Lundhags jakker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Lundhags jakker til alt slags vejr

Så snart vejret bliver køligt, vinden tager til og nedbør bliver en fast del af hverdagen, er en god jakke afgørende for dine aktiviteter i naturen. Er du på jagt efter en ny outdoor-jakke, er udvalget af Lundhags jakker et godt sted at starte.

Hvis der er nogen, der ved noget om slidstærke materialer og holdbare produkter, er det Lundhags. De laver blandt andet sko, støvler, rygsække, bukser og jakker, der alt sammen er lavet med anvendelighed, holdbarhed og kvalitet i tankerne. En Lundhags jakke beskytter dig godt mod vind og vejr og egner sig til forskellige årstider, alt efter hvilken model du vælger.

Lundhags polyester- og bomuldsblanding

Gode materialer er i højsædet, når det kommer til Lundhags jakker. Ligesom mange andre produkter fra Lundhags, er deres jakker også lavet i Lundhags Polyester Cotton Mix (LPC) – en særlig blanding, der består af 65 % certificeret genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld fra Tyrkiet. Lundags jakker er holdbare og funktionelle, og samtidig er de lette, vindresistente, åndbare og komfortable. Du kan også finde isolerede jakker, der får dig tørt og varmt gennem de kolde måneder.

Det særlige LPC materiale suppleres i nogle modeller af lag af andre materialer. Det kan for eksempel være for at gøre jakken mere vandtæt, varmere til de kolde måneder eller mere vindresistent. Derfor vil du ofte se en Lundhags jakke med Lundhags polyester- og bomuldsblandingen som det overordnede materiale, mens der for eksempel er polstrede ærmer, en hætte eller andre områder af jakken, der er lavet af andre materialer.

Sådan vælger du den bedste Lundhags jakke for dig

Der er forskel på, hvilken Lundhags jakke du skal vælge, alt efter hvad du skal bruge den til – og ikke kun når det kommer til varme og kulde, men også de praktiske funktioner du kan have brug for. Lundhags jakker findes både som dame og herre-modeller, og ligesom blandt andet de populære Lundhags bukser, findes de i flotte og stilede farver som de klassiske blå og sorte og de mere farvestrålende som gul og rød.

Nogle af de praktiske funktioner, du med fordel kan kigge på, når du skal vælge en Lundhags jakke, er stræk og fleksibilitet. Skal du bruge din jakke til aktiviteter, hvor du bevæger dig meget, er en strækbar og fleksibel jakke et godt valg, så du ikke føler dig begrænset i dine bevægelser. Nogle modeller har desuden strategisk placerede paneler med stræk, så du virkelig føler, at du kan bevæge dig frit i den.

Nogle Lundhags jakker er isolerede, så den både holder dig varm i de kolde måneder og skærmer dig mod den kolde vind. Du kan bruge en Lundhags jakke som isolerende mellemlag under en regnjakke eller en ekstra tyk vinterjakke, eller som et beskyttende yderlag – alt efter hvor koldt det er.

Helt generelt skal din jakke selvfølgelig være komfortabel, lige meget om du skal kunne bevæge dig godt i den på en vandretur eller sidde helt stille på en anstandsjagt eller fisketur. Men det er funktionerne, der gør forskellen – for eksempel får du en ekstra stor lomme ved at vælge en anorak, og du får bedre mulighed for at regulere din temperatur ved at vælge en jakke med ventilationslynlåse. Det kan derfor godt betale sig at overveje, hvad du har brug for, inden du køber din nye Lundhags jakke.

Find flere jakker på friluft.dk

Seeland jakkerDeerhunter jakkerOutdoor-jakkerJagtjakker – Carinthia jakker