Seeland

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Seeland jagttøj i professionel kvalitet

Seeland er et dansk kvalitetsbrand, der sælger tøj, fodtøj og udstyr til jagt. Brandet er førende på markedet i deres prisklasse i hele Europa, hvilket vidner om en høj kvalitet og produkter, der lever op til jægeres forventninger. Alle Seeland produkter er designet i tæt samarbejde med dedikerede jægere og erfarne designere, så du kan nyde godt af et gennemført produkt, der bidrager til gode jagtoplevelser.

Seeland er det ene af to brands, der er ejet af Outfit International. Det andet brand er det lige så velkendte Härkila. Mens sidstnævnte hører til i high-end-klassen, er Seeland det mere budgetvenlige valg. Du får stadig produkter i topkvalitet, hvilket er grunden til, at Seeland jagttøj og udstyr er en del af sortimentet på friluft.dk.

Seeland har et stort udvalg, og deres varer spænder bredt fra specialiseret udstyr til allround-sæt og hverdagstøj, der egner sig til både jagt og fritid. I både design og fremstilling er der fokus på traditioner, funktionalitet og kvalitet, hvilket helt sikkert har været med til at gøre Seeland til et af de førende jagt- og outdoor-brands i Danmark. Respekten for tradition og kvalitet understreges yderligere af sneppen på deres logo. Sneppen er det ældste jagtbare vildt i Danmark, og den rangerer højest i vildtparaden.

Stort udvalg af Seeland jagttøj og fodtøj

Som nævnt ovenfor kan du blive klædt fra top til tå og fra inderst til yderst i kvalitetstøj fra Seeland. Hvis du er ny og skal til at bygge din jagtgarderobe op fra bunden, anbefaler vi at starte med et par Seeland jagtbukser og en Seeland jagtjakke. Det er de to essentielle dele af jagtgarderoben.

Seeland jagtbukser findes til forskellige årstider og forskellige jagttyper, så du bør overveje dine behov, før du vælger et par. Det samme gælder for jakkerne, som også varierer i tykkelse, isoleringsevne, åndbarhed, osv.

Når du har styr på bukser og jakke, kan du udvide med endnu mere lækkert og funktionelt Seeland jagttøj. Hvis du vil have et klassisk jagtlook, eller har brug for et ekstra mellemlag under jakken, kan du overveje en trøje eller vest. Seeland veste findes i mange afskygninger, og du kan læse mere om nogle af dem længere nede i teksten.

Til de lune sommerjagter kan du finde en Seeland skjorte eller fleece. Begge dele kan i øvrigt også bruges som mellemlag på kølige dage, hvor der er brug for ekstra varme lag under jakken.

Du kan naturligvis også give dit Seeland tøj selskab fra nogle af vores andre brands, for eksempel Northern Hunting, Gateway1 eller Deerhunter.

Du kan også se det samlede udvalg i de forskellige kategorier:

Jagtjakker
Jagtbukser
Jagttrøjer
Jagtskjorter
Jagthuer
Jagthandsker
Jagtstrømper
Jagtundertøj
Regntøj til jagt

Særlige Seeland teknologier

Seeland jagttøj er udstyret med forskellige teknologier, der gør tøjet velegnet til forskellige årstider, terræner og vejrforhold.

SEETEX®-membran – Vindtæt, vandtæt og åndbar

SEETEX® er en særlig membran, som er både vandtæt og vindtæt. SEETEX® beskytter dig mod vind og vejr, som er en uundgåelig del af jagtoplevelser og livet i naturen. Vandtætheden og åndbarheden er begge 10.000, hvilket betyder, at SEETEX® membranen holder 10.000 millimeter vandtryk over et døgn og samtidig lader 10.000 gram fugt fordampe per kvadratmeter. Kort sagt: SEETEX® holder dig tør uanset vejret.

WindBeater®-teknologi

Seelands WindBeater®-teknologi beskytter dig mod vinden med sin effektive vindtæthed. Samtidig har den god åndbarhed, så du både kan holde varmen og komme af med fugt og overskudsvarme. WindBeater® laves i lydsvagt materiale, der også giver dig god bevægelsesfrihed, så du lydløst og ubesværet kan bevæge dig rundt.

ThinsulateTM-teknologi

Thinsulate TM er en isolerende membran. Den består af fine mikrofibre, der holder på de luftmolekyler, din krop har opvarmet, så du bliver holdt varm. Fibrene sørger samtidig for, at fugtighed kan passere membranen, så det kan fordampe og komme væk fra din krop, så du ikke bliver kold.

Serier

Seeland jagttøj er lanceret i en række forskellige serier. Vi forhandler en stor del af dem på vores webshop og nedenfor har vi oplistet et par stykker af dem:

Seeland Hawker

Seeland Hawker er udviklet til aktive jagter, hvor du er interesseret i at komme så tæt på dyrene som muligt. Hawker-serien byder på noget til alt vejr og terræn, og du kan blande de forskellige jakker, bukser, trøjer, osv. på kryds og tværs, så du kan være passende klædt på hele året rundt. Netop derfor er Seeland Hawker også den mest alsidige jagtserie i brandets sortiment.

Seeland Hawker indeholder nogle underserier, hvoraf Hawker Light er den nyeste. Det er en serie med ultralet jagttøj. Det hele er fremstillet i letvægtsmaterialer og med den vindtætte, vandtætte og åndbare SEETEX® membran, så du får let og funktionelt jagttøj med såkaldt active fit, der giver dig øget bevægelsesfrihed.

Woodcock og Woodcock II

Woodcock-serien er udviklet til selskabsjagter, fuglevildt og gode jagttraditioner. Det er indbegrebet af traditioner og ægte jagtstemning – og så er serien lavet til både herre, dame og børn, så hele familien kan være med.

Woodcock jagttøj er slidstærkt all-round tøj med SEETEX®-membran og gode, rummelige patronlommer, så du har plads til det hele.

Woodcock II er en opdatering af serien, hvor der er lagt endnu mere energi i materialer og membran, så slidstyrken og smidigheden er øget yderligere.

Skeet og Skeet II

I Skeet-serien er der fokus på ergonomisk pasform, så du får behageligt og komfortabelt tøj, du kan have på hele dagen uden at tænke over det.

Serien byder blandt andet på flotte og funktionelle skydeveste med ergonomisk fit til både mænd og kvinder. Da der er tale om skydeveste, som ofte bruges på bane, er der rig mulighed for at vælge mellem de mange flotte farver, når du ikke skal gå i ét med naturens farveskema.

Seeland vestene i Skeet-serien har forstærkede, fleksible skuldre og store patronlommer i siden for en forbedret balance. Desuden er der stropper til både høreværn og briller, så du nemt kan have det med dig.

Key-point

Key-point serien dækker al jagt. Det er Seelands bud på førsteklasses all-round jagttøj, der har de vigtige nøglefeatures, du har brug for. Ikke mere, ikke mindre. Ganske enkelt bare det nødvendige. Du kan blive iklædt Seeland Key-point fra top til tå, fordi serien indeholder alt fra jagtjakker og jagtbukser til veste, T-shirts og caps.