Lundhags rygsække

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Funktionelle Lundhags rygsække og tasker til ethvert formål

Det svenske mærke Lundhags laver udstyr, beklædning og fodtøj til det aktive outdoor-liv  heriblandt funktionelle og slidstærke rygsække og tasker. En god rygsæk er uundværlig, når du skal på vandretur eller på anden måde gå rundt med din oppakning på ryggen.

Den er også guld værd, hvis du skal cykle eller gå til arbejde eller skole. Uanset hvad du skal bruge den til, skal din rygsæk være funktionel og behagelig at have på. Men en Lundhags rygsæk er du sikret begge dele samt en utrolig holdbarhed.

Kvalitetsmaterialer med smarte overfladebehandlinger

Siden 1930’erne har Lundhags arbejdet for at give folk det rette udstyr til at nyde den smukke natur, hvor de mener, du kan finde inspiration, ro og oplevelser for livet.

En måde, de gør dette på, er ved at fremstille deres rygsække og tasker af slidstærke materialer. Lundhags signaturmateriale, LPC, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld, anvendes i flere af deres større vandrerygsække, mens en mindre Lundhags rygsæk typisk er fremstillet af Lundhgas polyester (LP).

Polyester er en populær materialevalg til rygsække, da det er let, holdbart, vandafvisende, let at rengøre og farveægte, hvilket betyder at en Lundhags rygsæk holder på sin farve. Det er også let at overflade behandle polyester for at forstærke dets naturlige egenskaber.

Det gør Lundhags ved at give deres rygsække en DWR-overfladebehandling (“durable water repellent”), som beskytter imod snavs og vand. For at gøre dem endnu mere vandafvisende får de også en PU-belægning (polyurethan), der skaber et beskyttende filmlag på overfladen.

Fokus på bæredygtighed

Fordi de har fokus på bæredygtighed bruger de genanvendte og økologiske materialer, der er bluesign® APPROVED, til at lave din Lundhags rygsæk. Bluesign® er en international standard og certificeringssystem, der fokuserer på bæredygtighed og ansvarlighed i tekstil- og beklædningsindustrien. Når et produkt er bluesign® APPROVED, betyder det, at det er blevet fremstillet ved hjælp af materialer og produktionsprocesser, der opfylder de strenge krav til miljø- og sundhedsmæssig ansvarlighed.

Gennemtænkt svensk design

En Lundhags rygsæk eller taske har et simpelt, moderne udtryk, der typisk er holdt i en enkel farve. Fremfor at lave rygsække med mange små detaljer producerer Lundhags rygsække med store spænder og lynlåse. Det gør de, fordi de ganske enkelt mener, at det fungerer bedre.

De større detaljer gør en Lundhags rygsæk let at åbne og lukke, selv hvis du er træt efter en lang dag i naturen, hvis du f.eks. har fået meget kolde hænder, eller hvis du har handsker på og dermed er lettere udfordret på finmotorikken.

Deres særlige RC-lynlåse (“Racquet coil”) kan desuden holde til slag og slitage, da de faktisk er fremstillet til bagage, som jo ofte kan blive lidt hårdhændet behandlet under transport. Slidstærke og holdbare lynlåse er et godt valg, eftersom lynlåses typisk er en rygsæks svageste punkt. Spænderne kan også være udsatte, men også her har Lundhags tænk over sagerne, hvorfor de altid vælger hårdføre metalspænder af f.eks. aluminium.

Flere fordele ved at vælge en Lundhags rygsæk

Hvis du køber en Lundhags rygsæk kan du være sikker på, at der er tænkt på funktionalitet, holdbarhed og komfort. Det betyder, at du får en rygsæk, der:

  • Er funktionel og fleksibel
  • Er komfortabel at gå med
  • Giver god støtte takket være bæresystem/rygstøtte og polstrede remme
  • Kan indstilles, så den sidder godt
  • Er slidstærk og holdbar
  • Kan bæres på forskellige måder pga. funktionelle håndtag

Uanset om du skal bruge din Lundhags rygsæk til outdoor-aktiviteter, rejser eller hverdag, får du altså en rygsæk, som du kan have glæde af i mange år. I øvrigt kan du vælge imellem mindre daypacks, sportstasker, mellemstore vandrerygsække og større rygsække, der er perfekte til længere outdoor-ture eller rejser.