Seeland støvler og gummistøvler

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gode støvler og gummistøvler fra Seeland

Seeland er et lækkert dansk brand, som laver skønne, holdbare og vandtætte støvler og gummistøvler. Vores udvalg af fodtøj fra mærket ændrer dig løbende, som der kommer nye produkter fra firmaet, men som udgangspunkt kan du altid finde lange og korte Seeland gummistøvler og støvler til både damer og herrer til gode priser. Vi forhandler ligeledes gaiters fra mærket, som bidrager til ekstra beskyttelse mod kulde og regn på dine underben.

Støvler til både damer og herrer

Du bør udvælge dig et par dame- eller herrestøvler fra Seeland, hvis du har brug for varmt fodtøj, der samtidigt er slidstærkt og ideelt til et aktivt udeliv med f.eks. jagt eller vandring. De forskellige modeller af Seeland støvler varierer i højde, og du finder derfor både støvler med kort og lidt længere skaft. Disse kaldes typisk for hhv. low boot og high boot.

Den høje model er særligt praktisk til jagt eller vandring, hvor du skal gennem højt og vådt græs samt buskads. Den ekstra længde giver dig nemlig en forøget beskyttelse og forhindrer samtidigt, at du får skidt ned i støvlerne. Selvom en lav Seeland støvle beskytter mindre i dette henseende, giver dig den samme gode støtte og komfort. Alle Seeland støvler er nemlig lavet af gode materialer som slidstærkt læder, vandtæt SEETEX®-membran og let, åndbart polyester og har en formstøbt, stødaborberende EVA indersål.

Funktionelle gummistøvler fra Seeland

Hvis du holder af at gå på jagt eller nyde en dejlig fisketur, er det oplagt at investere i et par funktionelle og lette Seeland gummistøvler, så dårligt vejr ikke stopper dig i at komme ud i det fri. Seeland gummistøvler er fremstillet af slidstærke og lette materialer som glasfiber, der er kendt for at være holdbart og let. Det gør det velegnet til at fremstille sko med en god pasform og stabilitet.

Nogle af vores Seeland gummistøvler er forede, hvilket giver ekstra varme og isolering til de kolde måneder. Foret er typisk af neopren, fordi det er et materiale med gode isoleringsegenskaber, der kan holde fødderne varme i kolde og våde forhold. Neopren er også et slidstærkt materiale, der giver ekstra polstring og øget komfort til fødderne. Tykkelsen på foret i Seeland gummistøvler kan variere, så klik ind på det specifikke produkt og læs nærmere i beskrivelsen.

Supplér dit udvalg af Seeland sko med gaiters

Hvis du har brug for noget ekstra til at varme dine underben eller gerne vil holde dem tørre, uanset hvordan vejret udvikler sig, er det et rigtig godt valg at supplere dit nye par Seeland støvler med nogle gaiters.

Det er gamacher eller benklæder, som du kan tage på for at beskytte dine underben mod fugt og snavs. Da de har en lynlåsåbning på den lange led, er de nemme at tage af og på. Gaiters er slidstærke, praktiske og justérbare. De hjælper dig også med at holde dine underben rene og tørre, selv uden Seeland gummistøvler, hvis du går igennem knæhøj bevoksning i naturen.

Vælg den rigtige Seeland støvle

Du skal vælge Seeland gummistøvler eller støvler, fordi det er slidstærkt, vandtæt og let fodtøj, du kan have glæde af i mange år. Seeland støvler er særligt oplagt til jagtturen, men du kan også sagtens vandre i deres støvler eller bruge dine Seeland gummistøvler til fisketure. Det er fodtøj, der er lavet til at holde, og som er lavet med tanke på din komfort.

Om Seeland gummistøvler eller støvler med lavt eller mellemhøjt skaft er bedst til dig kommer både an på årstiden, vejret og dine personlige præferencer. Seeland støvler er perfekte til efterår og forår, når vejret er forholdsvist tørt, og mens Seeland gummistøvler er perfekte til ophold udendørs, når det enten regner eller har regnet, og underlaget er gennemblødt, og buskadset er drivvådt.

Vi forhandler mere end Seeland sko

Da Seelands produktsortiment omfatter mange andre varer end blot fodtøj, kan du også købe f.eks. varme jakker, praktiske skjorter og smarte veste fra mærket her hos os. Mangler du god hovedbeklædning, isolerende handsker eller måske shorts til varme dage, er der også mulighed for at kigge på dem her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer sko laver Seeland?

Seeland har også specialiseret sig i at lave støvler og sko, der er tilpasset forskellige aktiviteter, som f.eks. jagt, vandring, fiskeri og friluftsliv. Derfor laver de både støvler og gummistøvler til mænd og kvinder. Deres produkter er kendt for deres høje kvalitet og funktionalitet og er populære blandt friluftsentusiaster og jægere over hele verden. Alle deres sko er designet til at tilbyde god komfort, holdbarhed og beskyttelse i forskellige vejrforhold og terræn.

Hvad er det specielle ved Seelands støvler?

Det specielle ved støvler fra Seeland er, at de er lavet med Seelands specielle membranteknologi, som de kalder for SEETEX®. SEETEX®-membranen sørger for, at fodtøjet er både vindtæt, vandtæt og åndbart. Så uanset om du har brug for Seeland støvler til jagt eller vandring, Seeland gummistøvler til regnfulde dage eller gaiters, er deres sko et oplagt valg.

Hvordan kan jeg rengøre mine Seeland støvler eller gummistøvler?

For at rengøre Seeland støvler eller gummistøvler, bør man først fjerne eventuelle store stykker snavs eller mudder fra støvlen med en børste eller klud. Derefter kan man vaske støvlen i lunkent vand med en mild sæbe eller et rengøringsmiddel beregnet til gummi eller læder. Man bør undgå at bruge varmt vand eller en skrap børste, da det kan beskadige støvlen. Efter vask bør man skylle støvlen grundigt og tørre den af med en klud eller et håndklæde. Det anbefales at opbevare støvlerne på et tørt og ventileret sted.