Kikkerttasker

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

 

Lækre og solide kikkerttasker

Pas godt på din kikkert med en solid kikkerttaske. En kikkert er dyr investering og et fantastisk udstyr, som er en fornøjelse at bruge i det fri til at beskue natur, dyreliv og meget mere. Men en kikkert er også noget, der skal passes ekstra godt på. Derfor er en taske til kikkert et absolut must, hvis du jævnligt har din kikkert med dig på tur.

Hos Friluft.dk har vi et bredt udvalg af kikkerttasker fra kendte brands som Vortex Optics.

Rejs sikkert i naturen med en kikkerttaske

Hos os finder du de bedste kikkerttasker, som sikkert opbevarer din kikkert, når du ikke bruger den. Kikkertens glas og komplekse indstillinger, kan let blive skadet, hvis du har kikkerten hængende om halsen, når du er ude i det fri. Invester derfor i en solid kikkerttaske, så du kan bevare kikkertens kvalitet og have glæde af den i mange år.

Maksimal beskyttelse og komfort

Med vores kikkerttasker er du garanteret at finde en taske, som kan beskytte din håndkikkert i alt slags vejr.

Vores kikkerttasker er beregnet til alle slags kikkerter og fås med smarte lukkesystemer og opbevaring, så du let kan transportere din kikkert sammen med andet nødvendigt tilbehør, som fx notesblok og pen til observationer eller et kompas.

Taskerne er fremstillet i slidstærke materialer og beskytter mod dug og regn, frost og bagende sol. Og for ekstra komfort er de udstyret med tykke remme, der krydser over ryggen – lidt som en omvendt rygsæk, så kikkerten ikke tynger og vejer omkring din nakke.

Hav din kikkert tæt ved kroppen

Din kikkert skal altid være klar til brug, når du er ude i naturen. Hvis kikkerten opbevares i din rygsæk sammen med dine andre ting, risikerer du at spilde dyrebar tid på at finde den frem, når du skal bruge den.

Med en kikkertaske fra Friluft.dk, har du altid din kikkert tæt ved kroppen og lige ved hånden, så du kan have den oppe og klar til brug på få sekunder.

Taskerne er designet til aktivt udendørsbrug, så du er garanteret, at den er robust og beskytter din kikkert mod barskt vejr, samt skidt og snavs. Benytter du din kikkert, når du går på jagt? Da er en kikkerttaske essentiel, så du kan have din kikkert på kroppen og hurtigt finde den frem, når du har fået øje på fasaner, hjorte eller kaniner.

Køb din kikkertaske hos Friluft.dk

Her hos Friluft.dk finder du de bedste kikkerttasker som let og praktisk kan holde styr på din håndkikkert, når den ikke er i brug – og vi har naturligvis også kikkerten til at komme i tasken, hvis du ikke allerede har en.

Sørg for at regn, hagl eller sne ikke går ind og beskadiger glasset på din kikkert, men opbevar den sikkert i en beskyttet polstret taske, når den ikke er i brug. Vores kikkertaske er designet i højeste kvalitet og passer til alle slags kikkerter.

Køb din kikkerttaske i dag, og pas godt på dit dyrebare udstyr, når du er ude i det fri.