Deerhunter hovedbeklædning

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Stort udvalg af hovedbeklædning fra Deerhunter

Siden 1985 har Deerhunter været en af ​​de mest anerkendte producenter af jagttøj og -udstyr på det danske marked. Deres hovedbeklædning er, ligesom deres andre produkter, kendt for at være af høj kvalitet og designet til at beskytte dig mod elementerne under jagtturen. Uanset om du er på udkig efter en Deerhunter hat til at holde dig varm under vinterjagten eller til at beskytte dig mod solen om sommeren, har Deerhunter et produkt, der passer til dine behov.

Hvilken type hovedbeklædning skal jeg vælge?

Med hovedbeklædning fra Deerhunter får du produkter, der er designet med outdoor-livet for øje. Det betyder, at de er lavet af slidstærke materialer, der kan holde til lidt af hvert. Hvilken slags Deerhunter hat, du vil få mest glæde af, afhænger dog naturligvis af dine personlige præferencer og behov. Du får her lidt ekstra information om de forskellige typer hovedbeklædning i vores Deerhunter sortiment, så du har lidt nyttig baggrundsviden at vælge ud fra.

En smart Deerhunter kasket

En Deerhunter kasket kan hurtigt blive den uundværlige outdoor-hat, du griber ud efter, hver gang du går ud. Kasketterne fra Deerhunter er lavet i vandafvisende og åndbare materialer som polyamid og polyester og har en skygge, der er tilpas stor til, at du ikke bliver generet af solen, men ikke er så stor, at den er i vejen, når du skal tage sigte, når du er på jagt.

Nogle er 100 % vand- og vindtætte, hvilket gør dem egnede til al slags vejr. Mens mange modeller er udstyret med en nedfoldelig øre- og nakkeklap, der kan beskytte mod vind og vejr. Flere har desuden smarte features som velcro eller stropper, der gør det muligt for dig at justere din Deerhunter kasket, så du kan få den optimale pasform.

Til sommerjagt kan du lede efter en Deerhunter kasket med mesh-materiale, der sikrer en god åndbarhed og ventilation, mens en vinterkasket med Deer-Tex® shell-membran at foretrække i de koldere måneder.

I vores udvalg finder du også kasketter i den klassiske sixpence-facon. Disse flatcap-modeller har et slidstærkt Thornproof-yderstof og en blød vatteret foret indvendigt, så du får en behagelig Deerhunter hat, der effektivt beskytter dig imod krat og torne.

En klassisk Deerhunter hat

Skal du på jagt på et af landets godser, eller lægger du bare vægt på god stil, så vil du blive glad for en klassisk Deerhunter jagthat. Hattene fås i materialer som filtet uld eller polyester, der er let og temperaturregulerende. Udover de gode materialer har Muflon-modellen en safety-top, der let kan påsættes, hvis du har brug for lidt ekstra synlighed. Denne model benytter desuden den smarte Deer-Tex® membran, der gør hatten vind- og vandtæt, samtidigt med at din åndbarhed sikres.

Til de kolde måneder er en Deerhunter hat med Deer-Tex® membran og 3M™ Thinsulate™ isolering helt perfekt. Dette isoleringsmateriale, der bruges i mange Deerhunter-produkter, er kendt for sin lethed og effektive varmeegenskaber, hvilket gør den ideel til brug i koldt vejr. Thinsulate™ isolering fungerer ved at fange kroppens varme og holde den tæt på huden, samtidig med at det tillader fugt at flyde væk fra kroppen. Dette er en vigtig egenskab, da det betyder, at du kan holde dig varm og tør i alle vejrforhold.

En varm Deerhunter hue

Du kan få både vinter- og helårshuer fra Deerhunter. Fælles for dem alle er, at de er lavet i holdbart og fleksibelt materiale med en god åndbarhed og pasform. Du kan f.eks. vælge en tætsiddende, letvægts beanie i polyester/elastan, en vendbar strikhue i varmt, åndbart og strækbart akryl/elastan, en Deerhunter hue i akryl/uld ribstrik med 3M™ Thinsulate™ isolering eller en blød strikhue med flotte detaljer til damer.

En alsidig Deerhunter halsedisse og ansigtsmaske

En smart unisex Deerhunter halsedisse er heller ikke et dårligt valgt. Alsidige halsedisser kan nemlig både bruges til at varme halsen, ørene eller den nederste del af dit ansigt, alt efter hvad dit behov er. Bruger du den som ansigtsmaske på den måde kaldes det også en balaclava.

Deerhunter laver både halsedisser i blødt og behageligt polyester-mikrofiber, særligt strækbare halsedisser i polyester og elastan samt støjsvage halsedisser i polyamidblandinger. Nogle er rørformede, mens andre er smallere forneden for at sikre en ergonomisk pasform.

Hvis du hovedsageligt vil bruge din Deerhunter halsedisse som ansigtsmaske, bør du gå efter de produkter, der sælges som reelle ansigtsmasker. De er nemlig lavet i strech-materiale, der kan forme sig efter dit ansigt for optimal komfort. De har også smart net- eller mesh-materiale foran næse og mund, der sikrer en god ventilation og åndbarhed, så du ikke kommer til at føle dig varm og utilpas, selvom dit ansigt er dækket.

Vælg mellem forskellige farver og mønstre

Når du vælger farven på din Deerhunter hat, er der flere faktorer at overveje, herunder praktiske faktorer som synlighed og camouflage, såvel som personlig stil. Farver kan være en måde at udtrykke din personlige stil på. Nogle mennesker foretrækker neutrale farver som sort, grå eller beige, mens andre foretrækker mere farverige eller mønstrede hovedbeklædning.

I vores udvalg af Deerhunter hovedbeklædning har vi overvejende valgt at fokusere på neutrale farver som grøn, beige og brun. Neutrale farver er ofte de foretrukne farver til jagt og outdoor-aktiviteter på grund af deres camouflerende egenskaber, mindre synlighed, alsidighed og tidløse udtryk. Selvom neutrale farver måske ikke er lige så spændende som mere farverige valg, har de altså mange fordele og kan hjælpe dig med at lykkes med din jagt.

Hvis du derimod ønsker at camouflere dig endnu mere end en neutral farve tillader, så du kan undgå at blive set af vildtet, bør du overveje en hovedbeklædning med et camouflagemønster, der matcher omgivelserne. Der findes f.eks. camouflage med siv- og bladløv-motiv.

Når du er på jagt, kan dit farvevalg have en stor indvirkning på din synlighed og dermed sikkerhed. Hvis du jager i områder, hvor det er vigtigt at blive set, bør du overveje at vælge en hovedbeklædning i en signalfarve som gul, orange eller rød. Disse farver gør dig mere synlig for andre jægere og hjælper med at forhindre ulykker. Af denne grund kan du også finde dig en Deerhunter kasket, hue eller halsedisse i en klar signalfarve i vores sortiment.

Køb din nye Deerhunter hat hos os

Når du handler hos os, finder du altid et stort udvalg af Deerhunter hatte til skarpe priser. Vi kører jævnligt kampagner på beklædning, hatte og lækkert jagt- og outdoor-udstyr, så hold øje med vores side – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et godt tilbud.