Seeland

Seeland hovedbeklædning

Seeland hatte og caps

Seeland er et brand, som producerer jagttøj i højeste kvalitet. Her på Friluft.dk finder du et bredt udvalg af forskellige hovedbeklædninger til jagt og friluftslivet fra det danske brand.

Hvorfor benytte hovedbeklædning?

Seeland producerer specifikt deres udendørstøj til jagt, derfor er det intelligent designet til mange timer i naturen og kan holde til både det barske terræn og de alsidige vejrforhold.

En Seeland hat er ideel for at holde dit hoved varmt og beskyttet i naturen. Meget af varmen fra din krop undslipper fra toppen af dit hoved, derfor er det vigtigt at holde hovedet varmt, hvis du er ude i koldt vejr.
Køb fx en Seeland hue, som er foret med fleece, så dit hoved holdes ekstra varmt på de koldere dage. Du finder også en Seeland halsedisse, som kan isolere og varme om både hoved og hals, så du holder på kropsvarmen.

Alle Seeland hatte er produceret i højeste kvalitet og i slidstærkt materiale. Du finder hatte, huer og kasketter til såvel mænd som kvinder i deres sortiment. Derfor er en Seeland hat optimal til udendørslivet, hvis du vil gå praktisk og komfortabelt klædt.

Seeland producerer desuden hovedbeklædning og ansigtsmasker til jagttyper som:

  • Drivjagt
  • Anstandsjagt
  • Pürchjagt
  • Riffeljagt

Derudover finder du et bredt udvalg af kasketter og hatte, der er ekstra velegnede til brug på skydebanen eller ved lerdueskydning.

Hovedbeklædninger med smarte funktioner

Seeland skaber alt sit outdoor-tøj ud fra en vision om at give dig den bedste oplevelse, når du er i naturen.

Leder du efter en enkel hat til de solrige og rolige jagtdage? Køb en Seeland kasket i behageligt blødt materiale med bred skygge, som kan beskytte dit ansigt mod den skarpe sol. Hvis du har behov for en mere formel model, kan du anskaffe dig en Seeland sixpence, som er designet i strækbart materiale, som samtidig er vind og vandtæt.

Køb din Seeland hat på Friluft.dk

Her på Friluft.dk har vi samlet det bedste udvalg af hovedbeklædninger fra Seeland, så du er garanteret at finde en Seeland hat, som passer til dit formål.