Rygsække til børn

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Fine og praktiske børnerygsække til de små poder

Der er noget helt særligt ved at se dit barn bære sin allerførste rygsæk. Hvad enten det er til dagligt i vuggestuen eller børnehaven, på en tur i skoven eller på deres første skoledag, gør en god børnerygsæk en stor forskel. At bære sine egne ting kan nemlig styrke dit barns selvstændighed, selvtillid og ikke mindst tro på egne evner. Men det er naturligvis vigtigt at vælge den rette rygsæk til børn. Vi har derfor sammensat en lille guide, der forhåbentligt kan hjælpe dig gennem processen.

Den perfekte størrelse og pasform

Rygsække til børn er specialdesignet til mindre kroppe og har derfor mindre kapacitet end voksenmodeller. Afhængig af barnets alder og størrelse bør en fyldt børnerygsæk som tommelfingerregel ikke veje mere end 10-15% af barnets kropsvægt – og gerne mindre, hvis barnet skal have den på i mange timer. Hos os kan du finde rygsække i flere størrelser med en hovedrumskapacitet fra 2 til 14 liter. Så uanset om dit barn skal bruge den til vuggestuen, børnehaven, skolen, udflugter eller ferier, har vi noget, der passer til dets behov.

Funktioner, der gør en forskel

Når du vælger en børnerygsæk, er det værd at kigge efter nogle nøglefunktioner:

  • En vandtæt bund kan beskytte indholdet, hvis rygsækken bliver sat på et vådt underlag.
  • En løkke til ophæng er en praktisk detalje til vuggestue- eller børnehavegarderoben.
  • Reflekterende elementer kan forbedre dit barns synlighed i mørket og trafikken.
  • Sidelommer gør det nemt at have en børnedrikkedunk lige ved hånden.
  • Polstrede skulderstropper og en polstret bagside øger komforten, og en brystrem.
  • Sidst men ikke mindst er børnevenlige spænder smarte, da dit barn så selv kan justere taskens remme, selv hvis du ikke er der til at hjælpe.

Komfort er nøgleordet

Udover de mange fantastiske funktioner, der øger rygsækkens funktionalitet, er komforten en central faktor, når du vælger en børnerygsæk til dit barn. Polstrede skulderstropper og en behagelig bagside gør det lettere for dit barn at bære rygsækken hele dagen – uanset om der er tale om et vuggestuebarn, en skolestarter eller en lille spejder i spe. En justerbar brystrem eller et hoftebælte kan være med til at fordele vægten jævnt, hvilket er særligt vigtigt for vandrerygsække til børn, der skal kunne bæres hele dagen.

Materialer og design

De fleste børn elsker sjove og farverige design. Ikke overraskende kommer børnerygsække derfor i alle mulige fantastiske farver og mønstre – vi har endda modeller, der ligner sjove dyr! Vi har naturligvis også mere neutrale, ensfarvede modeller, hvis dit barn ikke er vild med spraglede udtryk eller fabeldyr. Vi tilbyder et stort udvalg fra mærker som LittleLife og Vaude, som begge er kendt for deres kvalitet og kreative design.

Mange børnerygsække til outdoor er lavet af slidstærke materialer som nylon og polyester, som er både lette og holdbare – den perfekte kombination til en letvægtsrygsæk til børn. De to populære rygsæksmaterialer er også ofte vandafvisende, hvilket er en fordel i det uforudsigelige danske vejr.

Bredt udvalg af brandgodt børnegrej