ECCO støvler

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gode ECCO støvler i alverdens afskygninger

Det danske mærke ECCO er kendt for godt fodtøj, og det gælder selvfølgelig også deres støvler. Med den rigtige ECCO støvle kommer du sikkert gennem vandreturen, den kolde vinter eller jagtturen – og så finder du selvfølgelig også modeller, der både design- og funktionsmæssigt egner sig til hverdagsbrug.

Gå på opdagelse i vores ECCO støvler og find det helt rigtige par for dig, uanset hvilken sæson du skal bruge dem til, om de skal være med eller uden for, og om de skal være lavet til en travl hverdag eller en lang vandretur. Kig for eksempel på et par klassiske chelsea støvler, der både er stilede og praktiske, eller et par støvler med højt skaft og for til de ekstra kolde måneder.

Udforsk naturen med ECCO vandrestøvler

ECCO klæder dig godt på til den lange vandretur, hvor der bare er dig, stien under dine fødder og naturen omkring dig. Du får nemlig solide ECCO vandrestøvler, der giver god støtte til dine fødder og masser af komfort. Alt efter hvad du foretrækker, hvor du skal vandre og hvilke behov du har, kan du vælge korte støvler eller vandrestøvler med langt skaft. Hvis du ikke går så langt eller kun går i jævnt terræn, kan du overveje at kigge på vores udvalg af ECCO sko.

En ECCO vandrestøvle er kendetegnet ved en profileret, nubret sål, der giver et godt greb med underlaget, lige meget om du går på løs grus, i en blød skovbund eller på hård klippegrund. Derudover vil du ofte se særlige teknologier fra ECCO som ECCO FLUIDFORMTM, der gør støvlen mere fleksibel, eller PHORENE™-mellemsålen, der giver god støddæmpning og mere komfort.

Hold fokus på det vigtige med ECCO jagtstøvler

Et par gode jagtstøvler er afgørende for en god tur gennem skoven eller over marken, når jagtsæsonen begynder. Derfor kan du også finde deciderede ECCO jagtstøvler og støvler, der er velegnet til jagt. Kig efter modeller, der har et lidt højere skaft end almindelige støvler og gå efter mere stabilitet og støtte i støvlen, så du kan gå ubesværet på ujævnt underlag.

Du kan også kigge på vandtætte ECCO støvler til jagt, der enten er i 100 % læder, har en GORE-TEX-membran eller har kombineret læder og en vandtæt membran. Går du gennem en våd skovbund eller jager i det regnfulde efterår, er det guld værd at holde fødderne tørre, og det er ingen sag med de rette ECCO støvler i jagtgarderoben.

Støvler til børn og voksne

Du finder ECCO støvler til både børn og voksne i vores sortiment. Vælg mellem lange og korte støvler og støvletter til både herre og dame, og bliv klar til vintersæsonen med et par ECCO vinterstøvler til børn eller voksne. Skal de bruges gennem både efterår og vinter, kan du roligt vælge et par ECCO støvler med for, der holder fødderne varme. Du kan også vælge et par solide, vandtætte støvler, som du kan bruge det meste af året til diverse aktiviteter i naturen.

Køb dine ECCO støvler online hos os

Vi har et stort udvalg af ECCO støvler i mange størrelser og med mange egenskaber, så du kan helt sikkert også finde et par, der opfylder dine behov. Vi har hurtig levering og gratis ombytning, så du uden beregning kan få tilsendt en anden størrelse, hvis den du får hjem, ikke passer. Derudover har vi prismatch, så vi matcher prisen, hvis du finder et par ECCO støvler billigere hos en anden forhandler.