Kammok

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Kammok – professionelt udstyr der gør dit friluftsliv endnu bedre

Kammok designer udstyr, der skal gøre din tid udendørs så god som overhovedet mulig. Kammoks produkter er holdbare og alsidige, og lige meget om du vil sove på jorden under en tarp, i luften i en hængekøje eller bare skal have godt udstyr til en lang vandretur med en fyldt rygsæk på ryggen, kan du kun blive tilfreds med Kammok.

Kammok udstyr er let og holdbart, så du er garanteret en god nattesøvn på din vandretur, campingtur eller bare en overnatning i haven.

Vejen til den første Kammok hængekøje

Kammok blev grundlagt i 2010 i Texas, USA. Grundlæggeren Greg McEvilly faldt ud af en hængekøje og besluttede sig for at gøre noget ved det dårlige udvalg af hængekøjer på outdoor-markedet. Hans mission var at skabe udstyr, der kunne holde til alle eventyr og samtidig være komfortabelt – og det er sådan set lykkedes ret godt for ham.

Greg fandt på navnet Kammok ved et tilfælde, hvor en fortalelse fik “camping” og det engelske ord for hængekøje “hammock” til at blive til ”kammok” – og det sad bare fast. I dag kan du få meget mere end hængekøjer fra brandet. Faktisk kan du få stort set det hele til din outdoor-udflugt og alt sammen i den høje kvalitet, der er kendetegnet for Kammok – både når det kommer til design, materialer og holdbarhed.

Flagskibet: Roo hængekøjen

Flagskibet i sortimentet af Kammok udstyr er Roo hængekøjen. Det var mærkets første produkt, og i dag er tæller sortimentet en række Roo hængekøjer i flere forskellige størrelser. Vælg en Kammok Roo Single hængekøje, når du er én person, og en Roo Double til to personer eller til mere komfort for en enkelt person. Du kan endda købe en Kammok Roo Double XL hængekøje, hvis du er meget høj og har problemer med at være i en almindelig hængekøje.

Alle Kammok Roo hængekøjerne er lette, men der findes også en ultralet udgave: Kammok Single Ultralight hængekøje. Den er ideel til en vandretur med rygsæk til mere end en enkelt overnatning, hvor du har en masse andet med i oppakningen, der også vejer.

Alle Kammok hængekøjer er silkebløde og vandafvisende. Den vandafvisende overflade sikrer en god åndbarhed, så du holder dig kølig, når det er varmt, og undgår kondens, når det er koldt. Et særligt materiale, Gravitas™ 40D ripstop nylonstof, sørger for, at du ikke får revet hængekøjen i stykker, men at den holder længe og kan klare lidt af hvert.

Bliv klar til det hele med Kammok tilbehør

Hængekøjer ikke det eneste, du kan få fra det amerikanske mærke. Deres sortiment indeholder en masse dyrenavne som Dragonfly, Mantis, Python og Bobcat, der dækker over forskelligt tilbehør såsom myggenet og hængekøjestopper. De karakteristiske dyrenavne bidrager til den tætte forbindelse til naturen, som Kammok ønsker at give dig med deres produkter. Hvis du godt kan føle, at du kommer for tæt på naturen, kan du vælge en alt-i-en-hængekøje som Kammok Mantis, hvor du kan pakke dig godt ind i et myggenet og blive beskyttet yderligere af en tarp over dig.

Skal du bruge ekstra beskyttelse mod vind og vejr, kan du overveje et Kammok Kuhli Pro Shelter. Et shelter er altid en god idé, når du er ude i vådt vejr, eller hvis du også i tørvejr vil beskyttes mod dug eller nedfaldne grene og blade fra træerne over dig. Et myggenet såsom Kammok Dragonfly er også en god idé, især hvis du bruger din hængekøje i områder, hvor der er giftige eller sygdomsbærende insekter.

Du kan også vælge et udstyrssejl, som du kan fastspænde i toppen af din hængekøje, så du har de vigtigste ting lige ved hånden. Så kan du have en vandflaske tæt på dig til natten samt et sted at lægge din telefon og måske et par varme sokker. Det er også vigtigt, at du vælger et par gode hængekøjestropper som Python 10 eller 10 UL, der er lige så lette som de er stærke, og som er skånsomme mod træet, du hænger dem op i.

Bliv klar til overnatning i naturen

KlymitSnugpakHelsportTatonkaSoveposerLiggeunderlagTelteBivy bagsKlymit liggeunderlagSnugpak soveposer