Deerhunter veste

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Deerhunter veste til varmt og koldt vejr

Hvis du mangler en ny vest til din jagt- eller outdoor-garderobe, bør du kigge i retning af mærket Deerhunter. Deerhunter veste er i tråd med mærkets andre produkter lavet i høj kvalitet og med praktisk anvendelighed og flot design for øje.

Brug den som både mellemlag og yderlag

Du kan bruge en Deerhunter vest på flere forskellige måder – både som mellemlag og yderlag.

Vil du bruge den i de lunere måneder, kan du vælge en Deerhunter Strike vest som yderlag. Den holder din krop varm og beskytter dig mod vind og vand, fordi den har en særlig Teflon Shield-behandling, der virker afvisende på vand og snavs. Med en Deerhunter vest breder varmen sig til resten af kroppen, uden du føler dig begrænset og pakket for meget ind til det lune vejr.

Skal du i stedet bruge din Deerhunter vest som varmt mellemlag, er en fleecevest et ideelt valg. Fleece er et syntetisk materiale, der føles både blødt og vamset, og som holder rigtig godt på varmen. Materialet kan ofte gøres ganske tyndt, så det passer under din jakke – uanset om det er en Deerhunter jakke eller fra et andet mærke. Hvis det er meget koldt, kan du med fordel finde noget behageligt uldundertøj til det inderste lag, så du bliver holdt varm.

Vælg den rigtige vest til formålet

Vi har et stort udvalg af Deerhunter veste, hvilket giver dig mulighed for at vælge den model, der passer præcis til det, du skal bruge den til. Skal den være ekstra varm, have en særlig belægning eller noget tredje? Er fleksibilitet eller isolering det vigtigste? Det kan godt betale sig lige at finde ud af de overordnede krav, før du for alvor starter jagten på din nye Deerhunter vest.

Deerhunter vest til jagt

Når du skal på jagt, er det ekstra vigtigt, at du vælger en vest, der passer til formålet.

Deerhunter Gamekeeper vestene er blandt de mest populære modeller fra mærket. Deerhunter Gamekeeper fleecevest er perfekt til aktiv jagt, hvor det bliver for varmt med en jakke. Deerhunter Gamekeeper skydevest er udstyret med skulderbeskyttelse, så den er selvsagt et oplagt valg som jagtvest. Begge modellerne har harelomme.

Til de kolde jagtture er det meget vigtigt, at du holder varmen – især hvis du er på anstandsjagt eller noget lignende, hvor du er meget statisk. Til det formål kan du vælge en Deerhunter vest med varme. Du kan få meget ud af at vælge en Deerhunter heat vest, idet den har et indbygget varmesystem med tre trin, så du er sikker på at holde varmen på selv de koldeste dage.

En Deerhunter Moor vest er god som både mellemlag og yderlag, da den er både vindtæt, vandafvisende og åndbar. Samtidig er den fleksibel med strækstof på siderne, så komforten og bevægelsesfriheden er i top.

Alt til jagt og fritid – fra Deerhunter og mange andre mærker

Hvis din nye Deerhunter vest skal have selskab af andet lækkert tøj eller tilbehør, skal du heldigvis ikke lede længe. Vores udvalg er spækket med kvalitetsvarer fra alle de store jagt- og outdoor-mærker. Du kan blive hos samme brand med en Deerhunter skjorte og et par Deerhunter bukser, eller du kan mikse med en Seeland jakke og et par Seeland støvler. Hvis du skal overnatte i det fri, kan vi anbefale et af de populære Klymit liggeunderlag, som sikrer god komfort til gode priser.

Se flere produkter