Deerhunter hovedbeklædning

Stort udvalg af Deerhunter hatte

Her hos Friluft.dk finder du kun de bedste hovedbeklædninger i form af kasketter, huer og klassiske jagthatte fra kvalitetsmærket Deerhunter – alle hatte er designet til jagt og outdoor-brug, og kvaliteten er så god, at danske Deerhunter er udnævnt til kongelig hofleverandør.

Hvilken hat skal jeg vælge?

Hvilken Deerhunter hat, der bliver din favorit, afhænger naturligvis af dine personlige præferencer, smag og behov. Du får her lidt ekstra information om de forskellige typer hovedbeklædning i Deerhunters sortiment, så du har lidt at vælge ud fra.

Kasketten

Den uundværlige outdoor-hat, du griber til, hver gang du går ud. Kasketterne fra Deerhunter er lavet i vandtætte og åndbare materialer, har skygge, der er tilpas stor, til at du ikke bliver generet af solen, men ikke så stor, at den er i vejen, når du skal tage sigte.

Du finder ligeledes kasketter i den klassiske sixpence-facon og kasketter til vinterbrug med nakke og ørevarmer, der kan foldes ned.

Huen – den tykke og den tynde

Du kan få både vinter og helårshuer fra Deerhunter. Fælles for dem alle er, at de er lavet i holdbart og fleksibelt materiale med en god åndbarhed og pasform.

Den klassiske hat

Skal du på jagt på et af landets godser, eller lægger du bare vægt på god stil, så vil du blive glad for en af Deerhunters klassiske jagthatte. Hattene fås i materialer som filtet uld eller polyester – vælg fx en med vendbart bånd, så du har dit orange advarselsbånd lige ved hånden.

Camouflage facemask

Skal du helt tæt på vildtet eller fuglelivet, så er en camouflagemaske eller ansigtsmaske det, du skal gå efter. Maskerne er lavet i strechmateriale for optimal komfort og har god ventilation, så du ikke kommer til at føle dig varm og utilpas, selvom dit ansigt er dækket. Maskerne fås både med mønster, så de falder i sammen med siv eller bladløv – og som ensfarvede.

Hovedbeklædning designet til naturlivet

Med hovedbeklædning fra Deerhunter får du produkter, der er designet med outdoor-livet for øje. Til de særligt kolde måneder kan du købe et pandebånd eller en Deerhunter hue med isolerende membran, som holder ekstra godt på varmen. Huen er samtidig vindtæt, vandtæt og åndbar, så du er klædt godt på til alt slags vejr.

Du kan også købe en smart Deerhunter halsedisse, som holder halsen varm og samtidig kan benyttes som en hue og ansigtsvarmer.

Shop din Deerhunter hat her

Når du handler hos Friluft.dk, finder du et stort udvalg af Deerhunter hatte – ofte til en rigtig god pris. Vi kører jævnligt kampagner på beklædning, hatte og lækkert outdoor-udstyr, så hold øje med vores side – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et godt tilbud.