Camouflage trøjer

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Camouflagetrøjer til jagt og outdoor

Fald let og elegant i ét med naturen, så du ikke tiltrækker uønsket opmærksomhed i vigtige øjeblikke. Med varierende farver og mønstre kan en camouflagetrøje bogstaveligt talt gøre dig klar til at bevæge dig gennem sne, ørken og skovens forskellige årstider. De mest populære camouflagetrøjer i Danmark er nok de velkendte grønne udgaver. De bruges hovedsageligt til jagt i Nordeuropas smukke skove, hvor de grønne nuancer hjælper dig bedst muligt med at gå i ét med naturen og nå dine mål.

Hvis dit mål ikke er at nedlægge bytte, fungerer camouflagetrøjer også perfekt til fuglekiggeri eller naturfotografering. Ens for dem alle er, at det velovervejede design tillader dig at efterligne de naturlige omgivelser. Mange dyr er nemlig farveblinde men i stand til at se kontraster tydeligt.

Med en behagelige camouflagetrøje, i kombination med komfortable camouflagebukser og hætte, kan du vide dig sikker på, at du altid kan kamuflere dig perfekt i skoven. Det er i øvrigt vigtigt, at du vælger bukser, der deler mønster med din camouflagetrøje, så du bedst muligt vil kunne blende i med det miljø, du skal bevæge dig i. Mange af trøjerne benytter sig af det licenserede TECL-WOOD camouflage-mønster, som sikrer lav synlighed i nordeuropæiske skove.

Vær parat til enhver vejrsituation

Forskellige camouflagetrøjer har forskellige egenskaber. Nogle er perfekte som mellemlag, mens andre fungerer lige så godt som yderlag. Nogle trøjer har lommer og hætter, mens andre er ekstrafleksible. Ligegyldigt hvad vil du være i stand til at finde en camouflagetrøje, der kan tilfredsstille dine behov, krav og præferencer, så du kan få de bedste mulige naturoplevelser!

Alle vores camouflagetrøjer er udvalgt med henblik på at kunne give dig det mest behagelige og fleksible brug, når du nyder livet i skoven. Her er det vigtigt at spore sig ind på, hvilke materialer der passer bedst til dig og de turer, du begiver dig ud på. Vi har sørget for, at alle trøjerne er lavet af åndbart materiale, som gør, at du kan opretholde en stabil kropstemperatur – selv i højintense situationer. De er nemlig oftest lavet af polyester, som er kendt for ikke alene at holde fint på varmen, men især også at have en lav vandabsorptionsevne. Det betyder, at du kan sikre, at din krop forbliver tør og tilpas, når du er på jagt!

Vælg den rigtige trøje til den rigtige situation

Mange camouflagetrøjer er også fugtabsorberende og vandafvisende, hvilket betyder, at du vil være i stand til at holde dig tør og komfortabel under alverdens vejrforhold. Derudover kommer flere trøjer udstyret med hætter samt integrerede ansigtsmaske for eksemplarisk camouflage. Hvorfor? Fordi vi ved, at gode egenskaber giver gode oplevelser!

Det er også værd at overveje, om din nye trøje skal kunne bruges til jagttyper, og især pürschjagt, hvor selv smålyde kan skræmme byttedyr væk og ødelægge en hel dags arbejde. En del camouflagetrøjer er lavet af materiale, der sikrer maksimal lydløshed uden at gå på kompromis med fleksibilitet og komfort. Det kan være med til at sikre en bedre jagtoplevelse – du får bedre chance for succes, og dine jagtkammerater giver dig ikke onde blikke, fordi dit jagttøj larmer.

Kan jeg bruge camouflagetrøjer som militærtrøjer?

Selvom en militærtrøje godt kan være camouflagetrøje, så er det ikke ensbetydende med, at camouflagetrøjer kan bruges til alt militærbrug. Begge dele er relaterede – i den forstand at militærtrøjer ofte har camouflageelementer, men de er altså specielt designede til brug i militær. En camouflagetrøje bruges derfor mest af alt til outdoor-fritidsaktiviteter såsom jagt, naturfotografering og fuglekiggeri.

Du skal derfor være opmærksom på, til hvilket formål du vil bruge din camouflagetrøje. Men ligegyldigt hvad har du muligheden for at vælge fra et væld af stærke produkter fra Friluft.dk. Vores camouflagetrøjer til både herre og dame er omhyggeligt fremstillet med fokus på detaljerne, og vi stræber efter at levere den bedst mulige brugeroplevelse. På den måde er du bedst parat til at drage uset ud i naturen!