Deerhunter jakker

Deerhunter jakker til dame og herre

Jagtlivet kræver det helt rigtige tøj og udstyr. Især i køligere vejr er en god jakke afgørende for, at du kan holde dig tør, varm og beskyttet mod vinden, Med en Deerhunter jakke er du garanteret en god oplevelse, lige meget hvordan vejret er.

Deerhunter er et stort dansk jagtmærke, og deres jakker lever naturligvis op til den velkendte kvalitet. Med en Deerhunter jakke kan du pakke dig ind i alt fra vand- og vindtætte vinterjakker til vamsede fleecejakker og vatterede jakker som en Deerhunter Moor jakke med strik i ærmerne og en varm Deer-Tex® Temp-isolering. Udforsk udvalget og bliv klogere på de mange modeller, så du kan vælge den Deerhunter jakke, der holder dig tilpas på dine jagteventyr.

Vi har Deerhunter jakker til både dame og herre. Det betyder, at du finder et stort udvalg af jakker med forskellig pasform, så du kan finde en model, der passer lige til dig. Nogle Deerhunter jakker er unisex, så du kan vælge dem uden at tænke over, om de er lavet til en bestemt pasform. Hvis du har spørgsmål til nogle af jakkerne eller andet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vælg den rigtige Deerhunter jakke

Vi har mange forskellige Deerhunter jakker i vores sortiment. Det sikrer, at du altid kan finde en model, der lever op til dine krav og behov. Skal du på jagt i de kolde vintermåneder, er en Deerhunter heat jakke eller en Deerhunter Muflon jakke et godt valg. Heat jakken har et indbygget varmesystem med tre niveauer, så du kan holde dig varm hele dagen. Muflon er både vindtæt, vandtæt, åndbar og har ekstra isolering, så du holdes varm i alt slags vejr.

Til de lunere dage kan du gå efter en Deerhunter fleecejakke, som er udviklet til netop at være et passende yderlag, hvis vejret er lunt og tørt. Den kan også bruges som mellemlag, hvis du har brug for mere varme, end en jakke kan give dig.

Du kan også vælge en Deerhunter Strike jakke, som du med fordel kan bruge som en all-round jakke, fordi den er komfortabel med 4-vejs stretch og er vand- og snavsafvisende på grund af en Teflon Shield-behandling.

En Deerhunter Muflon Light jakke er lidt i samme stil med 4-vejs stretch og en Deer-Tex® Performance Shell, der gør den vand- og vindtæt samt åndbar. Hvor du kan bruge Strike-modellen til lidt af det hele, er lige denne Deerhunter Muflon jakke lavet specielt til jagt med en harelomme og lydløst kontrastmateriale.

Hurtig levering og prisgaranti

For os er det ikke nok kun at tilbyde dig lækre Deerhunter jakker – og andet tøj og udstyr. Vi vil også tilbyde dig de bedste priser og hurtig levering, så du ikke skal vente urimeligt længe, før din nyindkøbte Deerhunter jakke ankommer.

Hvis du bestiller inden klokken 12.00 på hverdage, bliver din ordre afsendt samme dag. Ellers bliver den afsendt den næstkommende hverdag, så du har din pakke i løbet af få dage. Husk også at vi har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis du finder en specifik Deerhunter jakke billigere hos en anden forhandler.

Se flere produkter til jagt