Deerhunter jakker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Deerhunter jakker til dame og herre

Jagtlivet kræver det helt rigtige tøj og udstyr. Især i køligere vejr er en god jakke afgørende for, at du kan holde dig tør, varm og beskyttet mod vinden, Med en Deerhunter jakke er du garanteret en god oplevelse, lige meget hvordan vejret er.

Deerhunter er et stort dansk jagtmærke, og deres jakker lever naturligvis op til den velkendte kvalitet. Med en Deerhunter jakke kan du pakke dig ind i alt fra vand- og vindtætte vinterjakker til vamsede fleecejakker og vatterede jakker. Udforsk udvalget og bliv klogere på de mange modeller, så du kan vælge den Deerhunter jakke, der holder dig tilpas på dine jagteventyr.

Vi har Deerhunter jakker til både dame og herre. Det betyder, at du finder et stort udvalg af jakker med forskellig pasform, så du kan finde en model, der passer lige til dig. Nogle af dem er unisex, så du kan vælge dem uden at tænke over, om de er lavet til en bestemt pasform. Hvis du har spørgsmål til nogle af jakkerne eller andet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vælg den rigtige Deerhunter jakke

Vi har mange forskellige jakker og anorakker i vores sortiment. Det sikrer, at du altid kan finde en model, der lever op til dine krav og behov. Hvilken du skal vælge afhænger i høj grad af, hvilken tid af året du skal bruge den, og til hvilke aktiviteter.

Hold varmen med en god Deerhunter jakke

Skal du på jagt i de kolde vintermåneder, er en vinterjakke lige sagen. En Deerhunter jakke med indbygget elvarme eller en Deerhunter Muflon jakke er for eksempel gode valg. En Deerhunter Heat jakke har et indbygget varmesystem med tre niveauer, så du kan holde dig varm hele dagen. Muflon er både vindtæt, vandtæt, åndbar og har ekstra isolering, så du holdes varm i alt slags vejr. Den fås desuden i en lang model, der giver endnu mere varme og isolering. Til de ultrakolde forholde bør du vælge en Artic Deerhunter jakke, der som navnet antyder, kan holde til arktiske temperaturer.

En vatteret Deerhunter jakke med en varm Deer-Tex® Temp-isolering. er også ideel til de kolde måneder. Den giver masser af varme og isolering, så du kan holde en stabil temperatur gennem hele dagen. Da den også beskytter dig imod elementerne og giver en god bevægelsesfrihed, er den ideel til jagt og andre udendørsaktiviteter.

Hvis du vægter åndbarhed højt uanset sæson, er en softshelljakke et godt bud. Takket være den højstfunktionelle Deerhunter Stormliner-membran er du nemlig beskyttet mod vind og vejr, samtidigt med at du kan slippe af med fugt og overskudsvarme.

Find en Deerhunter jakke til lunere måneder og overgangsperioder

Til de lunere dage kan du gå efter en Deerhunter fleecejakke, som er udviklet til netop at være et passende yderlag, hvis vejret er lunt og tørt. Den kan også bruges som mellemlag, hvis du har brug for mere varme, end en jakke kan give dig. En Deerhunter Explore jakke er også passende som en lidt lettere jakke, der er perfekt til sommer- og forårsjagt.

Du kan også vælge en Deerhunter Strike jakke, som du med fordel kan bruge som en all-round jakke, fordi den er komfortabel med 4-vejs stretch og er vand- og snavsafvisende på grund af en Teflon Shield-behandling. En Deerhunter Muflon Light jakke er lidt i samme stil med 4-vejs stretch og en Deer-Tex® Performance Shell, der gør den vand- og vindtæt samt åndbar. Hvor du kan bruge Strike-modellen til lidt af det hele, er Muflon-jakken lavet specielt til jagt med en harelomme og lydløst kontrastmateriale.

Andre funktioner, du kan overveje

Selvom det er vigtigst at vælge en Deerhunter jakke, der passer til de vind- og vejrforhold, du regner med at bruge den i, er der også en række andre funktioner, der er værd at bruge lidt tid på. En Deerhunter jakke kan nemlig have smarte features som:

  • funktionelle lommer – for eksempel brystlommer, forlommer med skjult lynlås, indvendige lommer eller en harelomme til jagt
  • en justerbar bund med snøre, så du kan sikre en god og tæt pasform, der isolerer
  • justerbare manchetter med strop, velcro eller elastisk kantbånd, der også sikrer, at jakken sidder som den skal
  • formsyede albuer, der sikrer god mobilitet
  • lydløst stof, der er velegnet til jagt
  • vandtætte lynlåse, så du kan være helt sikker på at forblive tør selv i rigtig dårligt vejr
  • ventilationsmuligheder på særlige områder, så du har mulighed for bedre at kontrollere din kropstemperatur.

Hvis du vælger en Deerhunter jakke med netop de features, du finder brugbare, er der endnu større sandsynlighed for, at du bliver glad for din investering og vil have glæde af din nye jakke i mange år.

Tænk over din Deerhunter jakkes farve

I forhold til farvevalg er det særligt vigtigt at overveje, hvis du primært skal bruge din nye Deerhunter jakke til jagt. Sikkerhed og synlighed er nemlig afgørende faktorer. Mens neutrale farver og jakker med camouflagemønstre hjælper med at skjule jægere for byttedyr, er det vigtigt at tænke på synlighed for at undgå ulykker.

Signalfarver som orange eller neonfarver kan hjælpe med at sikre, at du er synlig for andre jægere uden at skræmme byttet væk. Kontrastfarver og mønstre kan ligeledes hjælpe med at bryde din silhuet og gøre dig mere synlig for andre mennesker i naturen. Ved at tænke på sikkerhed og synlighed kan du reducere risikoen for ulykker og have en sikker og vellykket jagtoplevelse.

Masser af Deerhunter på Friluft.dk

Hvis du er vild med Deerhunter, er der masser af lækkerier til dig i vores udvalg:

Du kan selvfølgelig også gå ombord i nogle af vores andre jagtmærker:

Hurtig levering og prisgaranti

For os er det ikke nok kun at tilbyde dig lækre Deerhunter jakker – og andet tøj og udstyr. Vi vil også tilbyde dig de bedste priser og hurtig levering, så du ikke skal vente urimeligt længe, før din nyindkøbte Deerhunter jakke ankommer.

Hvis du bestiller inden klokken 12.00 på hverdage, bliver din ordre afsendt samme dag. Ellers bliver den afsendt den næstkommende hverdag, så du har din pakke i løbet af få dage. Husk også at vi har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis du finder en specifik Deerhunter jakke billigere hos en anden forhandler.

Hvis du vil være blandt de første til at høre om gode tilbud hos os, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde det igen.