Vandtætte rygsække

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Vandtætte rygsække til hverdag og outdoor

En vandtæt rygsæk er på mange måder smart at have, hvis du vandrer meget i naturen eller pendler frem og tilbage i hverdagen. Her vil den holde dine ejendele beskyttet imod vand og fugt, så du roligt kan begive dig rundt i verden, uden at bekymre dig om vejrudsigten.

Især i Danmark, hvor vejret skifter som vinden blæser, kan det være en fordel, at din rygsæk er vandtæt. Til hverdag kan en vandtæt rygsæk beskytte din arbejdscomputer og vigtige papirer, og på friluftsture vil den holde dit tøj og grej tørt, så du har noget tørt tøj at skifte til. På den måde undgår du at ende med våde eller ødelagte ejendele, hvis du skulle være så uheldig at blive fanget i et skybrud.

Her på siden finder du et stort udvalg af vandtætte rygsække til hverdag, vandring, vandsport og meget mere. Vi har både små vandtætte rygsække på 18 liter, mellemstore rygsække på 30 liter og de helt store rejserygsække på 60 liter – så der er god mulighed for at finde en vandtæt rygsæk i den størrelse og det design, der passer bedst til dig.

Hvor vandtæt skal den være?

Når du skal vælge en vandtæt rygsæk til dame eller herre, er det først og fremmest vigtigt at overveje, hvor vandtæt den skal være. Helt konkret afhænger dette af dine behov og hvad rygsækken skal bruges til.

I de fleste tilfælde vil en rygsæk i vandtætte materialer som PVC-presenning/stof, TPU og PU-belagt ripstop nylon, med tapede syninger og en vandafvisende lynlås være nok til at klare opgaven. Men skal du bruge en vandtæt rygsæk til fiskeri eller vandsport, hvor den skal kunne tåle at være i vandet, så skal du have fat i en 100% vandtæt rygsæk.

Det skal du kigge efter ved en god vandtæt rygsæk

  1. Syninger. En god vandtæt rygsæk skal have tapede syninger eller være limet tæt ligesom en dry bag. Hvis rygsækken har synlige syninger, kan den ikke betegnes som 100% vandtæt. Dog vil vandafvisende syninger ofte være nok til at beskytte dine ejendele, så længe du ikke sænker rygsækken i vand.
  2. Lukning. Hvis rygsækken skal være 100% vandtæt, skal du vælge en med vandtæt rygsæk med rullelukning eller vandtætte lynlåse – dog er vandtætte lynlåse typisk dyrere og mere klodsede, da de er store. I de fleste tilfælde vil en vandafvisende lynlås være rigeligt til at holde vandet ude.
  3. Stof. Det giver sig selv, at en vandtæt rygsæk skal være lavet af vandtætte materialer – så husk at tjekke om metervaren er beskrevet som ”vandtæt”. En rygsæk i vandafvisende materialer vil ikke holde dine ejendele tørre i skybrud.
  4. Rygpanel. Nogle vandtætte rygsække har ikke et vandtæt rygpanel eller bund. Dette betyder ikke det store, så længe du bærer rygsækken på ryggen og regnen kommer oppefra. Men så snart du stiller den på jorden eller i en cykelkurv, vil dine sager ikke være beskyttede. En vandtæt rygsæk med ventileret rygpanel er praktisk under aktiviteter såsom cykling og vandring, da varmen lettere kan slippe væk fra din ryg.

Leder du efter en taske, som er 100% vandtæt og kan bruges under vandet, kan du tage et kig på vores store udvalg af dry bags.

Stort udvalg af vandtætte rygsække i højeste kvalitet

Vores sortiment af vandtætte rygsække er nøje udvalgt, så du er garanteret den højeste kvalitet, når du handler hos os. Alle vores vandtætte rygsække er praktiske og funktionelle, og lavet af slidstærke materialer, der er egnet til at modstå de knubs, der kan komme fra naturen.

Tag for eksempel et kig på vores populære vandtætte rygsække fra Overboard, som er udviklet til vandsport og livet til søs. Alle Overboard rygsække er 100% vandtætte, og nogle er endda specialdesignet, så de nemt kan fastgøres til en kajak eller paddleboard (sup). Her får du den ultimative vandtætte rygsæk, hvor hverken vand, støv, sand eller snavs kan trænge igennem til dine ejendele.

Er du i stedet ude efter en lille vandtæt rygsæk til computer, som egner sig til den travle hverdag eller rejser, anbefaler vi, at du tager et kig på Heimplanets Transit Line Travel-serie. Disse vandtætte rygsække tåler ikke at blive kastet i havnen, men det vandtætte stof og de vandafvisende lynlåse er mere rigeligt til at beskytte dine ejendele i regn og slud. Desuden har rygsækkene et indbygget computerrum og et væld af lommer, der gør det let at organisere dine sager.

Find rygsække til ethvert formål på Friluft.dk

Hos Friluft.dk har vi samtlige slags rygsække, så der er noget, der passer til ethvert formål. Vi har blandt andet små rygsække til dagligdagens gøremål, store rygsække, der er perfekte til rejsebrug, og særlige vandrerygsække til det aktive outdoor-liv. Kort fortalt, kan du finde lige den rygsæk, du har brug for hos os.

Alle vores produkter er dækket af prisgaranti, hvilket betyder, at du altid kan finde de bedste kvalitetsprodukter til den billigste pris hos os. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og blive en af de første til at modtage nyheder og gode tilbud.