Northern Hunting bukser

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Bliv klædt godt på til jagt med Northern Hunting bukser

Hvis du gerne vil have den bedste oplevelse, når du går på jagt, bør du altid gå efter brands specialiseret i jagttøj og friluftsliv. Northern Hunting er et dansk brand, der specialiserer sig i udendørsbeklædning, herunder bukser, der er designet til jagt og andre outdoor-aktiviteter. Northern Hunting bukser er kendte for deres høje kvalitet og funktionelle design, der er skabt til at holde dig varm, tør og komfortabel under alle forhold i naturen.

Her på siden finder du et bredt udvalg af Northern Hunting bukser, som er ideelle til dig, der er på udkig efter komfortabelt, intelligent og holdbart jagttøj. Hvad end du mangler et par gode jagtbukser til post- og pyrschjagt, et par ultrarobuste kevlarbukser til drivjagt eller et par vind- og vandtætte skalbukser til det aktive friluftsliv – så kan du finde det lige her hos os!

Sådan vælger du de optimale jagtbukser

Når du går på jagt, er du aktiv i skiftende vejr og terræn. Derfor bør dine jagtbukser være intelligent designet, så de kan holde til brug i tætte skove, barskt vejr og våde forhold. Med henblik på netop dette er Northern Hunting bukser fremstillet af slidstærke materialer, der kan modstå al slags vejr og terræn. Du kan eksempelvis få Northern Hunting bukser i vind- og vandtætte materialer, så du er klædt godt på uanset vejret.

Læs videre her for at finde ud af, hvordan du finder de bedste jagtbukser til netop dine behov.

Bukser til forskellige jagtformer

Når du skal vælge et par bukser til jagt, bør du først og fremmest overveje, hvilken type jagt du planlægger at bruge dem til. Det er nemlig sådan, at nogle Northern Hunting bukser er specielt designet til visse typer af jagt og har funktioner derefter.

Høj åndbarhed er for eksempel en vigtig faktor, hvis du skal bruge dine bukser til aktive jagter såsom drivjagt og pyrschjagt, så du ikke bliver svedig eller overophedet, når pulsen stiger. Modsat er det mere praktisk at vælge et par varme og isolerende jagtbukser, hvis du skal på anstandsjagt, da du ikke får samme varme i kroppen, når du bruger meget af tiden på at sidde og afvente.

Alle Northern Hunting bukser er designet med fokus på funktionalitet og har praktiske opbevaringslommer til det nødvendige udstyr, så du eksempelvis altid kan have din trofaste jagtkniv eller radio inden for rækkevidde. Derudover findes der Northern Hunting bukser lavet i særligt lydløst og fleksibelt materiale, designet specielt til pyrschjagt, så du kan snige dig ind på byttet, uden at blive opdaget. Lydløse stoffer er faktisk altid en god idé at kigge efter, når du skal finde frem til intelligent jagttøj.

Hvis du er på jagt efter et par jagtbukser, der kan holde til selv de mest ekstreme situationer, så er Northern Hunting bukser med kevlar helt sikkert, hvad du leder efter. Bukser med kevlar-forstærkning på benene har en ekstremt høj slidstyrke og giver effektiv beskyttelse mod riv, skær og stik. Disse bukser er ideelle til dig, der er hundefører, eller dig, som skal på drivjagt gennem barskt terræn. Du kan eksempelvis finde dig et par gode jagtbukser med kevlar-forstærkning i Northern Huntings Geir Agnar-serie.

Vælg jagtbukser efter årstid

Årstid er en anden vigtig faktor, du skal tage stilling til, når du skal vælge jagt og outdoor-tøj. Nogle Northern Hunting bukser er specielt designet til brug i koldt vejr og har et højt isoleringsniveau, der kan holde dig varm i selv de koldeste vintermåneder. Disse Northern Hunting bukser er fyldt med højtydeende isoleringsmaterialer, der gør dem til det perfekte valg til vinterjagt og andre udendørsaktiviteter i koldt vejr.

Hvis du skal på jagt i sommerhalvåret bliver et par isolerende vinterbukser nok for varme. Heldigvis kan du også finde Northern Hunting bukser, der er designet til varmere vejrforhold. Disse bukser er lavet med lettere og mere åndbare stoffer, der sikrer optimal ventilation og afkøling, hvilket gør dem egnede til brug i de varme forårs- og sommermåneder.

Du kan også vælge at investere i et par klassiske all-round bukser, der kan bruges hele året, og så supplere med et par varme lange underbukser på de kolde dage. Her er et par smarte zip-off bukser et oplagt valg, da de nemt og hurtigt kan omdannes til shorts og give frisk luft til benene på varme dage. Zip-off bukser er især gode, hvis du skal være udenfor en hel dag, hvor temperaturen stiger og falder.

Northern Hunting bukser til det aktive friluftsliv

Selvom Northern Hunting bukser primært er udviklet til jagt, kan mange af modellerne også bruges til andre udendørsaktiviteter. De har nemlig et stilrent, klassisk design, hvor optimal komfort og pasform har været fokuspunktet.

Et par slidstærke Northern Hunting bukser med høj åndbarhed er eksempelvis også ideelle til vandreture og trekking såvel som hverdagsbrug en sommerdag i haven. Hvis du skal bruge dine bukser til det aktive udeliv, bør du kigge efter features som åndbarhed, fleksibilitet, slidstyrke, vind- og vandtæthed – afhængigt af, hvad du skal bruge dem til selvfølgelig.

Har du lyst til at shoppe mellem endnu flere outdoor-bukser fra andre populære brands på markedet, kan du finde vores fulde udvalg af praktiske outdoor-bukser her.

Opgradér din jagtgarderobe med Northern Hunting

Hos os finder du et bredt udvalg af Northern Hunting bukser til både mænd og kvinder, som er specielt designet til forskellige jagtformer såvel som aktiv udendørsbrug. Om du er til jagt, vandring eller blot elsker at bruge tid i det fri, så er et par Northern Hunting bukser en sikker vinder, hvis du prioriterer komfortabelt og praktisk tøj til dine jagt- og friluftseventyr.

Udover bukser byder Northern Huntings store sortiment af jagttøj også på jakker, veste, undertøj, Northen Hunting handsker og meget mere. Kort sagt kan du altså blive klædt suverænt godt på fra top til tå i ægte kvalitetstøj fra Northern Hunting. Køb for eksempel et par jagtbukser i klassiske grønne naturfarver, match den med en Northern Hunting jakke og måske et par handsker eller en hue, og så har du et sæt, som passer perfekt i enhver jagtgaderobe.