Skuldertasker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Find skuldertasken til din næste outdoor-tur

En skuldertaske er en god og rummelig taske, der egner sig til en bred vifte af formål. Den er god og praktisk, uanset om du skal på en dagstur, en weekendudflugt eller en længere tur med mere bagage.

I vores udvalg har vi skuldertasker i forskellige størrelser og materialer og med forskellig ruminddeling, så der er rigeligt at vælge imellem, uanset hvad du skal bruge den til. Du finder også en masse andre tasker såsom rejsetasker og bæltetasker. Alt sammen i høj kvalitet og til gode priser.

Hvilken skuldertaske passer til dig?

Hvis du er på udkig efter en god skuldertaske, kan du med fordel gøre dig et par overvejelser, inden du kaster dig ud i de mange muligheder. Overvej, hvor stor eller lille en skuldertaske du søger, hvor mange rum den skal have, og om der er nogle særlige funktioner, du har i tankerne.

Nogle skuldertasker har ét stort rum og egner sig godt som rejsetaske, hvorimod andre har flere rum og lommer, som gør det nemmere at holde orden i dine ting.

Hvor stor skal din skuldertaske være?

Ligesom alle andre tasker findes skuldertasker selvfølgelig også i forskellige størrelser. En af de mindre modeller på eksempelvis 24 liter egner sig godt til hverdagsbrug, hvor du måske bare skal have din computer, en drikkedunk og en ekstra trøje med på arbejde, og til småture, hvor du ikke skal have plads til den helt store oppakning.

Skal du have plads til eksempelvis liggeunderlag, kogegrej eller andet til en vandretur – eller skal du pakke til flere dage på ferie – kan du overveje en større skuldertaske på måske 65 eller 70 liter.

Både store og små skuldertasker laves med forskellig ruminddeling, sidelommer og lignende, så det er altså ikke en begrænsning.

Taskens volumen angives i liter, men det kan være en fordel at tjekke målene også, så du får en idé om, hvordan tasken er formet, så du kan gå efter en, der stemmer overens med hvad, du kan lide.

Hvilke farver og materialer skal du have?

Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til farver og materialer på skuldertasker. Vi har et godt udvalg af farver, der spænder fra blandt andet sort og beige til gul og grøn. Sorte skuldertasker har været populære længe, fordi den neutrale farve gør, at de passer til både hverdagsbrug og ture ud i naturen. Sorte skuldertasker er dog langt fra det eneste, vi sælger, da flere og flere også får øjnene op for de andre farvemuligheder.

Hvis du ved, at tasken får nogle slag og skal kunne holde til lidt af hvert, er det en god idé at gå specifikt efter et slidstærkt ydermateriale. Så skal du ikke bekymre dig, hvis du tager den med på vandretur eller andet, hvor der er risiko for at møde både krat, skidt og regnvejr. Mange skuldertasker fremstilles desuden i vandtæt materiale, der holder vind og vejr ude, eller i super slidstærkt stof, der kan klare det meste.

Taskens indre er selvfølgelig også vigtigt – uanset om du bruger skuldertasken til og fra arbejde eller til en længere outdoor-tur. Ved længere ture kan det nemlig være rart at kunne dele vådt og tørt tøj op, hvorfor du med fordel kan gå efter at købe en skuldertaske med vådrum. Ruminddeling er generelt en fordel til mindre ture eller arbejdsregi, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvor dine ting er i tasken.

Som udgangspunkt kan alle skuldertasker bruges af både mænd og kvinder. Skuldertasker til damer og skuldertasker til mænd findes primært inden for modeverdenen, men de modeller der findes i vores udvalg, er mere unisex og neutrale i designet, så de passer til de flestes stil.

Hvordan vil du bære tasken?

Som udgangspunkt er en skuldertaske selvfølgelig lavet til at skulle bæres over skulderen, men der er altså også andre muligheder.

Afhængigt af hvordan du primært ønsker at bære din skuldertaske, kan du vælge en model med aftagelig skulderrem eller bærehåndtag, ligesom nogle kan omdannes til rullekuffert eller komprimeres til minimal størrelse ved hjælp af justerbare stropper.

Hvis du ikke umiddelbart kommer til at have tasken hængende over skulderen, kan du eventuelt overveje en rygsæk eller en anden type taske i stedet. Hvis du er på udkig efter en taske til vandreture, bør du overveje en god vandrerygsæk eller lignende i stedet. Hvis du skal bære en tung oppakning i længere tid, er det vigtigt, at vægten er korrekt fordelt, så du ikke risikerer at få skader i skuldre, ryg eller andet. Til hverdag kan det bedre gå med en skuldertaske eller andet, når du ikke har så meget i, og hvor du sikkert varierer måden, du bærer tasken på.