ECCO sko

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Alsidige ECCO sko med praktisk og stilet design

Noget af det bedste ved ECCO er, at både deres støvler og sko er så alsidige, at du kan bruge dem til nærmest hvad som helst. Alt efter modellen kan du det meste af året bruge dine ECCO sko på arbejdet, i aktive weekender, på lange gåture og endda som løbesko.

De alsidige ECCO sko er udviklet ud fra et ønske om at lave både praktiske og stilede sko, der passer godt på dine fødder og ser flotte ud samtidig. I vores udvalg finder du blandt andet ECCO lædersko i forskellige udformninger fra sneakers til vintersko samt praktiske vandresko og brede ECCO sko, hvis du er ude efter en mere fodformet model, der er ideel til en arbejdsplads eller terræn, hvor du har brug for at stå fast og have god plads i skoen.

Vi har samlet et stort udvalg af ECCO sko, så du kan finde modeller til både herre, dame og børn – og til mange forskellige formål. Så hvad enten du er ude efter læder, vandtætte GORE-TEX sko eller et par billige hverdagssko på tilbud, kan du finde det hos os. Vi har også masser af ECCO støvler, hvis det er det, du er på udkig efter.

Børnesko og sko til dame og herre

Skal børnene med ud på tur, kan du kigge på ECCO sko til børn. Vælg for eksempel et par cool sneakers eller varme vintersko, der er lavet til at give god støtte og høj komfort til de små fusser. Du kan også få ECCO vintersko til dame eller herre. De er både vind- og vandtætte. Du kan også vælge et par ECCO chunky sneakers, der får dig lidt længere væk fra den kolde jord. Vælger du et par i læder, holder de også bedre på varmen.

Tag på vandretur med ECCO vandresko

Mange ECCO sko kan bruges som vandresko, men du kan også finde modeller, der er lavet specifikt til netop vanding. Du kan blandt andet se det på sålen, som er lavet til at give et godt greb om underlaget. Gå efter en grov sål med et profileret mønster som store knopper, der sikrer, at du står godt fast, lige meget om du går i en blød skovbund eller på et kuperet fjeld.

En ECCO vandresko skal også være fyldt med komfort, som modellerne med den lette, bløde PHORENE™-mellemsål, og have god støtte, som modellerne med PROSOMA-hælkappen.

Vandresko i læder eller med GORE-TEX?

Noget af det, du skal tænke over, når du skal købe en ECCO vandresko, er materialet – skal det være en 100 % lædersko, eller skal den have en vandtæt membran af GORE-TEX? Har du brug for mere inspiration, kan du læse vores guide til vandresko på siden, hvor du også finder alle vores sko. Den kan hjælpe dig med at spore dig ind på, hvilken type du skal gå efter.

Vælger du en ECCO vandresko i læder, sikrer du en god holdbarhed, mens du med en GORE-TEX sko sikrer 100 % vandtæthed. I nogle ECCO sko kan du få glæde af begge dele, da de har læder på ydersiden og en vandtæt membran indvendigt.

Fede sneakers og pæne hverdagssko

ECCO sko er ikke kun praktiske. Der er altid fokus på designet, og derfor kan du få sneakers og hverdagssko, der passer til dine pæne hverdagsoutfits. Kig for eksempel på vores udvalg af ECCO sneakers i fede farver – – du kan både få klassiske sorte eller hvide ECCO sneakers og mere farverige modeller i pastelfarver eller kraftig rød.

Disse modeller er også gode som sommersko. I de lune temperaturer er det rart at have en let og åndbar sko på, og det kan du sagtens finde fra ECCO. Kig for eksempel på et par slip-on ECCO sko, som er sko uden snørebånd, og derfor lette og lige til at tage på i det friske sommervejr.

ECCO sko på tilbud

Vi er vilde med ECCO sko og det evige fokus på at kombinere det praktiske og funktionelle med det stilede og komfortable. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af udsalg, nyheder og gode tips, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i formularen nederst på siden. Så bliver du blandt de første til at høre det, når vi har ECCO sko på tilbud, får nye modeller i sortimentet osv. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Måske du også er interesseret i:

VandrestøvlerGummistøvlerBørneskoBørnestøvlerBørnegummistøvlerGateway1 gummistøvlerECCO strømper