Deerhunter seler og bælter

Deerhunter Seler – praktiske og smarte

Det er vigtigt, at du klæder dig fornuftigt på, når du går på jagt i naturen. Det er ofte de små detaljer, som ender med at gøre en stor forskel – og et par gode seler eller et bælte, kan være lige det, der skal til.

Her hos Friluft.dk finder du nøje udvalgte Deerhunter seler og bælter, som er designet til dig, som går op i jagt og outdoor-livet.

Solide seler til jagt

Når du skal ud i naturen på jagttur, så skal du kunne være 100% koncentreret. Sidder tøjet ikke, som det skal, kan det blive en distraktion i sig selv, hvis du skal gå og rette på det og trække op i bukserne.

Med et par seler fra Deerhunter er du garanteret, at dine bukser sidder behageligt, hvor de skal hele dagen. Selerne er yderst behagelige og komfortable at have på justerbare elastikker, som ikke mærkes, selv når du er i bevægelse. Og selerne sættes let fast til bukselinningen med knapper eller klips.

Skal jeg vælge seler eller bælte?

Mange jagtbukser designes til seler, da disse ikke kun sørger for at holde bukserne oppe, men også for at undertrøjen eller T-shirten holdes på plads, hvilket et bælte ikke gør.

Derudover er Deerhunter seler perfekte til dig, som er i fysisk bevægelse, da selerne ikke strammer om livet, når du skal sætte dig på hug og rejse dig igen mange gange i løbet af en dag på jagt.

Med Deerhunter bælter har du en mere simpel løsning, som er lettere og hurtigere at tage på. Derudover er bælter mere alsidige og kan benyttes i alle slags bukser – også når du ikke går på jagt.

Shop seler og bælter i høj kvalitet

Når du køber et par seler eller bælter i god kvalitet, er du garanteret, at de holder til mange års brug. Og hos Friluft.dk  har vi udelukkende seler og bælter af højeste kvalitet, som passer perfekt sammen med dit andet outdoor-tøj.