Deerhunter strømper

Deerhunter strømper til undendørslivet

Når du skal klæde dig på til udendørslivet – om du så skal på jagt, camping eller en vandretur – så skal der være styr på påklædningen fra top til tå. Strømper er en yderst vigtig del af din påklædning, især når du skal gå meget.

Hos Friluft.dk går vi op i kvalitetstøj til udendørslivet, og her på siden finder du det bedste sortiment af kvalitetsstrømper fra det danske mærke Deerhunter – designet specielt til bevægelse, jagt og friluftsliv.

Slidstærke strømper til aktivt brug

Deerhunter strømper fås i forskellige varianter med funktioner, som gør dem til den perfekte strømpe til udendørs-livet. Strømperne produceres med god bevægelsesfrihed og pasform og i strækmaterialer, der omslutter din fod.

Strømper i bomuldsmix

Deerhunters strømper til hverdagsbrug er lavet i lette materialer som bomuld, kunststof og viskose. De slutter tæt om foden takket være ribvævningen over vristen, der er forstærkning ved tå og hæl. Strømperne virker svedtransporterende og har en god isoleringsevne. Kan vaskes i maskinen.

Strømper i bambus

Bambusstrømper fra Deerhunter er lavet i et blødt bambusmateriale. De slutter tæt om foden, er slidstærke og holder formen selv efter mange ture i vaskemaskinen. En anden fordel ved bambusstrømper er, at de er fugtabsorberende, så dine fødder føles behageligt tørre – og så har bambusfibre helt naturligt en bakteriehæmmende egenskab, som holder strømperne fri for ubehagelig lugt.

Hold dine fødder varme i kulden

Hvis du bruger mange timer i naturen i foråret, efteråret og om vinteren, er et par hverdagsstrømper sjældent tilstrækkeligt til at holde dine fødder varme. Da dine fødder er med til at regulere hele din kropstemperatur, er det essentielt, at du sørger for at holde dem varme. Med de rette sokker, sikrer du, at dine fødder altid er beskyttet og isolerede mod både kulde og fugt.

Du kan vælge forskellige typer vinterstrømper fra Deerhunter:

Sokker i uld

Deerhunters uldsokker findes i en korte og lange modeller. De er lavet i en blanding af uld og kunststof for ekstra holdbarhed. Sokkerne har forstærkning ved tå og hæl, blødt ekstra foer i frotté, samt ribkant og fib over vristen, så sokken bliver siddende tæt om foden. Sokkerne kan vaskes på uldprogram.

Termossokker

Termosokker er lavet i kunststofmateriale udviklet af Deerhunter til at have en meget høj isoleringsevne. De fås i korte og lange udgaver, er slidstærke, robuste og kan vaskes i maskinen på 40 grader.

Moderne støvle- eller natsokker

Støvle- eller natsokker fra Deerhunter er lavet i et blødt og varmt fiberpelsmateriale. De er strækbare, har fuld åndbarhed og en god isoleringsevne. Derudover er de helt lydløse, hvilket betyder, at du kan have dem på i støvlerne, hvis du skal på pürchjagt.

Køb dine strømper og alt det andet på Friluft.dk

Hos Friluft.dk går vi op i at tilbyde det bedste og mest praktiske outdoor-tøj, som samtidig er behageligt at bevæge sig i.

Du finder alt, hvad du skal bruge til et aktivt outdoor-liv hos os – fra praktisk tøj til jagt og vandring til lækre jagtknive og kikkerter. Husk også, at vi har prisgaranti på alle vores varer og lynhurtig levering.