omkring 7-12 kg.

Derfor er den velegnet til ture, hvor du ikke skal have alverden af oppakning og sovegrej med. Til kortere ture vil den altså fungere rigtig godt som vandrerygsæk. I hverdagen kan du bruge den som en større skole- eller arbejdstaske, da du snildt kan have din computer samt en stak bøger i den. Du kan selvfølgelig kan bruge din nye, rummelige rygsæk til indkøb, hvis du gerne vil bære dine varer på en mere skånende måde.

Hvad skal en god 30-35 liters rygsæk kunne?

Rygsække kan have mange forskellige funktioner, der gør dem alsidige og brugervenlige. Du får her et par tips til, hvilke vigtige egenskaber du kan kigge efter, når du skal købe dig en god rygsæk:

 • Mulighed for indstilling af ryglængde og skulderstropper
 • God polstring af skulderstropper og ryg
 • Polstret hoftebælte (gerne af den lidt brede slags, da det giver den bedste støtte og vægtfordeling)
 • Holder eller sidelomme til din drikkedunk eller termoflaske
 • Godt med praktiske lommer, så du nemt kan organisere dine ting

Derudover er andre features, som kan være rare at have:

 • Mulighed for at integrere et vandsystem i rygsækken
 • Ventilation i bæresystemet, så sved transporteres bort fra din ryg
 • Holdere til vandrestave
 • Ekstra rum i bunden til sovepose/regnslag
 • Justerbar størrelse, så du kan gøre rygsækken mindre, hvis du har behov for det
 • Kompressionsstropper, så rygsækken kan gøres så kompakt som muligt

Få mest muligt ud af din nye rygsæk

For at bære din rygsæk komfortabelt er det vigtigt at justere skulderstropper og evt. hoftebælt, så rygsækken sidder tæt på din ryg og fordeler vægten jævnt. Det er ikke nødvendigt at fylde rygsækken helt op, da du skal have plads til at bevæge dig frit og justere rygsækken efter behov.

Det er dog heller ikke ideelt at have for meget ledig plads i rygsækken, da det kan føre til en ujævn vægtfordeling, der kan skabe ustabilitet i rygsækkens pres og din gang. Derfor er det vigtigt at finde en rygsæk, der passer i størrelsen, så du får den bedste vægtfordeling, og din rygsæk ikke føles unødigt tung. En rygsæk, der er for stor, kan nemlig føles klodset at gå med.

Shop de bedste tilbud hos Friluft.dk

Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af rygsække på 30-35 liter – og alt det andet du har brug for på dine outdoor-ture, som smart kogegrej, lækkert outdoor-tøj, soveposer og letvægtsliggeunderlag. Alle vores produkter er nøje udvalgt, så vi er sikre på, at kvalitet og holdbarhed er i top. Hold øje med vores side eller meld dig til vores gratis nyhedsbrev, så er du altid opdateret på vores tilbud og nyheder.