Bæltetasker

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Praktiske og smarte bæltetasker

Med en bæltetaske har du altid de vigtigste ting lige ved hånden, når du er på farten. Her hos Friluft.dk finder du et kvalitetssortiment af gode bæltetasker, der er lige så moderigtige, som de er smarte.

Bæltetasker har virkelig gjort et comeback, siden 80’erne hvor deres popularitet toppede, og det er der god grund til. Vores udvalg af bæltetasker, er perfekt til dig, som vil være praktisk på farten. Skal du ud og rejse? Planlægger du en campingtur? Eller skal du på en fed musikfestival? En bæltetaske er et must-have! Hos Friluft.dk finder du bæltetasker til mænd og kvinder og til alle slags formål.

Hav alt det vigtigste tæt på kroppen

Vores smarte bæltetasker har et fikst design og kan rumme dine essentielle ting som mobiltelefon, pung, nøgler og andre småting, så du altid har det vigtigste inden for rækkevidde. Bæltetasken er let at klipse af og på og kan benyttes både om livet eller som crossover.

Hos os finder du et sortiment af kvalitetsbæltetasker, der fås i forskellige modeller og farver, så du finder med garanti en bæltetaske, du vil blive glad for.

Hvilken bæltetaske passer til mig?

Bæltetasker er supersmarte, uanset om du benytter dem til praktisk brug eller som trendy tilbehør.

Bæltetasker til damer er blevet enormt populære og kan i dag spottes overalt i gadebilledet. Ønsker du at tilføje dit outfit et cool og sporty look? Benyt en dame bæltetaske som moderigtig accessory til opbevaring af alt fra pung til læbepomade og håndcreme.

Hos Friluft kan du også finde en bæltetaske til mænd. Taskerne er i miljøvenligt materiale og kan rumme alle de essentielle værdigenstande i de smarte indvendige lommer. Med en enkel, sort bæltetaske til herre, er du garanteret, at den smarte taske vil se flot og stilfuld ud, uanset hvad du iklæder dig.

Bæltetasken er et must-have på knagerækken til dig, som går op i at kombinere det stilede med det praktiske. Vi har et udvalg af stilrene bæltetasker i et enkelt design, som passer til enhver stil og ethvert formål. Kombiner den smarte bæltetaske med dit hverdagstøj, træningsoutfit, rejseoutfit eller outdoor-tøjet for et praktisk og sporty udtryk.

I vores sortiment af funktionelle bæltetasker kan du købe små modeller, som er perfekte til at opbevare de essentielle småting. Du kan også købe en 10 liters bæltetaske, som er stor nok til at opbevare ekstra tøj, vandflaske og madpakke, hvis du for eksempel skal på tur i det fri.

Bæltetasker til udendørslivet

Det kan være både irriterende og upraktisk at skulle stå og rode i en rygsæk og lede efter telefon, pung eller vandflaske, når du er på farten. Og hvis du bærer dine værdigenstande i lommen, kan de let falde ud. Med en af vores bæltetasker har du alting siddende tæt på kroppen i en kompakt taske.

Hos Friluft.dk kan du købe bæltetasker designet til alle slags udendørsaktiviteter. Køb bæltetasker med praktiske lukkesystemer og ekstra plads til opbevaring, så du er parat til en tur i vildmarken. Du finder også vandtætte bæltetasker, så du er garanteret, at dine værdigenstande ikke tager skade, hvis du skal bruge tasken i forbindelse med fx vandsport.

Har du særligt behov for en en større oppakning på din tur, finder du også store bæltetasker med mange rum til opbevaring, så du kan have alt det essentielle til rejsen lige ved hånden.

Køb din nye bæltetaske hos Friluft.dk

Bæltetasken er absolut det perfekte tilbehør til friluftslivet, hvis du elsker praktisk udstyr, og du finder de bedste varianter her hos os.

Køb den perfekte bæltetaske fra kvalitetsbrands som Overboard og Heimplanet, hos Friluft.dk. Find den model, som passer til dig, og bestil en smart bæltetaske direkte hjem til din hoveddør.