40-50 liters rygsække

Rygsæk på 40 liter – med mange muligheder

En rygsæk på 40 liter er den perfekte rygsæk til dig, som skal på vandreture eller korte rejser. Rygsækken fås i mange forskellige farver med forskellige funktioner, så du er sikret, at der er styr på det hele, uanset om du skal på hård trekking i naturen, pakke praktisk og kompakt til et road-trip eller en tur i sommerhus.

Camping, trekking eller vandretur

Hos Friluft.dk kan du købe rygsække på 40 liter designet til vandreture både sommer og vinter og i alt slags terræn.

En god rygsæk er en rygsæk, som både er holdbar og multifunktionel. Her på siden finder du et sortiment af stabile rygsække med komfortable bæresystemer, så du kan klare selv lange vandreture i udfordrende terræn uden at blive unødigt træt på grund af en tung oppakning.

Planlægger du overnatning i det fri, så finder du smarte rygsække med opbevaringsrum og stropper, hvor du kan fastgøre sovepose, liggeunderlag eller tarp til din tur.

Vandrerygsække til alt slags oppakning

En 40 liters rygsæk er den optimale vandrerygsæk, som kan indeholde alt fra skiftetøj, til vandresko, håndklæder og drikkedunke. Har du behov for ekstra plads til en længere tur, så overvej at gå et nummer op i størrelsen til en rygsæk på 45 liter eller køb en smart rygsæk på 50 liter med et stort hovedrum til større genstande og et væld af mindre opbevaringsrum, så du nemt kan organisere alt dit udstyr.

Helt generelt kan man sige, at hvis du vil kunne bruge din rygsæk til ture i efterår og vinter, skal du overveje at gå op i størrelse, da varmt og tykt tøj fylder mere end sommertøj.

Vores udvalg af rygsække på 50 liter er designet med justerbare remme og polstret hoftebælte, som giver dig optimal støtte og komfort.

Hvad skal en god rygsæk kunne?

Du får her en liste over nogle af de ting, det er godt at kigge efter, når du køber rygsæk:

  • Justerbar ryglængde
  • Fleksibel tilpasning, så rygsækken kan gøres større eller mindre
  • Metalramme eller blødt bæresystem – kommer an på, hvor meget du skal bære – rygsække med metalramme er lidt mere stabile
  • Mulighed for fastspænding af ekstraudstyr som kogegrej eller vandrestave

Vi har rygsække på 40 og 50 liter til både damer og herrer. For begge typer gælder det, at de er tilpasset den kvindelige  eller mandlige anatomi for ekstra komfort og støtte.

Sådan får du plads til det hele

En rygsæk på 40-50 liter kan sagtens rumme din oppakning selv til længere ture i det fri eller på rejser. Men du skal selvfølgelig sørge for at pakke og rejse så let som muligt. Du får her et par tips til, hvordan det kan gøres:

  • Vælg en rygsæk i letvægtsudgaven
  • Sørg for, at dit tøj er nemt at vaske og tørre – så behøver du ikke have ret meget med – men kan vaske efterhånden
  • Gå efter lette materialer som kunststof i stedet for en stor, strikket sweater
  • Tænk i lag-på-lag, så du nemt kan tage lag af og på i forhold til temperaturerne
  • Vælg et letvægtsliggeunderlag og en letvægtssovepose

Brug rygsækken til rejser

Du behøver naturligvis ikke at skulle på outdoor-eventyr for at købe en af vores lækre og funktionelle rygsække på 40 til 50 liter. Rigtig mange af vores kunder er glade for at bruge netop den størrelse rygsække, når de rejser.

Rygsækkene rummer det samme som en kuffert i standardstørrelse, men er noget mere behagelige og praktiske at komme omkring med på rejsen. Hvis du vil sikre din rygsæk ekstra godt på flyrejsen, da kan du med fordel investere i en flightbag, som du kan komme rygsækken i på selve flyveturen, så spænder og remme ikke risikerer at blive flået fra hinanden på vej gennem lufthavnen – for vi kan ligeså godt være ærlige, flyrejser kan være hårde ved rygsække.

Bestil din rygsæk hos Friluft.dk

På Friluft.dk finder du de smarteste outdoor-rygsække og rejserygsække til de bedste priser. Vi har næsten altid et godt tilbud på en 40 liter eller 50 liter rygsæk fra vores lækre kvalitetsbrands, og vi leverer dit køb fra dag til dag.