Seeland veste

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Lækre og praktiske Seeland veste

Seeland er en kendt producent af jagttøj og -udstyr. Mærket, der blev grundlagt i 1976, har god indsigt i, hvad du har behov for som jæger, og er kendt for deres holdbare og funktionelle produkter. Et af deres mest populære produkter er deres veste, der fås i forskellige stilarter, materialer og design, der giver dig en bred vifte af muligheder. Uanset om du er til jagt, vandring eller camping, kan du finde en god Seeland vest, der passer til dig.

Et alsidigt stykke outdoor-tøj

Selvom mærkets veste er designet til jagt, kan de naturligvis benyttes til alle former for udendørsaktiviteter, uanset om der er tale om vandring, hundeluftning eller havearbejde. Vestene findes i mange forskellige designs og farver, men kendetegnes alle ved deres:

 • Klassiske snit og gode pasform
 • Behagelige og bløde materialer
 • Åndbarhed og varmeregulerende egenskaber
 • Optimale bevægelsesfrihed
 • Gode funktionalitet med rummelige sidelommer og praktiske løsninger

Vestene kan sammensættes med en hvilken som helst T-shirt, skjorte eller tætsiddende trøje, så du kan klæde dig behageligt og funktionelt på alt efter vejrforholdene. På den måde kan vesten altså fungerer som et yderlag med god bevægelsesfrihed.

Du kan også vælge at bruge vesten under din Seeland jakke som et ekstra isolerende mellemlag på en kold vinterdag. Hvis du har svært ved at holde varme kan du overveje at vælge en vest med elvarme, som omsætter elektricitet til termisk varme.

Funktionelle veste med masser af bevægelsesfrihed

Uanset hvordan du vælger at bruge den, er vestene fra det danske brand kendt for deres høje kvalitet og gode holdbarhed, og er designet med en række praktiske funktioner, der gør dem velegnede til udendørsaktiviteter som jagt. Lige gyldigt om du er på udkig efter en klassisk jagtvest eller en mere moderne og teknisk outdoor-vest, kan du finde en Seeland vest, der matcher dine forventninger.

De fleste veste fra mærket er lavet af funktionelle materialer som bomuld, polyester og fleece. Bomuld sikrer en vest, der er blød og rar at have på, mens polyesteren gør den let, slidstærk og hurtigtørrende. En Seeland vest med almindelig fleece eller blød micro-fleece har desuden en høj isoleringsevne på grund af de mange luftlommer, vævningen med de meget tynde polyestertråde skaber. Fleece er også et godt materiale til temperaturregulering, hvilket gør din Seeland vest alsidig.

De fleste af vestene har fået en smart overfladehandling f.eks. TC-voks eller en polyuretan-belægning, der gør vesten enormt slidstærk og vandafvisende.

En af de mest populære vest er den såkaldte Seeland skeet vest, der er kendetegnet ved at være særlig let og luftig. Den er nemlig lavet i et særligt åndbart meshstof af polyester og bomuld. Andre veste bruger dette materiale i deres for, da det gør dem svedtransporterende og sikrer en god åndbarhed. I vores udvalg kan du også finde en ekstra kraftig og smudsafvisende Seeland vest, der er perfekt til hundetræning.

En Seeland vest med smarte features

Alt efter om du primært regner med at bruge din Seeland vest til jagt i naturen eller på skydebanen, kan det være interessant at vide, om den har nogle bestemte funktioner, der gør den endnu mere brugbar for dig. Nogle eksempler på den slags funktioner kunne f.eks. være:

 • Patronlommer, så du kan lade dit skydevåben hurtigt
 • Inderlommer/skjulte brystlommer til opbevaring
 • Håndvarmerlommer til de kolde dage
 • Harelomme til opbevaring bagpå
 • Mulighed for at justere vesten for neden
 • Ekstra forstærkninger på skuldrene
 • Elastik i ryggen eller bælte, der sikrer en tæt pasform med god isolering
 • 2-vejs lynlås, så vesten kan åbnes nedefra
 • Stropper til briller og høreværn

Husk at kigge på de forskellige features, vi beskriver i forbindelse med hver Seeland vest, så du får investeret i den helt rette.

Find en figursyet Seeland vest til kvinder

Til kvindelige jægere har Seeland udviklet en række figursyede dameveste, der yderligere kan justeres i taljen for optimal pasform. En Seeland vest til kvinder er naturligvis lavet af de samme gode materialer som deres herreveste. Den eneste forskel er således pasformen. En damevest er smallere over skuldrene, mere snæver i taljen og har lidt mere plads omkring brystet for at sikre en optimal isolering.