Vaude

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

VAUDE: et væld af outdoor-grej til hele familien

Det er ikke et tilfælde, at VAUDE er blandt de mest velkendte virksomheder i outdoor-branchen, og at friluftsentusiaster verden over sværger til brandet. Du kan nemlig være sikker på at få pålidelige, holdbare og bæredygtige produkter, der kombinerer funktionalitet med et sporty og stilrent design, og som er skabt til dem, der elsker at nyde masser af tid i naturen. Det tyske mærke tilbyder et bredt sortiment af outdoor-tøj og -udstyr til herrer, damer og børn. Deres tøj og udstyr passer perfekt til både vandring, bjergbestigning, skiløb og cykling – og selvfølgelig til hverdagen.

En bæredygtig familievirksomhed med udtalt samfundsansvar

VAUDE blev grundlagt i 1974 med en vision om at lave godt udstyr til bjergbestigning. Navnet stammer fra initialerne “vD” i grundlæggeren Albrecht von Dewitz’ efternavn og udtales faktisk [fau´de] med f!

Med en filosofi forankret i bæredygtighed og gode arbejdsforhold, har den tyske familieejede virksomhed, der i dag ledes af Albrechts datter Antje von Dewitz, gennem årtier været dedikeret til at gøre en forskel. Det betyder blandt andet, at mærket er en del af Fair Wear Fonden (FWF), en NGO, der arbejder for bedre arbejdsforhold i tekstilindustrien, og hvert år undersøger og godkender forholdene på VAUDEs fabrikker i Asien. Det betyder også, at mærkets varetransport og produktion siden henholdsvist 2021 og 2022 har været klimaneutral.

Inden for outdoor-industrien er VAUDE derfor anerkendt for deres bæredygtighedsindsats og produktinnovationer, hvilket de har modtaget flere priser og udmærkelser for. Deres fokus på at producere produkter med minimal miljøpåvirkning afspejles i deres brug af genanvendte materialer og økologiske tekstiler. Og de gør det så godt, at de er certificeret efter krævende standarder som bluesign® og Global Organic Textile Standard (GOTS), der fokuserer på miljø, sundhed og sikkerhed i tekstilindustrien.

Brandet går desuden meget op i at udtrykke deres ønske, om at give alle deres produkter et langt liv. På deres hjemmeside giver de derfor tips og tricks til, hvordan du kan vedligeholde og reparere dem. Ligesom de også opfordrer til at genanvende, videresælge eller donere din VAUDE rygsæk eller VAUDE jakke, når du ikke længere selv har brug for den.

VAUDEs mange produkter

VAUDE forpligter sig til at levere produkter af høj kvalitet, der kan holde til selv de mest udfordrende eventyr. De anvender avancerede teknologier og innovativt design for at opnå maksimal funktionalitet og ydeevne. Deres produkter er nøje testet, så de kan klare alle former for udfordringer. Så uanset om du er på en episk bjergbestigning eller en afslappet vandretur, kan du stole på VAUDEs udstyr til at levere pålidelige resultater, gang på gang.

Mærket tilbyder et omfattende sortiment af outdoor-udstyr og beklædning til enhver eventyrlysten sjæl. Du finder derfor både VAUDE soveposer, rygsække, tøj, sko og tilbehør som handsker, hatte, sokker og meget mere. Produkterne er designet til vandring, bjergbestigning, cykling, skiløb og andre udendørs aktiviteter.

Så uanset om hvad du er til, har vi det perfekte udstyr til dig, så du kan nyde naturen med komforten og kvaliteten i orden. Klik ind på de forskellige varianter af VAUDE grej for at blive klogere på dem.