Forede jakker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Forede jakker – som et varmt knus på kolde dage

En god og varm foret jakke er helt uundværlig, når vinteren banker på døren. Men en god jakke skal ikke bare kunne holde dig varm – den skal også føles behagelig at have på, som et knus på kolde dage, uanset om du skal en tur i skoven, ud med hunden, på jagt eller vandre i sneklædte områder.

Hos Friluft.dk har vi et bredt og varieret udvalg af forede jakker til kvindelige og mandlige outdoor-elskere. Vores forede jakker findes i mange forskellige design, farver, størrelser og prisklasser, så du kan være sikker på at finde én, der falder i din smag. 

Hvilken foret jakke skal jeg vælge?

Forede jakker er blevet utrolig populære blandt jagt- og friluftsentusiaster, og det er der mange grunde til. Primært fordi, de kan bruges til de fleste udendørsaktiviteter samt alle fire årstider i Danmark. Det handler bare om, at finde den, som passer til det, du skal bruge den til. 

Måske bevæger du dig ud i kulden hver eneste dag og skal bruge en jakke, der kan håndtere alle vejrforhold, eller måske skal jakken bare bruges til en rask gåtur, når forårssolen titter frem i ny og næ. Uanset hvad har vi en foret jakke, som passer til dit behov. 

Forede allround jakker med god bevægelighed

Skal du have en god foret jakke, som kan bruges til lidt af det hele, kan du med fordel gå efter en foret allround jakke med løs til normal pasform, som du kan bevæge dig frit i. 

En kort foret jakke vil oftest være mest behagelig, da den er nemmere at bevæge sig i, mens en lang foret jakke vil varme større dele af kroppen, men giver mindre mobilitet. 

Gode bud på en foret jakke til allround-brug kunne være en foret skaljakke, en foret jakke med fiberfyld eller en klassisk vinterjakke med GORE-TEX® membran. 

Forede jakker til jagt

Skal du bruge en foret jakke til jagt, er det vigtigt at vælge en, som passer til den type jagt, du primært dyrker. 

En klassisk foret jagtjakke i slidstærke materialer og med en vandtæt membran, går du aldrig fejl af, men skal du bruge jakken til en mere specifik type jagt, bør du finde en, der passer til det. 

Skal du for eksempel på pürschjagt, bør du gå efter en foret jakke, der er så lydløs som muligt, og gerne i afdæmpede farver eller camouflage, så du kan snige dig ind på vildt, uden at blive opdaget.

Er du derimod til anstandsjagt, anbefaler vi en lang og tykt foret jakke, så du kan sidde stille uden at blive kold om bagdelen.

Se vores fulde udvalg af jagtjakker her

Forede vandrejakker med vind- og vandtæt beskyttelse

Søger du en foret jakke, du kan bruge på vandreture, kan du gå efter en skaljakke med fleecefor, som beskytter mod vind og regn, samt har høj åndbarhed og bevægelsesfrihed til store armbevægelser. 

Et andet godt bud kunne være en fiberjakke med en vandtæt membran, som lader din krop ånde. På den måde kan du gå i højt tempo, uden at blive klam og svedig under jakken. 

Har du brug for ekstra varme – og er du glad for smarte features – kan du overveje en af vores Heat-jakker fra Deerhunter, der har indbyggede varmelegemer, som du kan justere efter behov. 

Stort udvalg af forede jakker til herrer og damer

Vi tilbyder et stort udvalg af forede jakker til herrer og damer. Her finder du alt fra en klassisk foret fleecejakke til skjortejakker i den kendte ternede skovmandsstil. Du kan også finde forede skaljakker, anorakker og specialdesignede jakker til jagt og ekspeditioner i arktiske egne. 

Uanset om du skal bruge den hjemme i Danmark, i vores skandinaviske nabolande eller du skal til Arktis eller Grønland, så har vi den forede jakke, du har brug for. Og vi har naturligvis også varme støvler, huer og handsker, der passer til.

Vi kører jævnligt kampagner og tilbud på populære brands såsom Deerhunter, Seeland og Northern Hunting – og vi matcher altid den bedste pris, så du aldrig skal bekymre dig om at betale for meget for din jakke, når du handler hos os.