Seeland

Seeland veste

Lækre og praktiske Seeland veste

Her hos Friluft.dk har vi samlet et udvalg af lækre veste fra det danske brand Seeland, som er et af de mest populære mærker inden for jagttøj og tilbehør.

Hvad kendetegner en Seeland vest?

Seeland veste er designet til jagt, men kan naturligvis benyttes til alle former for udendørsaktiviteter. Vestene findes i mange forskellige designs og farver, men kendetegnes alle ved:

  • Klassisk snit og god pasform
  • Behagelige og bløde materialer
  • Stor funktionalitet med gode lommer og praktiske løsninger
  • Åndbarhed og varmeregulerende egenskaber
  • Optimal bevægelsesfrihed

Bredt udvalg af Seeland veste

Hos os kan du finde Seeland veste i materialer som  micro-fleece med ekstra luftlommer, som hjælper med at opvarme og isolere din krop. Veste i almindelig fleece, softshell-veste og veste i slidstærk polyester i et klassisk jagtvest-snit.

Derudover producerer Seeland en lang række skydeveste og turneringsveste med forstærkninger, ekstra store lommer og elastik i ryggen for perfekt pasform.

Seeland veste til kvinder

Til kvindelige jægere – og eventyrere – har Seeland udviklet en række figursyede jagtveste, der yderligere kan justeres i taljen for optimal pasform. Vestene findes i materialer som softshell og fleece.

Derudover har Seeland en række skydeveste i lette og luftige materialer, designet til den kvindelige skytte – perfekte til simuleret jagtskydning, hundetræning, en dag på skydebanen eller professionelle skytter.

Plads til aktivitet og bevægelsesfrihed

Seeland veste kan sammensættes med hvilken som helst T-shirt, skjorte eller fleece jakke, så du kan klæde dig behageligt og funktionelt til udendørslivet. De kan let og hurtig lynes op eller ned med 2-vejs lynlås. Du kan også vælge at bruge vesten under din jakke, som et ekstra isolerende lag en kold vinterdag.

Køb en kvalitetsvest hos Friluft.dk

Seeland står for kvalitetstøj til jægere og friluftsmennesker. Firmaets produktudviklere følger med i, hvad der rører sig, og derfor finder du altid jakker, bukser og veste, der er up-to-date, og hvor der er tænkt på detaljen i design og funktionalitet, når du vælger at købe dit outdoor-tøj fra danske Seeland.