Northern Hunting

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Northern Hunting – revolutionerende jagttøj til gode priser

Northern Hunting er et relativt nyt brand, der på rekordtid har indtaget de europæiske jagtmiljøer. Det danske brand har base i Aarhus, men deres store fokus på at blive optimeret til onlinehandel gør, at de er at finde hos forhandlere i hele Europa.

Hos Northern Hunting er innovation nøgleordet. Brandet arbejder målrettet for at være innovative og anderledes. Normer og regler er til for at blive udfordret, hvilket også ses i udvalget af Northern Hunting jagttøj. Brandet gør, hvad de vil, og det har ført til en helt ny måde at tænke jagttøj på.

De stolte jægertraditioner i nye klæder

Northern Hunting er først og fremmest et jægerbrand. Brandet skiller sig dog ud ved også at have en udtalt interesse for design og mode. Det betyder, at de har nytænkt det traditionelle jagttøj, så deres produkter ikke ligner alt det andet på markedet. De fremhæver selv, at modeverdenen hele tiden udvikler sig, mens jagtverdenen har holdt fast i de samme pasformer og vaner som altid.

Northern Hunting udvikler moderne jagttøj, der er inspireret af sportsverdenen, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd. Tøjet udfordrer normerne og gør op med de gamle vaner, så du ikke skal gå i jagtbukser, der ligner både din fars og din bedstefars. Northern Hunting jagttøj er mere nutidigt og moderne. Generelt kan du få jagttøj med et smallere fit, så du ikke skal ligne og føle dig som en sæk kartofler, når du har det på. Det følger kroppen bedre og giver dig en større bevægelsesfrihed. Selvom der er lagt kræfter i designet, er der naturligvis ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

Jagttøj ud over det sædvanlige

Northern Hunting blev til ud fra et ønske om at ændre oplevelsen for jægere. Brandet ønskede – og arbejder stadig for – at revolutionere jagttøj, så du kan få den perfekte kombination af høj kvalitet, god slidstyrke og priser, hvor alle kan være med.

Northern Hunting tøj har ekstra høj slidstyrke. Brandet har så meget styr på deres produkter og teknikker, at de uden tøven giver fem års garanti på alle deres produkter. Det vidner om, at kvaliteten er i top, så tøjet kan modstå barskt vejr og ekstreme forhold.

Udvalget fra Northern Hunting

Nedenfor har vi fremhævet to af de mest populære varekategorier, som samtidig er de mest essentielle dele af jagtgarderoben. Du finder dog også andre ting såsom T-shirts, trøjer, kasketter, skjorter og baselayers, så du kan blive klædt godt på fra top til tå i kvalitetstøj fra Northern Hunting.

Northern Hunting jakker

En af de vigtigste elementer i din jagtgarderobe er din jagtjakke. Northern Hunting har adskillige jakker i deres sortiment. De er hver især særligt velegnede til forskellige jagtformer og årstider, så du kan få en jakke, der tilgodeser netop dine behov.

Vælg for eksempel den flotte og praktiske Northern Hunting Skjold Ask jagtjakke. Den er vind- og vandtæt og med et både funktionelt og stilfuldt camouflagemønster. Den er exceptionelt lydsvag og fremstillet i et letvægtsmateriale, så du kan bevæge dig komfortabelt og ubesværet. Denne Northern Hunting jakke fås også med orange detaljer i camouflagen.

Brandet tilbyder også en lækker anorak til kvinder: Northern Hunting Alva Ildri jagtanorak. Et feminint snit og en god pasform sikrer komfort og god bevægelsesfrihed, når du har anorakken på. Designet gør op med tidligere anorakker, som for nogen kan være lidt kedelige og uformelige.

Northern Hunting bukser

Northern Hunting bukser er bestemt et must, hvis du vil kunne holde varmen på de koldeste jagter, uden du skal gå på kompromis med komfort eller funktionalitet. Vælg for eksempel makkeren til den tidligere nævnte jakke: Northern Hunting Skjold Arn jagtbukser. De har samme flotte og funktionelle design med camouflagemønster, som er udviklet specielt til de nordiske skove.

Til de kvindelige jægere kan vi anbefale Northern Hunting Alva Una jagtbukser, som er lavet i slidstærkt og åndbart materiale, så du har det behageligt i dem hele dagen.

Friluft.dk er stolt Northern Hunting forhandler

Northern Hunting arbejder hårdt for at skabe de bedste produkter, uden at prisniveauet stikker af. De er ikke de billigste produkter på markedet, men heller ikke de dyreste. Til gengæld kan de være med på kvalitetsbarometret på linje med de allerbedste jagt- og outdoor-brands. Deres mål om at tilbyde kvalitet på højeste niveau til priser i mellemklassen stemmer perfekt overens med vores ønske om at udbrede interessen for jagt og outdoor til flere. Derfor er Northern Hunting og deres forholdsvist billige jagttøj selvfølgelig en del af sortimentet på friluft.dk.

For at gøre det muligt at få fingrene i endnu mere lækkert tøj, har vi jævnligt udsalg, hvor du kan finde Northern Hunting på tilbud. Desuden får vi løbende nye produkter på siden, så der altid er nyt og lækkert at vælge imellem. Hvis du ikke vil gå glip af nyheder og gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er gratis, og du kan altid afmelde det igen, hvis du ikke længere ønsker jævnlige hilsner fra os.

Find lækre produkter til jagtturen