Små rygsække

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Den uundværlige lille rygsæk til hverdagen og de korte ture

Til hverdag, korte frilufts- eller vandreture og lignende er en lille rygsæk uundværlig. Der er ingen grund til at slæbe en stor rygsæk med, hvis du kan nøjes med en mindre. Og vores moderne små rygsække er ikke bare praktiske og behagelige at bruge, de er trendy: en moderne klassiker med stor funktionalitet og i mange lækre design.

Hos Friluft.dk har vi et stort udvalg af smarte, små rygsække til kvinder og mænd – til arbejde, fritid og outdoor-livet. Faktisk tør vi godt påstå, at vi har en lille rygsæk til enhver lejlighed med vores brede udvalg af farver og design fra de førende brands på markedet.

Hvad skal en lille rygsæk kunne?

Først og fremmest skal en lille rygsæk kunne rumme det, du lige har brug for – om det er i det daglige, på arbejde, på en tur i skoven eller på en weekendtur pakket med udendørsoplevelser.

Læg vægt på følgende detaljer, når du kigger efter små rygsække til voksne:

 • Tilpas volumen – stor nok til dine sager uden at være for stor
 • Behagelig at have på med god polstring ved skulderstropper
 • God støtte til ryggen
 • Flere rum til praktisk opbevaring af småting
 • Forlomme og sidelommer, så du nemt kan komme til det, du bruger mest
 • Slidstærk og solid kvalitet

Vælger du derudover en lille rygsæk med ventileret bæresystem, er du sikker på at få en rygsæk, der er rar at have på, fordi den leder varmen væk fra din krop og holder din ryg behageligt tør.

Hvilke størrelser findes der?

Vi har mange små rygsække i forskellige størrelser – alt fra minirygsækken til den mellemstore, der er et godt kompromis mellem en lille og stor rygsæk. Men ellers er gængse størrelser på små rygsække til damer og herrer mellem 10 og 30 liter for gode allround rygsække, der kan bruges til de fleste formål.

Er du en af de mange, der elsker at trekke og vandre i naturen, kan du med fordel vælge en lille rygsæk til vandring, som er stor nok til lidt ekstra tøj, grej osv., men ikke så stor, at du har en næsten tom rygsæk på.

Du kan også se vores udvalg af store rygsække, hvis du skal på en heldagstur eller tjekke vores rejserygsække og vandrerygsække ud, hvis du skal på en flerdagestur eller ud at rejse med en god, solid rygsæk på ryggen.

Du får her et par fif til, hvilken størrelse rygsæk, du har brug for på en kortere tur.

Til dagsturen: 10-22 liter

Alt efter årstiden og de behov, du har, kan du til endagsturen klare dig med en lille rygsæk på mellem 10 og 22 liter. Skal du kun have en flaske vand, ekstratøj og det allermest nødvendige med på turen, er en rygsæk på 10 eller 16 liter nok. Skal du også have mad, en varm trøje eller andet med, der fylder, bør du vælge en rygsæk, der rummer omkring 22 liter – det er stadig en god, lille rygsæk, men med lidt ekstra plads.

Til weekendturen: 30 til 34 liter

Skal du på vandretur over en weekend, vil et godt valg af rygsæk være en lille rygsæk, der rummer mellem 30-34 liter. Det er en god størrelse, hvis du regner med blot at skulle have en hængekøje og sovepose med for at sove under åben himmel og lave lidt primitiv, frysetørret mad over bål. Skal der mere udstyr med – for eksempel kogegrej og spisegrej – skal du overveje en større rygsæk.

Praktisk lille rygsæk til cykelturen

Vi har rygsække, der er ideelle både til hverdags- og sportscykling i forskellige design og farver.

Skal du bruge din lille rygsæk, når du cykler til og fra arbejde eller studiet, kan du gå efter en rygsæk med en ekstra lomme og beskyttelse til din computer – vælg måske endda et vandtæt design, så dine ting ikke bliver våde på turen. Vi har også et udvalg af fuldt ud vandtætte rygsække.

Kører du mountainbike, og har du brug for en lille rygsæk til en let oppakning med mad, vand og lidt udstyr, skal du kigge efter en kompakt rygsæk med en god pasform. Rygsækken skal kunne spændes, så den sidder godt fast på din ryg og dine skuldre – og her er features som slidstyrke og vandtæthed også godt at kigge efter. Du kan også med fordel gå efter en rygsæk, der er kompatibelt med et drikkesystem, så du nemt kan drikke, imens du cykler.

Gode størrelser til en dag på skipisterne

Er du på skiferie hvert år? Så ved du også, at det er praktisk at have en lille rygsæk med. Hvis du skal tilbringe en hel dag på pisterne, er det nemlig ofte nødvendigt at have en del proviant og udstyr med. Dertil har du selvfølgelig brug for en let, lille rygsæk til skisport, der stadig er solid og sidder godt. En god skirygsæk skal:

 • Være kompakt: 10-16 liter
 • Kunne spændes helt fast til kroppen, så den ikke bevæger sig
 • Være robust og vandafvisende
 • Have en god, solid lukning, så du ikke risikerer, at den åbner sig ved fald eller spring
 • Måske have en nødreflektorfunktion, så du er nem at finde, hvis du skulle være uheldig at komme ud for et uheld eller fare vild

Vi har rygsækken, du har brug for

Hos Friluft.dk har vi den rygsæk, du har brug for i dit fritidsliv og i dagligdagen – du kan se vores udvalg af rygsække og tasker med alt fra fede små rygsække til solide, store rygsække, du bare aldrig bliver træt af at have med på tur.

Hos os er kvalitet altafgørende for vores valg af rygsække, og der kommer hele tiden nye produkter til. Hold øje med vores side, hvor du også vil kunne finde masser af gode tilbud på små rygsække samt jævnlige kampagner på udvalgte varer og brands.