Heimplanet

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Historien bag Heimplanet

Det tyske outdoor-brand Heimplanet startede sin rejse med en idé om et nyt teltkoncept i 2003. Idéen opstod under en rejse langs Portugals kyst, hvor den daglige frustration over at bruge tid og kræfter på besværlig opsætning af telt, ofte i regn og mørke, voksede sig for stor.

Idéen førte til Heimplanets første oppustelige telt, The Cave, som blev lanceret i 2011 og siden er blevet en bestseller indenfor lufttelte til camping. Siden da har Heimplanet introduceret en lang række af outdoor-produkter, som udover flere oppustelige lufttelte også inkluderer tarps, teltunderlag, pumper, t-shirts, hatte, rygsække og tasker.

Heimplanets innovative produkter er designet med ét bestemt formål: at tilbyde de bedste tekniske features, kombineret med et stilrent og simpelt design. Det betyder, at du får ekstremt alsidige produkter, som passer til ethvert friluftseventyr.

Innovative telte med oppustelig ramme

Heimplanet er især kendte for deres innovative og praktiske telte, som let og hurtigt kan rejses på under 1 minut ved at pumpe luft i teltrammen, der består af flere luftkanaler. På den måde sparer du både tid og kræfter på opsætning, og du slipper for at bære rundt på tunge metalstænger, der typisk følger med et almindeligt telt.

Heimplanet er kendt for at producere telte af højeste kvalitet med slidstærke materialer, der er designet til at modstå selv de mest krævende miljøer og ekstreme vejrforhold. Er teltet først rejst, står det stabilt og sikkert i alt slags vejr og kan bruges hele året rundt. Når du er klar til at pakke sammen, kan luftteltet let foldes og pakkes sammen i en kompakt størrelse, der vejer meget lidt, hvilket gør det nemt at have med på farten.

Tarp og presenninger

Det tyske brand tilbyder også et bredt udvalg af tarps, designet til ethvert behov. En tarp kan bruges som overdækning af din lejrplads og give ly for vind og vejr ved udendørs overnatning. Du kan også kombinere en tarp med dit telt og skabe et vejrbeskyttet område, hvor du kan opholde dig i ly for sol, regn og sne.

Du kan drage mange fordele ved at bruge en tarp over din lejrplads. Selv på dage, hvor vejret er godt, kan en tarp vise sig at være rigtig praktisk og beskytte dig og dit udstyr imod solens stråler og holde dit telt køligt på varme sommerdage. Når vejret skifter, kan en tarp give dig ly for vind og regn og forhindre, at nedfaldne ting fra træerne blæser ind i dit telt eller at fugt trænger gennem teltdugen.

Alle Heimplanet tarps er lavet af vandtætte og slidstærke materialer, der kan holde til alt slags vejr. Samtidig er de utrolig lette og kompakte, hvilket er en stor fordel, hvis du skal bære rundt på meget udstyr.

Få høj kvalitet, der er pengene værd

I 2022 blev Heimplanet tildelt en Carry Award for ‘Brand of the Year’ af det internationale outdoor-magasin Carrylogy. Carrylogy beskriver Heimplanet som et innovativt brand, der ikke er bange for at tænke ud af boksen, når det kommer til udvikling af outdoor-udstyr.

Alle Heimplanet produkter er lavet af slidstærke materialer, der er nøje udvalgt for at sikre, at deres produkter kan holde i mange år og kommer med livstidsgaranti. Ud over at producere produkter af høj kvalitet har brandet også en stærk bæredygtighedsprofil og donerer 1% af deres årlige salg til miljøformål.

Køb Heimplanet på Friluft.dk

På vores hjemmeside kan du udforske vores store udvalg af Heimplanet t-shirts, telte, rygsække, tarps og meget mere, så du kan blive klar til din næste camping- eller vandretur. Vi tilbyder hurtig levering og prisgaranti på alle vores varer. Finder du varen billigere på en anden dansk webshop, kan du kontakte os på mail, så matcher vi prisen på varen.

Hvis du har spørgsmål til Heimplanet eller nogle af vores andre mærker, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@friluft.dk eller telefon 61 41 00 62. Vi er tilgængelige alle hverdage fra kl. 9 til 16 og sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det bedste udstyr til dit næste friluftseventyr.